torsdag den 30. august 2007

Slideshow

I dag har jeg fået oprettet et slideshow her på bloggen. Hvis du synes den ser lidt tom ud, så kommer forklaringen her. Indtil videre er der kun 3 LO's, et for hver måned jeg har scrappet. Omkring den første i hver måned vil jeg tilføje et LO, således at sliden viser, hvor mange måneder jeg har scrappet. På den måde kommer man sikkert også til at kunne se, hvordan jeg udvikler mig som scrapper. Som en lille ekstra bonus til dig derude, så vil der altid være tale om LO's, som aldrig har været vist online nogen steder før. Hver måned vil jeg desuden give en lille præsentation af månedens LO.

Ris, ros og gode forslag til forbedringer osv. er altid velkomne.


MH72 (Ordetpaabordet.blogspot.com) har på sin blog udskrevet en konkurrence, hvor man skulle bruge ordet KLAR. LO'et her er mit bidrag til den udfordring. Det fortæller historien om den aften, da Benjamin accepterede, at vi nu var en familie på 4 (+en hund). Jeg har aldrig brugt stempler før, og havde jeg vist, at det var så svært, så havde jeg nok ikke stemplet direkte på LO'et. Det er helt sikkert noget, som jeg skal øve mig mere på. Det er jo noget af det herlige ved denne hobby, der er altid nye udfordringer at tage fat på.

Af hensyn til konkurrencen, så kommer teksten lige her:

Mor savnede dig vildt på sygehuset, så efter de første hektiske døgn, blev far og jeg enige om, at du skulle med på sygehuset og overnatte. Det blev den aften, du accep-terede, at babyen nu var en del af vores familie. Du så ham vågen for første gang, og på et tidspunkt nøs han, og du sagde: ”Hvad sagde den?” Tror det var på det tids-punkt, at du holdt op med at være bange for ham. Han var jo ret blodig, første gang du så ham. Det var også en dej-lig aften for mor og dig. Du sad på skødet, og fik læst hi-storier. Det var bare skønt endeligt at være sammen igen. Du gav mor lov til at sove ved Zac, og selv sov du rigtigt godt, selv når babyen skreg og ville have mad hos mor.


Har du lyst til at deltage i konkurrencen, så kan du nå det endnu. Kig forbi MH72's blog.


Egentligt synes jeg ikke, at der sker så meget i forhold til scrapbooking her i det vestjyske, men Marianne (thescrapcat.blogspot.com) bor her jo, og for ikke så længe siden scrappede vi lidt sammen privat. Selv om jeg havde glemt mit skærebræt (har jo aldrig pakket til scrapkomsammen før), så hyggede vi os, og jeg håber bestemt ikke, at det bliver sidste gang, at vi scrapper sammen. Selv om vi kun havde ca. 3 timer, så nåede jeg alligevel at gøre dette LO færdigt. Nu skulle vi jo naturligvis også knævre lidt :-)

Dette er mit allerførst LO. Dengang jeg lavede det, vidste jeg ikke noget om syre osv. men det har senere ved et tilfælde vist sig, at jeg kun har brugt syrefri materialer - dejligt. Lo'et viser vores ældste søn, Benjamin, på sin 1 års fødselsdag. Det var egentligt meningen, at det skulle være første side i et helt fødselsdagsalbuum. Men jeg har fundet ud af, at jeg lige vil lege lidt med scrapbookings mange muligheder, inden jeg kaster mig over et helt album.

Tak fordi du kiggede forbi.

onsdag den 29. august 2007

Det færdige LO

Som lovet skal I da se det færdige LO. Det kom til at se sådan ud. Jeg har flere steder set scrappere bruge pile på deres LO's. Denne her har jeg selv lavet, og synes faktisk den fungerer ganske fint. Faktisk synes jeg det var så sjovt, at jeg nu har en hel lille stak af pile i min scrapkasse. Det var en fin måde at bruge rester på. Jeg har lavet dem i farver, som jeg tror, jeg kan få brug for senere. På bagsiden har jeg fået brugt noget karton fra en temapakke fra Bog&Ide, som jeg ikke synes så godt om. Pilene er naturligvis i forskellige størrelser.



Så fat saksen og klip nogle pile:-)

tirsdag den 28. august 2007

LO's og tidsforbrug

Noget af det der undrer mig mest er, hvordan I garvede scrappere kan lave LO's så hurtigt. Ved cyper crops sker det ofte, at folk laver et LO på en halv eller hel time, og alligevel får et fantastisk resultat. Jeg fatter det simpelthen ikke. Alene det at vælge papir tager en evighed for mig, og så er der jo også alle de enkelte smådele, som skal laves til et LO. Se nu f.eks. dette tag, som jeg har lavet som svar på en sådan cyper udfordring. Det tog mig faktisk over en time at lave det :-)Nu var jeg jo naturligvis også lige nødt til at lave en skitse til et LO, så den blev brugt til noget:



Hvor LO'et er ? Tja det har jeg så ikke nået at lave endnu, men hvis Phillip ellers vil sove lidt, så kommer det nok i løbet af dagen.

Hvordan gør I det så stærkt?

Fortsat god dag
Ragna



mandag den 27. august 2007

En blomsterhilsen


I scrapverdenen kan man åbenbart sende scrapbuketter i karton/papir i stedet for rigtige blomster. For nogle uger siden sendte jeg en blomst til en sådan sammenskudsbuket. Inden jeg sagde ja til at deltage, måtte jeg jo lige stille et par spørgsmål i forhold til, hvordan en sådan blomst kunne se ud. Først troede jeg, at den skulle have stilk osv. og det virkede lidt umuligt. Jeg fandt dog frem til, at det kun var selve blomsterhovedet, man skulle lave, og så skrive en lille hilsen bag på. Blomsten er sendt af sted, problemet er bare, at jeg stadigvæk overhovedet ikke er sikker på, om jeg har lavet den "rigtigt". Den ansvarlige for at sende den samlede buket, havde lovet, at placere et billede af buketten i et galleri, men billedet lader vente på sig, og jeg er bare såååå meget i tvivl om, hvorvidt min blomst er totalt til grin. Nå men grin bare løs, for her er den i hvert fald, og den tog sin tid at lave, for jeg havde jo lige glemt, at bagsiden også skulle være pæn.
Fortsat god dag
Ragna

søndag den 26. august 2007

Web counter

Da jeg ventede Benjamin for 4 år siden, besluttede jeg mig for at læse "HTML bogen" af Dick Oliver. Rene har tonsvis af den slags bøger stående, da han jo programmerer, og jeg har tit svært ved at forstå, hvad han taler om, når han snakker arbejde. Ved at læse denne bog, håbede jeg, at ændre dette en anelse. Det var sjovt at afprøve bogens øvelser osv. men indtil i dag, har jeg aldrig haft brug for det læste. Men nu har jeg centreret min webcounter ved hjælp af HTML. Rene er nu straks hooked på, at jeg skal lave min blog helt fra bunden af uden blogspot skabelon - men helt ærligt, jeg skal jo også have tid til at scrappe.

Iøvrigt skal jeg lige huske at fortælle, at da jeg læste bogen troede jeg, at nu havde jeg lært at programmere lidt. Men min kære Rene gjorde mig senere opmærksom på, at HTML altså ikke er et programmeringssprog. Måske var det netop den kommentar, der afholdt mig fra at bruge det læste i praksis. Men hvem ved, måske finder jeg bogen frem igen, og tilføjer andre små ting til bloggen.

lørdag den 25. august 2007

Den største ros en scrapper kan få


Efter min mening må det være, hvis andre lifter noget af det, som man har lavet. Tænk sig engang, nu er denne ros også tilkommet mig. På Gypsyqueen har jeg et galleri, og tobiaskristian (Helle), har skrevet i en kommentar, at hun vil lifte nogle diasrammer, som jeg har lavet på et LO Wauv. Personligt lifter jeg jo helt vildt, og prøver så vidt muligt at give de personer, som jeg lifter fra besked om det. Faktisk er det lidt sjovt, at Helle vil lifte de rammer, for de var en nødløsning. LO'et er lavet under et cyper-crop, hvor en af udfordringerne lød: "akrylmaling og filt( hvis det ikke haves så chipboard)". Jeg havde ingen akrylmaling, men gav mig alligevel i lag med udfordringen. Jeg havde et ark syrefrit papir med små frimærker ( Købt i "Li-om-hjoernet"). Nogle af dem lignede malerier, og dem puttede jeg så i diasrammer. Bagefter fik de en ramme af et andet stykke papir.

Mange tak for rosen Helle, og til jer andre. Husk at give rosen videre, hvis du bliver inspireret.

fredag den 24. august 2007

Blogland

Stort set hver dag kigger jeg forbi forskellige blogs om min nye hobby. For at kunne kommentere på ejernes indlæg, skal man ofte selv have en googlekonto. Derfor tænkte jeg, at jeg ligeså godt selv kunne få mig en blog. Her vil I så kunne følge mig vej ind i både blog og scrapverdenens jungle.