onsdag den 31. oktober 2007

"You make me smile" award


Jeg har modtaget en "you make me smile" award af Kirsten (Kimic). Tusind tak for den Kirsten. Jeg skal så give den videre til 7 andre, og jeg vil forsøge at skynde mig lidt, så den ikke allerede er givet til alle, jeg kender.

1: Sabina Bjerre
Tak fordi du hjalp Rene med at købe mit nye Legetøj, og ikke blev skræmt, da en fremmed mandsperson kontaktede dig på msn i de sene aftenstimer. Og fordi hun har gjort det muligt for os jyske scrappere at mødes til et større scraparrangement. You go girl.

2: Hellle (Cowgirl)
Fordi hun har den fedeste humor, og altid kan få et smil frem på mine læber. Når dit første komedyshow udkommer på dvd, så er første eksemplar solgt

3:Marianne (thescrapcat)
Hvis det ikke var for dig, så er det ikke sikkert, at jeg var blevet så glad for at scrappe. Du er en super veninde, og fantastisk til at rose og finde små lys i hverdagen.

4: Jette (Thanni)
Godt nok har hun ikke selv en blog. Men hun efterlader altid de sødeste kommentarer på min. Hmm og så har jeg en svag mistanke om, at vi deler shoppegenet og det nærtbeslægtede angstgen, som kommer til udtryk, når det gælder leveringen af vores scrapting fra det STORE udland:-)

5: Betina (Hotcat)
Fordi hun altid er klar med svar, og endda udleverer sit telefonnummer til en fremmed, i tilfælde af, at man havde brug for telefonvejledning. Hun er bestemt en af de personer, som jeg glæder mig rigtigt meget til at møde i den kommeste fremtid hos Sabina.

6: Mia (scrapperen)
Fordi hun på en levende måde har beskrevet dans, så selv en "ikke vild med dans seer" får lyst til at kridte danseskoene. Vi kan lide dig præcis som du er Mia (Du behøver slet ikke at tænke så meget over det:-))

7: Marianne (MH72)
Fordi hun laver de skønneste LO's, som somregel omhandler et humoristisk indslag fra hverdagen. Og hendes historier er skævt vinklet, så man ikke kan andet end trække på smilebåndet. Tænk at en travlt karrierekvinde og mor til 4 har overskud til i den grad at nyde de små ting i livet.

mandag den 29. oktober 2007

Skabslåge

I dag må jeg vist tale for ordsporget: "Bedre sent end aldrig". Mit projekt scrapskab trækker lidt ud, men som lovet, får I nu et par billeder. Det bliver dog kun af skabslågen:-) Den er lavet som en slags opslagstavle med plastlommer. En billlig løsning, som jeg håber bliver effektiv. Her må mottoet være: "Jeg bruger, det jeg ser". Jeg har brugt plastlommer ,som har været i brug, men man kunne også bruge nye. Jeg har skåret noget af det øverste af nogle af lommerne. Det er nemlig ret svært af få hånden ned i bunden af sådan en plastlomme, når den hænger fast på en låge med dobbeltklæbende tape i hjørnerne.
Min favorit ting for tiden er klart mine rubonsyninger. De er så skønne. Som I kan se, så er jeg rigtig god til at bruge en ting fra hver pakke, og så fylde det jo stadigvæk lige meget. Faktisk har jeg ikke rigtigt tømt nogen af mine ting endnu. Men de første indkøb fra GQ er tæt på at være tømt.

Selve indholdet af skabet er stadigvæk et stort rod. Men her til formiddag har Phillip og jeg været nede i den lokale kiosk for at hente tomme slikbøtter. Jeg har jo lovet Rene ikke at bruge penge på mit skab, og disse bøtter var ganske gratis. Og bedst af alt, de er gennemsigtige, så nu kan jeg også se indholdet i dem, apropos mottoet fra før. De skal lige skrubbes, og så vil jeg skynde mig at fylde lidt i dem inden Phillip vågner fra middagsluren.
Hvis du sidder og tænker, at jeg shopper mere end jeg scrapper, så er det kun delvist rigigt. Jeg har shoppet meget i denne måned:-) Men det er faktisk også blevet til flere LO's. I kan dog ikke se dem før sidst på ugen, da de deltager i henholdsvis SIF's og Dreampapers månedskonkurrencer. På skrivebordet er et kun lige påbegyndt LO til the scrapcat forum's månedskonkurrence.
Mine varer fra KTcrafts er endnu ikke afsendt. Begynder at få sved på panden. Skal bruge papiret til juleswap på SIF
Med håb om en god dag til alle derude
Ragna

fredag den 26. oktober 2007

Så fik jeg besøg af posten igen:-)


Så har posten været her med de varer, som jeg har købt af Marolle. Der er to blade imellem, så nu er min bladsamling oppe på 6 blade ialt. Jeg glæder mig rigtigt meget til at læse dem i løbet af weekenden. Der er også nogle rubons fra cherryarte, som jeg tror bliver gode sammen med drengenes poolbilleder fra Kreta. Et par rejsestickers, som også er påtænkt Kreta billeder. De små låger har jeg købt, fordi jeg jo snart skal i gang med mit første minialbum, og der tror jeg de kan give en sød effekt.

Mine varer fra KTcrafts er ikke afsendt endnu. Håber de når frem tids nok til, at jeg kan nå at få lavet ting til juleswappen på SIF. Da det er mit første scrapår, har jeg jo ingen julepapir, før varerne kommer.

Jeg fik mit LO til http://www.dreampapers.dk/ oktoberskitse færdigt. Der er hele syv flotte bidrag med i konkurrencen, så kig forbi og afgiv din stemme.

I morgen kommer der flere billeder af mit lille projekt "scrapskab"

God weekend til alle
Ragna

tirsdag den 23. oktober 2007

Tomt scrapskab




Så er rodeskabet tømt, og klar til at blive indviet som scrapskab. Den øverste hylde er dog blevet fredet, da jeg alligevel ikke kan nå derop uden at stå på en stol. Pu ha det har været hårdt arbejde. De hylder er altså bare vildt brede. Der kunne være 3 rækker bøger på hver. Så jeg har slæbt rundt hele dagen. Har dog fundet opbevaring til dem allesammen (bortset fra øverste hylde) andet steds. Det indebar blandt andet, at jeg måtte en tur ud i værkstedet og producere et par ekstra hylder, som blev sat i bunden af det tøjskab, hvor der er bøjlestang.
Nu skal jeg så til at være kreativ i forhold til indretningen af skabet. Jeg kan se rundt omkring, at andre scrappere gør meget ud af, at de skal kunne se alle deres ting, for så er der størst sandsynlighed for, at de bruger dem. Det er jo lidt af en udfordring, blandt andet fordi hylderne er så brede. Det går ikke, hvis jeg skal flytte med for mange ting - så bliver det altså for bøvlet. Desuden har jeg jo også lovet Rene, at mit indkøb hos KTcrafts blev årets sidste scrapindkøb, så der er altså ikke lige penge til at købe diverse ting til opbevaring. Indretningen skal være stort set gratis :-)
Gode forslag modtages gerne.
Med ønske om en god dag til alle
Ragna

Det skal være en skat mor


Hvad man dog ikke gør for at se smil i børns øjne. Men det varmer altså også helt fantastisk.
Benjamin er vist begyndt at glæde sig rigtigt meget til børnehavevennerne kommer i næste uge, og det er jo skønt. Han går meget op i forberedelserne til piratfesten, hvilket også er dejligt. Men i går aftes var det lige ved at blive for meget af det gode. Jeg havde talt med børnehaven og aftalt, at han skulle have indbydelsen med her til morgen, sådan en skulle han jo have lov at aflevere, selv om jeg havde aftalt bus osv. med børnehaven. Jeg havde også lavet indbydelsen klar MEEEEEEEEEEN så sagde Benjamin: "Det skal da være en skat - mor, for det er det bedste pirater ved" Hmmm ikke lige det jeg havde regnet med aftenen skulle gå med, men kunne da godt se logikken i det:-). Jubii for google, jeg fandt en brugbar skitse her: http://www.arla.dk/appl/HJ/HJ401/HJ401D01.nsf/O/sej-pirat-fest.html
Synes selv resultatet bærer præg af mit hastværk. Men Benjamin var stolt som en pave, og det er jo det vigtigste.

Til gengæld er mit LO til oktoberskitsekonkurrencen så ikke blevet færdigt endnu, og der er deadline i morgen aften. Så jeg kommer nok ikke i seng i aften, før det er færdigt.
Jeg har streget adressen over, så vi ikke får ekstra gæster....for så er der altså ikke pynt og tilbehør nok :-)

mandag den 22. oktober 2007

Post fra Panduro

For et lille stykke tid siden havde Pandurohobby 10% på alle deres scrapsager, og i dag kom posten med mine ting. Jeg køber aldrig mønsterpapir i Panduro, da det er alt for dyrt. Men jeg synes de har flere søde tilbehørsting:-) Det bliver sjovt at sammenligne mængden, når min sending fra KTcrafs kommer, for jeg har bestilt for 400Kr (uden fragt) begge steder fra. Godt nok var det til 25% hos KT crafts - men alligevel:-)

Min samling af blomster er meget minimal pt. Den består kun af lidt blomster, som jeg købte hos Marianne (thescrapcat) for et stykke tid siden. Jeg har også haft lidt blomster fra diverse temapakker, men de er brugt. Synes tit, der er blomster på skitser til udfordringer og konkurrencer, så måtte da lige have lavet en lille samling:-) Til gengæld har jeg kun bestilt 3 pakker brads denne gang. JEG ELSKER BRADS....så det må siges at være i den lave ende.
Jeg har også købt lidt stickers og rubons. Det miderste ark er købt, fordi det passer super godt til min november månedspakke fra SPS. De to andre skal i en kasse, som jeg er ved at samle med ting til fødselsdags LO's. På et tidspunkt vil jeg lave et temaalbum til hver af drengene med billeder fra alle deres fødselsdage.

Desuden har jeg købt lidt chipboard (eller pap som de kalder det, hvis du spørger dem i butikken). Det er købt Alt Alt for dyrt i forhold til den mængde, som jeg har bestilt i USA. Men jeg havde overhovedet ikke noget, da jeg bestilte denne pakke, og jeg ville gerne prøve at arbejde med det:-) Desuden har jeg købt nogle metalblomster, som jeg håber at kunne forvandle til masks med en eller anden form for klister. Marianne (thescrapcat) lavede på et tidspunkt et LO med sådan nogle, og det så bare så godt ud. Jeg har også købt lidt labelsholdere, som jeg påtænker at bruge til at fremhæve enkle detaljer i billeder med. Desuden har jeg bestilt mit første minialbum. Det glæder jeg mig til at lege med, og jeg håber, at jeg bliver gald for det, for jeg har bestilt to andre i USA.
Håber I andre kan få stillet shoppelysten lidt ved at kigge på mine indkøb:-)
Håber I allesammen får en god dag og tak for besøget.
Ragna

søndag den 21. oktober 2007

Scrapskab

Nu har jeg scrappet i lidt over 4 måneder, og selv om jeg har et stort skrivebord, så fylder scrapsagerne altså en del. Som flere af jer ved, så har jeg shoppet en del i denne måned :-) I skal nok få lov at se, efterhånden som tingene når frem. Lige nu står mine ting i papkasser på og omkring skrivebordet, men sådan kan det altså ikke blive ved :-). Der kommer nemlig rigtigt mange ting hjem blandt andet fra KTcrafts udsalg (som jeg alligevel ikke kunne holde mig fra) Jeg har derfor besluttet, at det store skab, som jeg nu bruger til bøger, videofilm osv. skal laves om til scrapskab. Et helt rum bliver det altså ikke til, da mine "skoleting" allerede fylder 4 reoler+1 i soveværet. Men skabet ved siden af skrivebordet har dejligt brede hylder, så det må blive det.
Som I kan se, er det fyldt med alt muligt skrammel lige nu. Men i løbet af ugen håber jeg, at jeg kan få ryddet ud i det. Gad vide, hvor jeg skal finde så meget opbevaringsplads.... Benjamin er godt nok hjemme fra børnehaven i morgen, men mon ikke jeg kommer i gang med projektet. Det håber jeg i hvert fald.
Tak fordi du kiggede forbi
Fortsættelse følger....
Ragna

lørdag den 20. oktober 2007

Så blev det endeligt klar..


Dette LO begyndte jeg på for over to uger siden, mens mine drenge var på Kreta, og Marianne kom forbi til lidt scrap. Jeg burde jo have så meget tid, med kun et barn i huset, men jeg fik bare overhovedet ikke scrappet. LO'et har også været med til scrap i Holstebro, men først nu er det færdigt. Materialerne er stadigvæk fra min augustpakke fra http://www.sweetpeascraps.com/

Jeg har lovet mig selv, at jeg skal forsøge at blive bedre til, at skrive ned, hvad jeg bruger af materialer:
Papiret er fra Collage Press (Seeds) og EK success (Stacy Claire Boyd). Titlen er Cheeky shimmer stickers fra making memories. Journalingpapir fra Creative Imaginations/Karen Russell (Narratives in Honeydew)Frosted inspirables fra EK Succes. Altsammen fra månedspakken.
Bånd og knapper fra Pandurohobby
Blomst fra Rayher købt hos www.li-om-hjoernet.dk
Skibstickers fra P.etc. Købt hos www.Gypsyqueen.dk

I dag skal jeg haveet bidrag til Dreampapers skitsemånedskonkurrence.

Der er 25% rabat hos KTCrafts i dag og i morgen, men jeg har desværre allerede shoppet for meget i denne måned. Mere herom, når mine ting kommer frem med postmand Per :-)

Tak fordi du kiggede forbi

lørdag den 13. oktober 2007

Tagged af Sabina

Sabina Bjerre har tagget mig, så nu skal jeg fortælle 7 ting om mig selv, og sende den videre til syv andre (Skal lige tænke over hvem, så navnene får I senere i dag)

1: Det tager mig omkring 14 dage at pynte op til jul, men jeg ELSKER julen (har 6 flyttekasser med julepynt + det løse)
2: Jeg har boet sammen med Rene i over 11 år
3: Jeg er engang blevet bortvist fra et diskotek i 3 måneder for at slynge en barstol efter en fyr, som ikke ville holde grabberne fra min bagdel
4: Jeg er panisk angst for fyrværkeri, og holder mig altid indendøre nytårsaften
5: Jeg har for 12 år siden set "Grease" 16 gange på en weekend sammen med en veninde
6: Da jeg var 14 år skrev jeg en seddel med planen for mit liv, og den holder stik indtil nu. Den indeholdt punkter som: "Jeg vil være gravid med mit første barn, når min yngste søster skal konfirmeres" og "Jeg vil være lærer på den skole, hvor jeg selv har gået"
7: Min største drøm er engang at udgive en bog

Tja hvordan afslutter man lige sådan et indlæg?

tirsdag den 9. oktober 2007

4 månedersdag

Så er det præcis 4 måneder siden, at jeg lavede mit første LO, og endnu et LO er tilføjet til den slide, som viser min scrapudvikling. Som altid har LO'et ikke været vist online nogensteder før.

Jeg har valgt netop dette LO, fordi jeg synes, det viser to vigtige ting, som har haft betydning i denne måned:

For det første er LO'et lavet med min første månedspakke fra www.sweetpeascraps.com. Jeg er rigtig glad for disse pakker, og tror bestemt, at jeg vil modtage pakken længere end de 6 måneder, som jeg nu har skrevet mig op til. Jeg har udfordret mig selv til at lave minimum 10 LO's med den skønne augustpakke, som papirene på dette LO kommer fra. Manglende tid er skyld i, at målet endnu ikke er nået - pakken er fyldt med lækre ting nok til mindst 15LO's.

For det andet, så viser LO'et et af mine små kriser i denne måned. Jeg har haft lidt svært ved at få mine overskrifter tydelige nok. Jeg falder over et lækkert stykke papir, som jeg vil skære den ud fra, eller som her et lækkert alfabet. Men når det så kommer på LO'et, så er det ikke tydeligt nok. Hvorfor skifter jeg det så ikke bare ud? Tjaa, ved ikke om I kender det, men nogle gange synes jeg bare det er svært at løsrive sig fra en ide, som man er blevet glad for, også selv om man godt kan se, at det ikke bliver helt rigtigt.

Kig på min slide, og kom gerne med en kommentar om, hvilken udvikling du kan se. Der er et LO for hver måned, jeg har scrappet.

Tak for besøget
Ragna

torsdag den 4. oktober 2007

Scraptid der alligevel ikke bliver udnyttet



Dette LO lavede jeg til septemberskitsekonkurrencen på http://www.scrapisfun.dk/, og nu må jeg godt vise det frem.


Rene og Benjamin tog til Kreta i lørdags, og kommer først hjem Lørdag nat. Jeg havde glædet mig helt vildt til at være lidt alene, og troede, at jeg rigtigt ville få scrappet, når lille Phillip sov. Men sådan er det ikke lige gået :-) Rene og jeg har boet sammen siden vi var 16, og de første to dage var jeg helt ved siden af mig selv :-) Det var først tirsdag, at det gik op for mig, at jeg faktisk aldrig har været alene i længere tid før. Scrap er det altså ikke rigtigt blevet til, lige med undtagelse af onsdag, hvor Marianne var her, og vi fik scrappet lidt. Det halvfærdige LO er på skrivebordet endnu. Men jeg har hygget mig med så mange andre ting, som jeg normalt ikke har tid til. Det er skønt at spise lige den mad, jeg har lyst til, at trave lange ture med hunden uden at kigge på klokken osv. Så jeg har skam hygget mig, især efter jeg fandt ud af, hvorfor jeg havde det så svært med stilheden. Men jeg glæder mig alligevel MEGET til de kommer hjem igen.
Håber I kigger forbi igen, selv om det er lidt sløvt med nyhederne :-)
Vender stærkt tilbage i løbet af næste uge.
Ragna