søndag den 25. maj 2008

Endeligt fremkaldt

Så fik jeg endeligt kigget billeder igennem, i det mindste på det ene kamera :-) Posten kom således med ca. 400 billeder til mig i onsdags. Det er billeder helt tilbage fra november måned og indtil nu. Det er dejligt motiverende at få sådan en stak. Nu vil jeg prøve at presse tid ind i min travle hverdag til 1 LO i ugen (hvilket er ingenting i forhold til Mariannes 1 om dagen projekt :-))

Her er ugens bidrag:
Fotos taget under cypercrop på thescrapcatforum 28/11 2007. Nynne og Phillip legede pænt, imens deres mødre styrede slagets gang :-) LO'et er forholdsvis simplet, og jeg har liftet ideen med opsætning fra simple scrapbooks sep/okt 2007, hvor det er bragt i en artikel om mag-lifting (at lifte opsætninger fra kataloger). Teksten er svær at se på dette foto.... men Marianne, den lyder: "Nynne og Phillip leger side om side den 28/11 07.. Hvem sagde kærester" og "Imens holder Ragna og Marianne cyber crop på scrapcatforum"

Materialer: karton, sort floss, blomster fra Prima, brads fra www.li-om-hjoernet.dk, journalingstempel og titelstempel. Desuden en brun zigwriter.

Det var dejligt at få brugt lidt af mine nyere ting (blomster + brads)

For selv om jeg ikke får scrappet så meget, så kan jeg ikke helt holde igen med at købe ind......
Disse stempler har jeg købt af Annebente. Jeg købte dem som brugt. Men piratstemplet har endnu ikke forladt den pose, som det blev købt i :-) Jeg glæder mig til at afprøve dem... når billedstakken er blevet lidt mindre, og jeg igen får tid til kort. Jeg har ellers også fået en del varer fra cchobby. Blandt andet kortpakker med både konvolutter og kort i 12,5x12,5. Det bliver sjovt at lege med det lidt mindre format. Desuden købte jeg også filtbogstaver. Nogle af tingene fra cchobby er brugt til præmier ved sidste cyper crop.

Tusind tak for besøget, dejligt at I fortsat kigger forbi, selv om jeg er mindre aktiv.
Fortsat god dag
Ragna

søndag den 18. maj 2008

Inspiration til cypercrop på scrapcat.

I denne weekend er der cyper crop på scrapcat, og Marianne og jeg har denne gang valgt at dele vagterne imellem os. Men så tilgengæld køre crop over 2 dage. Vi er spændt på, hvordan tilslutningen bliver, nu sommeren banker på. Men prøves skal det :-)

Her er nogle af de ting, som jeg har lavet som inspiration til mine opgaver:
Denne opgave gik ud på at scrappe en sang. Titlen på LO'et skulle være en sangtitel, og dele af teksten skulle indgå på LO'et, desuden skulle der bruges mindst 3 forskellige alfabeter til titlen.

Jeg har længe haft lyst til at lave et LO, hvor titlen var fremtrædende, og gerne med brug af mange og forskellige bogstaver. Så jeg synes opgaven var sjov. Papiret er fra november månespakken fra SPS. og alfabeterne er fra henholdsvis Netto og www.li-om-hjoernet.dk Jeg har desuden brugt noget tape fra en af mine SPS månedspakker. Den tape ledte jeg længe efter, og jeg blev faktisk i tvivl om, hvorvidt jeg havde givet den væk til en månedensscrapper på scrapcat... eller om jeg selv havde den. Det er først gang jeg har brugt den tape. Men jeg tror godt jeg kunne blive ret så vild med det. Desuden har jeg brugt paperfrills, og en enkelt QueenofCo stjerne.

Sangen jeg har valgt er "I hope you dance" og stemmen jeg hører i mit hoved er Ronan Keatings. Men jeg ved godt, at andre har indsunget den før ham.

Da Marianne ikke laver kort, så stod jeg igen for kortudfordringen. Men det var også helt ok, for jeg er faktisk blevet ret bidt af at lave kort, og min store stak af stempeltryk skal da også bruges :-)

Udfordringen gik ud på at lave 3 forskellige kort med samme stempel. Kortene skulle have forskellig opsætning og forskellig pynt. Her er mine bud:

Stempeltrykkene er nogen jeg har fået af Rikke/scraps. Og hun har vist købt stemplerne i Panduro. Papiret til dette kort er Karen Marie klip + en rest jeg har købt af Marolle. Båndet for neden er noget fra vandrepakken som lige nu er på vej rundt på scrapcat. Jeg har ikke farvelagt kjolen på dette stempel, men i stedet brugt en teknik som Sofie nævnte på kurset i Ejsing. Hun kaldte det påklædningsdukketeknik. Jeg har ganske enkelt stemplet på mønsterpapiret, og derefter klippet kjolen ud, og klistret den på stempeltrykket på akvaralpapir. Det er en lidt sjov teknik, synes jeg. Roserne er ikke så tætte på Karen Marie Klip papiret, så jeg har skåret 2 ekstra ud af papiret og sat på hjørnet, som går ind over akvaralpapiret.


Til dette kort har jeg udelukkende brugt papirrester købt af Marolle. Desuden har jeg brugt en knap, som jeg har fået af Sara.

også dette kort er lavet af restepapir købt af Marolle. Og af disse tre kort, er det min favorit, Jeg tror helt bestemt, at jeg vil lave flere kort med denne opsætning. Synes desuden af farverne passer rigtigt godt sammen på dette kort. Af pynt har jeg brugt blå sværte.
Jeg håber vi når 50 bidrag til weekendens crop (halvdelen af, hvad vi har fået ind til de andre crops). Og du kan nå det endnu, der er 3,5 timer at scrappe i.
Rigtig god uge til jer allesammen
Og tak for besøget
Ragna Nielsen



lørdag den 17. maj 2008

Cyper crop på scrapcat

Husk at der er cyper crop på scrapcat hele denne weekend :-)
Der er kommet 4 udfordringer + 3 ekstraudfordringer imellem klokken 10 og 16 i dag. I morgen kommer der endnu 4 udfordringer og et par ekstraopgaver. Der er skønne præmier fra en lang række af de danske scrapbutikker på højkant, så kig forbi og deltag.

Tak for besøget
Ragna Nielsen

tirsdag den 13. maj 2008

Fra sneglefart til hastværk

Jeg har som bekendt altid været en MEGET LANGSOM scrapper. Men her i april er jeg nærmest gået i stå :-) Det er så fantastisk at være startet på job igen. Men jeg mangler altså tid til at være kreativ. En aften besluttede jeg mig dog for, at jeg ikke ville gå i seng, før jeg havde nået at lave et LO....... (det skulle så have været på til månedsdagen den 9...). LO'et blev også færdigt. Men jeg gik fra sneglefart til hastværk og lastværk :-)

Både LO'ets ide og opsætning er liftet fra et simple scrapbookblad, som jeg havde lånt af Marianne. Jeg er/var sådanset godt tilfreds med LO'et. Meeeeeeen der er bare det lille minus, at jeg netop som det var færdigt så, at det papir jeg greb i mit hastværk, er et stykke julepapir. Jo jo, teksten "let it snow" står i stærk kontrast til Renes T-shirt fnis. Men sådan kan det jo gå, når man sådan skynder sig hi hi

Noget jeg ikke ligefrem skynder mig med, er at få fremkaldt fotos. Godt nok fremkaldte jeg godt 400 stk sidst. Men det var så også i november måned. I denne her weekend skal jeg altså bare have sat mig på min flade og sorteret billeder. Måske var det pga. manglende nye fotos, at jeg ikke rigtigt fik noget fra hånden til en ellers super hyggelig scrapdag i Skive i går. Billedet ovenfor har far Rene taget, imens mor scrappede i går. Jeg elsker det samarbejde imellem mine drenge som dette foto viser. Hvor kunne jeg godt tænke mig en lidt større børneflok. Men det kræver vist et skift i partner, og det har jeg så til gengæld ikke lyst til :-) Glæder mig til at få scrappet dette og mange mange andre fotos til næste scrapdag i Skive.
Lidt fik jeg dog lavet i løbet af dagen, og jeg skal nok se, om jeg ikke kan få taget lidt fotos af det i løbet af ugen.
Tusind tak for besøget
Ragna Nielsen

søndag den 4. maj 2008

Sarahs udfordring

Sarah har på sin blog (www.Sarahsverden.blogspot.com) lavet en lille blogcandy konkurrence, og dertil har jeg lavet dette kort. Jeg synes Sarahs kort udstrålede det skønne ved forår, og jeg blev meget inspireret af dette farvevalg. Efterhånden som kortet tog form, så viste det sig, at skitsen også havde brændt sig fast. Men her er mit bud Sarah, og tak for en dejlig udfordring.

Jeg tror jeg vil bruge kortet til mors dag. Jeg kan nemlig slet ikke stå for den lille Ellias, som bærer den tunge plante afsted. Han må da vist bestemt være på vej til sin mor med en blomst dyrket i kærlighed :-)
Ellers har jeg ikke nået særligt meget scrap. Jobbet tager rigtigt meget tid, og selv om jeg elsker det, så savner jeg mine drenge, og kan godt mærke, at jeg det sidste år har tilbragt meget tid sammen med dem. Men lidt er det da blevet til. Jeg har fået sat papir på halvdelen af et filefolder album, som jeg købte i november måned. Jeg regner med at bruge albummet til fotos fra Benamins piratfødselsdag i oktober.

Det har faktisk taget mig en hel aften at sætte papir på albummet. Men jeg har nok også gjort det hele lidt mere bøvlet, for jeg valgte at sætte en farve på "håndtagene" og en anden på selve siden. Jeg havde ikke lige gennemskuet, at det ville de jo have fået efterhånden, pga. albummets opbygning, hvor man ser den næste side hi hi. Men nu gør jeg sådan resten af albummet igennem. Jeg mangler kun at sætte papir på 5 sider nu, alle siderne er sværtede :-) Med mit tempo, så ved man jo aldrig, hvornår der kommer billeder og pynt i :-)



Jeg har også nået at lave 4 sider i minialbummet om Phillips barnedåb, så nu mangler jeg kun forsiden og en dobbeltside om indbydelsen. Forsiden laver jeg den 12 maj i Skive, for jeg skal lige have fat i nogle små bogstaver. Indbydelsen skal jeg lige have lavet en ekstra af, hvis ikke svigermor har gemt sin.


Et enkelt LO er det også blevet til. Men det får I først at se den 9 på min månedsdag.

Jeg har også fået et par skønne awards. Dem er jeg meget glad for. Men vi skal til konfirmation om 20 minutter, så dem må I lige vente med at få at se:-)

Fortsat god solskinssøndag
Ragna Nielsen