fredag den 24. oktober 2008

Lige et lille kort

Nu har jeg endeligt fået et kabel, som kan gå fra det ene af vores kameraer til min bærbar. Fotos på det andet kamera, må jeg pænt vente med at kigge på :-) På stationær er jeg vant til at arbejde med Photoshop. Men på min bærbar er der Picassa2, så jeg sidder lige og leger lidt, for at blive dus med alt det nye :-) Indtil videre har Picassa fået en del pluspoints :-)
Jeg fandt lige dette kort, som I endnu ikke har set. Jeg lavede det til min svigermor, da hun havde fødselsdag. Som I kan se, fik Anne (tangen) lidt at spise den dag.......Papirerne er allesammen nogle af de rester, som jeg købte af Marolle, og blomsten er en gave fra Dreampapers. Jeg har desuden benyttet et lille tillykke sempel. Stemplet af bedstemor er købt hos www.scrapbooks.dk og jeg er altså vild med de her bedsteforældre. Min svigerfar har snart fødselsdag, og så skal han naturligvis have et kort med bedstefaderen.

Fortsat god dag
Ragna Nielsen

p.s. Jeg trækker lod om min lille blogcandy lørdag.
Posted by Picasa

søndag den 19. oktober 2008

Indlæg nummer 150.... uden fotos

Grafikkortet på vores stationær er gået i stykker, og da vi begge har bærbare pc'ere, har vi besluttet, at det ikke kan betale sig at købe et nyt. Problemet er bare, at jeg ikke har noget kabel til mit kamera, som passer til min bærbare. Derfor er der ingen billeder i dag :-) Til gengæld er der lidt blogcandy på højkant...............

Årets sidste måned nærmer sig, og jeg er i den forbindelse mere og mere opmærksom på mine scrapmål for 2008. Hvis jeg virkeligt strammer mig an, så kan jeg godt nå det, selv om jeg normalt kun laver ca. 1 LO i gennemsnit om ugen :-) I dag ser min optællingsliste sådan ud:

27/25 LO's til Benjamins album
18/25 LO's til Phillips album
12/20 LO's til BOM
17/20 kort
1,5/5 minialbums
16/15 crops

Som I kan se, så går det bedre med nogle ting end andre. Jeg kan se i billedstakken, at jeg fotograferer Benjamin noget mere end jeg fotograferer Phillip. Det må jeg jo se, om jeg kan rette op på i det nye år. Synes bare lige han har en alder, der giver noget bedre scrapfotos end Phillip, og så har jeg jo også fotos fra hele 5 år at vælge imellem, når jeg scrapper til Benjamins album..... ja, ja undskyldninger har hun nok af.....

Jeg er selv helt vild stolt af mine mange BOM LO's, især fordi der er fotos af mig på dem allesammen, og man kan vist ellers roligt kalde mig kamerasky :-) Benjamin gør dog sit til at vende mig af med denne kedelige fobi.

Og så til blogcandy....................................

Indlæg nummer 15o må da fejres, så i blandt alle kommentarer til dette indlæg, trækker jeg lod om en lille scrappræmie :-)

Kan I nu have en rigtig god dag allesammen
Ragna Nielsen