torsdag den 29. januar 2009

BOM LO


Tja scrap er det jo ikke rigtigt blevet til i 2009, jeg har stadigvæk mit første LO til gode :-) Til gengæld har jeg en række utroligt dårligt fotograferede LO's i mine billedmapper fra 2008. LO's som jeg bare ikke lige har fået mig taget sammen til at tage ud af mapperne igen, for at fotografere dem :-) Her er det et LO til min BOM. LO'et er lavet utroligt hurtigt en aften, hvor Helle (tobiaskristain.blogspot.com) og jeg sad og udfordrede hinanden over messenger. Det er så sjældent, at jeg får et foto af Rene, som ikke er et fjollefoto. Men her er altså et. Hjerterne havde jeg fået i julekalenderen på TSC samme morgen. De var en gave fra LisbethZ, og de passede jo perfekt til dette LO. Kanten er syet med bomuldsgarn, hjerterne er af filt, og papiret er fra en gammelmånedspakke fra SPS. Desuden har jeg brugt noget tape fra Prima. Super enkelt LO. Men jeg er nu alligevel blevet glad for det.
Fortsat god aften
Ragna
Posted by Picasa

tirsdag den 27. januar 2009

TIl Gydda :-)


Jeg er ved at gøre klar til 30 års fødselsdag, og er i den forbindelse faldet for en skøn serie fra Kaiser, som jeg skal bruge til både invitationer, bordkort, pynt osv. Her er et billede af det ene stykke papir brugt på prototypen til invitationen. Papiret er fra Kaiser Craft og jeg har brug for disse to slags: country Grove floral field og contry grove Daisy chain. Jeg håber at disse oplysninger er nok til, at Gitte kan skaffe papirerne hjem til mig :-) Og så så jeg lige en ide med at skrive på vellum på scrapcat. Mon man kan printe direkte på det? Og mon stazon sværte kan tørre på vellum? For så er jeg da lige kommet et stykke videre med idefasen.

Fortsat god dag
Ragna
Posted by Picasa

lørdag den 24. januar 2009

Dejlig hyggelæsning

Jeg har endnu mit første scrappede LO tilgode her i 2009, og den primære grund er manglen på energi. Men selv om jeg ikke får scrappet, så bruger jeg alligevel meget tid på scrap hver dag. Jeg surfer på forums, kigger i gallerier og snuser rundt på diverse blogs. Og der er jo tonsvis af inpiration derude. I dag har jeg desuden hentet denne bog på posthuset. Multiscrap havde jo 50 procent på stort set hele butikken i sidste uge, og da jeg længe har ønsket mig denne bog, så valgte jeg at købe den. Jeg ved allerede, at den er de 125 kroner værd, for jeg har lånt Mariannes på et tidspunkt. Nu er der i hvert fald ingen undskyldning for at undgå BOM LO's, for der er tonsvis af inspiration til dem i denne bog.

Og jeg ved allerede nu, at ligeså scraptom januarmåned har været, ligeså scrapfyldt bliver februar. Jeg skal nemlig til scrap i Skive den 7 og på besøg hos Lullemor i uge 7......glæder mig allerede til vinterferien :) Og så kommer scrap i det jyske jo....så jo, jo tid til scrap skal der nok komme masser af også i dette år.

Fortsat god aften
Ragna Nielsen

søndag den 11. januar 2009

Første Magnoliastempler brugt :-)

Så er mit første lille projekt færdigt. Endnu en lille chokoladeæske. Jeg er altså blevet ret vild med at lave de æsker, ikke mindst fordi, man får brugt en masse rester til det :-) Og her er det lykkedes mig at bruge ikke mindre end 6 magnoliastempler. 3 af dem er mine egne, og 3 af dem er fra swaps. Desuden har jeg brugt et lille tekststempel "venner".

Der er scrapmaraton på www.forum.thescrapcat.dk i dag, så kig forbi og bliv inspireret.

Ragna Nielsen
Posted by Picasa

mandag den 5. januar 2009

Fjollefotos


Det er emnet for denne uges fotoudfordring på TSC. Og den slags fotos morer Benjamin og jeg os faktisk ofte med at tage :-) Og han blev helt glad, da han hørte emnet. Hvad mener I f.eks. om dette foto?

Status på min januarudfordring
Det går ikke videre godt, fordi jeg åbenbart har en vis evne til at gøre udfordringer sværere end de oprindeligt var. I dette tilfælde er jeg "kommet" til at købe lidt brugte stempler af Godtesen. Ikke mindre end 3 Magnoliastempler er det blevet til (Hund, træstamme og skov). Så nu må jeg ud og tilføje lidt ekstra til min udfodring.
Jeg er dog kommet lidt i gang. Jeg har farvelagt Tilda sidder, gravid Tilda, Tilda med ballon og Ejwin med ballon. Og jeg har også et par upyntede Toffeeæsker lavet, så målet er stadigvæk indenfor rækkevidde:-) Dog tror jeg ikke at jeg når det tidsnok til at kunne købe mit belønningstempel på tilbud hos Unikhobby.

Husk der er udfordringsaften på TSC torsdag klokken 20. Jeg glæder mig rigtigt meget til at stå for denne aften, og har fundet et fint lille brugbart projekt, som vi skal lave :-) Hvis du ikke allerede er medlem, så meld dig ind nu: www.forum.thescrapcat.dk

Fortsat god aften
Ragna Nielsen
Posted by Picasa

søndag den 4. januar 2009


Dette LO er jeg blevet rigtig glad for, og det er endda lavet super hurtigt (beklager det dårlige lys :-)). Det tog mig ca. 1 time at lave en ganske almindelig hverdagsaften. Mønsterpapiret var allerede scalloped, eller hvad man nu kalder det, og jeg brugte min nye template til de bølgede linier, og de to fotos fylder jo næsten resten. Desuden fik jeg brugt en række epoxy stickers, som jeg har haft liggende længe. Åh, jeg elsker bare, når det er så let at scrappe :-)

I de næste dage skal I se endnu flere af de LO's fra oktober-december 2008, som jeg endnu ikke har fået vist her på bloggen.

Fortsat god dag
Ragna Nielsen
Posted by Picasa

fredag den 2. januar 2009

Årets 10 bedste kort

Jeg har set flere udvide med udfordringen med årets 10 bedste LO's, ved også at bringe årets 10 bedste kort. Det vil jeg så også forsøge :-)

Dette kort lavede jeg til min kusine, da hun blev student. Jeg kan godt lide effekten af at have brugt forskellige farvede bogstaver og tal.
Det her kort er fra en cyber crop udfordring på TSC. Man skulle lave 3 kort med samme stempel, og det her var et af mine inspirationskort. Jeg kan godt lide farvesammensætningen på dette kort.

Dette kort lavede jeg til min svigermor. Det er ikke noget specielt flot kort. Men det åbnede familiens øjne for min hobby....og svigermor er så glad for det.

Det her kort er nok årets bedste synes jeg. Og det vil jeg fortælle en historie om en af de nærmeste dage, som jeg endnu ikke er kommet mig helt over :-) Bemærk venligst, at jeg selv ejer alle stemplerne brugt til dette kort:-)

Dette kort kommer med i fortællingen :-)

Jeg er så glad for det her stempel af den lille glade bil. Jeg har lånt det af Marianne, og jeg kommer nok snart og låner det igen :-) Kortet blev brugt til min svogers fødselsdag. Han havde ønsket sig et drengekort uden tekst i, så han kunne forære det videre til en anden fest LOL

Det her kort er jeg selv rigtig glad for, elsker farverne på det. Men det havde ikke en chance mod et andet kort, som jeg slet ikke har valgt ind her, da jeg i 2008 afholdt en konkurrence om, hvilket kort, der skulle i mit slideshow (bare roligt det skal også gøres klar til 2009, men små skridt af gangen:-))

Det her kort er et af mine første med magnoliastempler, og jeg er ret glad for det, set i det perspektiv.... Det blev givet væk til en konfirmation.
Dette kort blev givet væk til en anden konfirmation, og det er nok det mest tøsede jeg har lavet indenfor scrap endnu. Det var svært. Men er ok tilfreds med resultatet.

Det her kort er jeg også bare så glad for. Det må være mit andet bedste kort, hvis jeg selv skal vælge :-)
Jeg har rigtigt meget at lære endnu på kortfronten. Og det er klart en af de ting, jeg ønsker at lære mere af i 2009. Jeg er en elendig farvelægger, og forstår slet ikke alt der med skygger osv. Var på et kursus hos Sofie til scrap i det jyske, men det hjalp ikke meget :-) Men til februar drager jeg på endnu en miniferie hos Lullemor, og mon ikke jeg lærer det så :-) I hvert fald glæder jeg mig til for første gang at prøve H2O farver hos hende. Og sagt mellem os to (og alle de andre bloglæser...), hvis ikke hun kan lære mig det, så er der vist ingen der kan...........
Fortsat god dag
Ragna Nielsen

torsdag den 1. januar 2009

Årets 10 bedste/mest betydningsfuld LO's

Cecilie har udfordret os til at vise vores 10 bedste LO's fra 2008 på bloggen, og her følger mine :-) (http://chezcecilie.blogspot.com/) Jeg er rigtig glad for dette LO, fordi det er så simpelt. Jeg har lavet det på banegården i Holstebro henholdsvis imens jeg ventede på toget, og imens jeg kørte i tog, efter et fantastisk kursus med AnneT
Dette LO, tror jeg faktisk er årets bedste efter min egen mening. Den er lavet til en pagemapsudfordring aften på TSC (side 82). Jeg er bare så vild med det cratepapir. Papiret købte jeg hos www.unikhobby.dk, da jeg var på en dejlig scrapferie hos Lullemor i sommers.

Dette LO, var sådan et der bare lige pludseligt formede sig en aften, hvor jeg faktisk slet ikke skulle scrappe. Hvilket man også kan se at titlen....der er altså kun 6 ligegyldige:-) Og her er så endnu en af årets favoritmærker MayaRoad mums.....

Dette LO er bare så langt fra min sædvanlige måde at scrappe på. Det er liftet fra et CK blad, og jeg er rigtig glad for det, fordi jeg synes det smukke baggrundspapir træder så flot frem. Et stykke papir af den type jeg ofte køber - fordi det er flot. Men ofte ikke får brugt, fordi jeg ikke vil dække det til :-)

Dette LO lavede jeg på ferien hos Lullemor, og jeg er rigtig glad for det. For mig viser dette billede præcis, hvorfor alle børn fortjener at have søskende. Når jeg ser på disse billeder føler jeg mig endnu engang lykkelig over, at vi har været så heldige at få to velskabte børn trods svære graviditets odds.

Dette LO har længe været min personlige favorit. Jeg elsker bare farvesammensætningen på dette LO. Temaet er perfekt samstemt, og det sker så sjældent for mig. Synes ligefrem man kan sige, at dette LO har en stil.....

Jeg elsker den sang, der er på dette LO, og så ser Benjamin så dejlig fræk og kærlig ud på samme tid på disse fotos.

Dette LO er også liftet fra et blad. Og selv om der ved en fejl er kommet vinterpapir på, så elsker jeg det. Rene fortjener hvert ord, og jeg er stolt af at have dette LO i min BOM

Igen et LO, der ligger meget langt fra min normale måde at scrappe på. Det er lavet inspireret af en artikel, som Marianne skrev på TSC. Artiklen hed: "5 LO's på 2 timer". Jeg brugte langt længere tid. Men til gengæld blev jeg ret godt tilfreds med dette LO. Synes også det er lidt sjovt, at et så dårligt foto er kommet til værdighed. Før jeg begyndte at scrappe, ville jeg aldrig have fået et foto af den slags fremkaldt :-)
Jeg er bare vild med opsætningen og farvesammensætningen på dette LO, og lidt stolt, fordi jeg har fået brugt så mange blomster på samme LO.
Hvis du stadigvæk læser med - og ikke bare tjekker LO's, så vil jeg da lige minde om, at Tanja har en lækker blogcancy her: http://tanjas-hule.blogspot.com/
1 indlæg af 50 lavet :-)
Fortsat god aften
Ragna