onsdag den 10. juni 2009

LM scrapfest

Som mange af jer sikkert allerede ved, så har jeg meldt mig til scrapfest her: www.lifetimemoments.com Det er et tre måneder langt cybercrop med masser af udfordringer. Jeg er blevet meget inspireret, og har scrappet en del i de sidste dage :-) I dag vil jeg vise et par kort.
Dette kort skal sendes til Cancerkort den 15. Berit efterlyser internationale kort med hundemotiver. Papireret passer jo lige til et hundekort. Jeg vil spare jeg for de points kortet giver i scrapfesten. Er du nysgerrig så kig forbi lifetime moments forum.

Det her kort er jeg blevet rigtigt, rigtigt glad for. Jeg er vild med mit stempel med læsende Tilda, og de grønne farver er bare lige med. I lifetime moments galleri fik jeg ros for min farvelægning. Det blev jeg meget glad for, for jeg synes selv jeg farvelægger som en 5 årig, når jeg sammenligner med de dygtige gode danske kortmagere :-)


Dette kort er med Kaisercraft papirer - ummm jeg elsker bare denne serie.
Dette bliver nok mit sidste indlæg i et par dage. Jeg skal på tur med min nye klasse i morgen, og fredag tager jeg på scrapweekend uden børn hos Marianne. Glæder mig helt vildt.
Fortsat god dag
Ragna Nielsen

tirsdag den 9. juni 2009

TSC kit 3

Jeg har haft rigtigt svært ved at bruge TSC kit 3. Papirerne er bare MEGET anderledes end dem jeg plejer at bruge :-) Så jeg må virkelig i tænkeboks for at få dem brugt :-)
Et enkelt LO er det dog blevet til. Måtte lige udfordre mig selv med at scrappe Phillip i lyserød :-)
Karton, det hvide plast samt blomster og blad er fra TSC kit 3. Resten af tingene er noget jeg havde i mine gemmer. Faktisk helt rart at få brugt lidt rester.

Som nogen af jer ved, så har jeg meldt mig til scrapfest hos Lifetime moments, og i morgen skal I have lov til at se nogel af de kort, som jeg har lavet dertil. Det er bare så fedt er arrangement, og jeg suger og suger inspiration til mig, så der snart kan ske lidt nyt på TSC.

Fortsat god dag
Ragna Nielsen

mandag den 8. juni 2009

Sidste LO med TSC kit 4

I dag får I så det sidste LO at se, som er lavet med TSC kit 4 :-)
Jeg så på et tidspunkt Helle (www.tobiaskristian.blogspot.com) lave et LO om en af hendes drenges sko. Jeg skyndte mig derefter ud at fotografere alle Phillips babysko, inden de røg i skraldespanden. Her er så det LO, som et af billederne endte på. Frøtaggen er fra et gammet minialbum kit, bogstaverne er thickers, rubon til journaling og Kaisercraft rheinstones. Men ellers er alle materialerne fra TSC kit 4.
Fortsat god dag
Ragna Nielsen

søndag den 7. juni 2009

Sjovt reste LO :-)

Igen er materialerne fra TSC kit 4

Her har jeg muntret mig med resterne fra kittet :-) Jet synes de der diecut papirer er så fede. Men jeg har altid lidt svært ved at bruge dem, fordi jeg føler mig lidt bundet af, at LO's skal være firkantede for at kunne være i mappen. Fik hos webmosterhelene ideen til at skære det nederste af cirklen af. I morgen kan I se, hvad der er blevet ud af den anden halvdel :-)

Udover kittet har jeg brugt resten af den "Say it in crystal" jeg brugte på bål LO'et, nogle bogstaver fra de to foregående kits samt nogle thickers og en rubon til journaling.

Fortsat god dag og på gensyn i morgen
Venlig hilsen
Ragna Nielsen

lørdag den 6. juni 2009

Sygehus klippekort til alle drengemødre - tak

Igen er de fleste materialer fra TSC kit 4.

Kender I de der papirer, der bare er så fede. men som er utroligt svære at bruge? Sådan havde jeg det med dette papir. Men bruges skulle det - man er vel "en nærrig jyde" :-)

Heldigvis havde jeg lige købt en scallop punch hos www.paperfarm.dk, og den røg billedet lige en tur igennem. Bagefter lånte jeg Angelys "Cirkelskærer", og så var basis lagt.
Historien er igen om en af drengens skader. Denne gang er det Phillip. Han fik under leg den betonring, som pilen peger på ned over benet. Hans ben er stadigvæk ikke helt kommet sig, og vi skal snart til lægetjek med det igen. Det er utroligt, hvad sådan et lille menneskeben kan holde til. Selv om det var helt blåt og hævet, så hoppede han rundt på det allerede dagen efter. Uhh det gjorde ondt på både Rene og jeg. Titlen er Phillips egen måde at omtale ulykken på. Om aftenen vil han gerne have, at vi a'er hans ben. Men ellers har han været en rigtig jernmand i forløbet. Vi var ved at lave aftensmad da det skete, og Rene havde lige været ude og sige til ham, at han skulle passe på med et eller andet omme på den anden side af huset. Han nåede ikke engang ind til gryden igen, før vi bare hørte skrig man ikke kunne tage fejl af. han lå klemt under ringen, og kunne ikke komme fri. Jeg havde lige fået hjernerystelse et par dage før, og kunne ikke engang komme med på sygehuset - den tjans klarede Benjamins gudfar og Rene.
I disse valg tider kan titlen på dette indlæg da ikke være andet end et valgslogan :-)
Tak for besøget og fortsat god dag
Ragna Nielsen

fredag den 5. juni 2009

Jubiiii fik brugt min første "prima say it in crystal" :-)

LO'et om bålaftenen fra www.scrapbookfun's konkurrence var scrappet til min BOM. Men Phillip skulle også have et LO om denne aften, da det var på hans fødselsdag.
Dette LO er også scrappet i lørdags sammen med Scrappers by choice, og materialerne er fra TSC kit 4. Jeg fik sådan lyst til at lave noget lidt mindre fint end det jeg plejer, men alligevel holde de lige linier. Med inspiration fra scrapbooks mm. kom der dette LO ud af det.

Materialer: Karton og papir fra TSC kit 4. Epoxy stickers fra Around the block, scrappers net, journaling stempel, chipboard bogstaver og say it in crystal fra Prima.

Uhh jeg var så vild med de der: "say it in crystals" til scrap i det jyske. Men har først fået en brugt nu - dejligt.

På scrapfronten har jeg meldt mit til scrapfest hos lifetimemoments - glæder mig til for alvor at komme i gang.

Ha en rigtig god dag
Ragna Nielsen

torsdag den 4. juni 2009

Når mor scrapper i Skive

Dagens LO er lavet med TSC kit 4

Jeg var til scrap i Skive den lørdag Benjamin slog sine fortænder løse. Rene, Phillip og han gik en hyggetur med barnevognen. Benjamin holdt fast i barnevognen, og nåede derfor ikke at tage fra, da han snublede over benet af en bænk. Av, av.....og en total panikket mor i røret, da hun fik opringningen om episoden. Rene klarede det nu flot. Phillip skreg (bange på storebrors vegne), Benjamin blødte - og ikke en stoppede op for at hjælpe. Tvært imod blev de jaget ud af en butik, hvor de prøve at få hjælp - fordi de blødte på deres gulvtæppe......

Tænderne sidder heldigvis stadigvæk, hvor de skal. Han har stadigvæk svært ved at tygge ordenligt med dem. Men der kommer jo nye til engang. Og efter hvad de kan se nu, så har tænderne bagved ikke taget skade.

Alt papir og karton er fra TSC kit 4. Jeg har desuden brugt scrappers net, en swill (malet med MM maling), Thickers og en journalig tag, jeg har byttet med Sonja. Desuden har jeg brugt en chipboard journaling spot.

Tak fordi du kiggede forbi - ses vi igen i morgen?
Fortsat god dag
Ragna Nielsen

onsdag den 3. juni 2009

Scrap med "Scrappers by choice"

I lørdags var jeg i Herning/Lind, for at scrappe sammen med "Scrappers by choice" for første gang. Det var rigtigt hyggeligt. Nogle af os udvidede faktisk arrangementet, og spiste lidt mad sammen bagefter. Jeg kom i hvert fald først med det sidste tog hjem :-)

Jeg fik scrappet 4 LO's, og så meget plejer jeg da slet ikke at få scrappet til et crop - jeg må vist afsted igen den 20.....
LO'et viser Benjamin, der får sin første kop varme chokolade på Cafe. Det er i Lalandia imens vi venter på Monkey Tonkey chowet.
Jeg har brugt karton, papir og journaling spot fra TSC kit 4. Desuden har jeg brugt stemplerne "Winterswills" og reinsten fra Kaisercraft og en enkelt epoxy sticker. Bogstaverne er chickers.
Et enkelt LO, som jeg faktsik er blevet godt tilfreds med :-)
Ha' en rigtig god dag
Ragna Nieslen

tirsdag den 2. juni 2009

Konkurrence på TSC

Så er jeg klar med det første af de 7 LO's, som jeg fik lavet med TSC kit 4

Det første LO er lavet til denne konkurrence på TSC: http://forum.thescrapcat.dk/index.php/topic,5555.0.html

Det var sjovt at følge Mariannes vejledning, og det var et relativt hurtigt LO at lave. Jeg synes dog, at det er langt væk fra min egen stil......hvis jeg da ellers har en sådan.....

Udover kittet har jeg brugt en stor sort brad, nogle filtbogstaver, en paperfrill og nogle soccer stickers samt et stykke bånd. Nå, ja der er da foresten også et stykke pynt fra TSC kit 1 :-)

Ses vi i morgen, når jeg vender tilbage med endnu et LO
Venlig hilsen
Ragna Nielsen

mandag den 1. juni 2009

Mit første dobbelt LO

Jeg er vist det man må kalde periodevis blogger, og som nogen af jer ved, så har jeg besluttet mig for 50 blogindlæg i det igangværende år. Jeg har derfor besluttet mig for, at være daglig blogger den næste uges tid, sådan for at pynte på antallet af indlæg :-)

Jeg har i løbet af de sidste dage arbejdet med TSC kit 4, og det er der kommet ikke mindre end 7 LO's ud af - så jeg kan love et nyt LO på bloggen dagligt i den nævnte periode. Dagens LO er dog ikke lavet med det nævnte kit.

Det er derimod mit første dobbelt LO, lavet til udfordringen her: www.scrapbookfun.dk
Mit LO kom faktisk ind på en delt tredjeplads. Jeg havde slet ikke overvejet den mulighed, at nogen ville stemme på mit LO, så jeg er super glad. Nu er der da bare ekstra blod på tanden til at fortsætte. Næste udfordring : "En dag i dit liv", er allerede skudt i gang, og jeg er gået i tænkeboks.

Det var rigtigt sjovt at lave et dobbelt LO. Men man skal godt nok tænke sig om, når man som mig kun køber 1 stykke af hvert papir.

Ses vi i morgen, hvor det første LO med TSC kit 4 kommer på bloggen?

Venlig hilsen
Ragna Nielsen