onsdag den 19. maj 2010

En hyggelig kortaften

Jeg havde fået et par bestillingsopgaver, og dem sad jeg så og hyggede mig med søndag aften.

Et af mine majmål var at scrappe en chokoladeæske, og det passede jo perfekt med, at en af Renes gode kollegaer har valgt at flytte til Sverige. Så kunne hun da lige få sådan en i stedet for et kort. Endnu mere perfekt er det, at nu får jeg en pusher til Hangler stempler :-)


Det her kort er også en bestilling. Mon ikke I har regnet ud, hvad kortet skal bruges til :-) Blev faktisk lidt vild med den opsætning. Synes den er dejlig enkel og alligevel udtryksfuld, så jeg lavede lige et par kort mere efter samme model.
Projektet blev også en kærkommen mulighed for at få brugt nogle tal thickers. Tænk sig, jeg kom helt til at ønske, at der var flere nuller :-)


Kan I have en rigtig god dag allesammen
Ragna Iversen

søndag den 16. maj 2010

Tal på hjernen.....

I dag har jeg talt og talt og talt points fra fødselsdagshurlumhej på SS. Ialt 5 timers optælling er det blevet til, og målet er nu indenfor rækkevidde. Jeg er stadigvæk vildt i chok over, at så mange har haft lyst til at deltage. Det er simpelthen så fedt. Ville bare ønske, at døgnet havde flere timer, så jeg kunne have nået at tælle op løbende :-)

Og NEJ, jeg har ikke muntret mig med de her imens :-)

Men Marianne og jeg har gang i en fotoudfordring, hvor vi forsøger at fotografere ting fra hverdagen, som med garanti ser anderledes ud om 50 år. I denne uge er det mig til at udfordre, og min udfordring er:

Tag et billede af noget alkohol i den oprindelige beholder. Eller bedre endnu af hele barskabet.

Da Marianne ikke har noget barskab, kommer der lige en ekstra udfordring til ære for hende :-) Morgenmadsprodukterne. Hos os er det "Havregryn" (ofte som grød) og ved særlige lejligheder "Havrefras".

Jeg har jo udfordret mig selv til at tage billeder af ting i dagligdagen i denne måned, og sådan så vores køkkenbord ud i går, da jeg var fædig med at lægge tøj sammen.

Fortsat god dag

Ragna Iversen 31 .......nu vi har gang i alle de tal :-)
Der kommer lige en lille ekstra udsendelse :-)
Drengene er kommet hjem fra svømmehallen, og Phillip har hevet en af Benjamins tænder ud, så nu mangler han de 4 midterste tænder i undermunden. Benjamin er lidt nervøs for, hvad tandfeen siger, for tanden forsvandt i vandet, og de kunne ikke finde den. Jeg foreslog, at vi tog en pose med en af de gamle tænder under hovedpuden i nat. Men Benjamin siger, at tandfeen er klog, så det er nok bedre, hvis vi forsøger os med en seddel, der forklarer.
I morgen må jeg vist godt tage hverdagsfotos af en person :-)

lørdag den 15. maj 2010

Det går ret godt med mine scrapmål

Mit scraprum er ved at tage form, og efter at have rørt og rørt ved alle de mange ting, og fundet gamle spændende ting i gemmerne - tja, så blev der dømt scrap :-)
Jeg har fået scrappet to LO's i dag, og jeg har brugt en blanding af gamle og nye ting på dem begge.
Det første er jeg faktisk blevet ret glad for, selv om det er noget anderledes end det, som jeg normalt scrapper. Og Rene er faktisk også blevet ret glad for resultatet.

Nå ja..... mine scrapkøb kan nok ikke blive ved med at skilte med samme lave beløb :-) Godt nok holdt jeg scrapkøbsfri i april. Men det har jeg så indhentet her i maj. Jeg har købt mapper for mine fødselsdagspenge, hvilket jeg ikke tæller med, da det er en gave. Til gengæld har jeg shoppet for 400 kroner fra kortkassen, fremkaldt billeder for 256 kroner og bestilt blade for 158 kroner......:-) Tjek mit samlede årsforbrug i siden, hvis du tør .......
Det her LO er også en blanding af nyt og gammelt. Desuden har jeg fået brugt min nye punch og et par knapper i forhold til månedsmålene.

Marianne har udfordret mig til at fotografere vores tandpasta. Vores drenge bruger normalt voksentandpasta. Men Benjamin har for nylig fået den lille tandpasta i gave af tandlægen da hun besøgte min 4.klasse
Kig forbi i morgen og se min hverdagsudfordring.
Nu vil jeg over og tælle points hos scrapsisters.
Ragna Iversen


fredag den 14. maj 2010

Tak for en fantastisk lørdag piger

I lørdags besøgte jeg Helle i Bjerringbro, hvor vi scrappede sammen med to andre piger. Det var så hyggeligt, at jeg har lovet at vi kan scrappe her næste gang. Jeg knoklede løs på mit minialbum. Men det blev også til et enkelt LO. Jeg har ikke skrevet journaling endnu. Men den skal handle om den vandskade, der satte en stopper for vores ombygning i påsken. En opbygning der endnu ikke er blevet færdig pga. samme skade. Papiret er rester fra det minialbum jeg lavede.

Albummets tema blev Phillips fødselsdag for dagplejen, og derfor kan jeg ikke vise ret mange sider. Der er dagplejebørn på stort set alle billederne. Papiret er fra BG. Jeg kan egenligt ikke lide det mærke.....men altså de nye papirer er ret lækre :-)

Jeg har heller ikke tilføjet tekst her endnu. Men alle sider er belagt med papir og alle billeder er også klistret i. Håber at få tid til at pynte det i løbet af weekenden.

Min mor fik dette kort til morsdag. Jeg synes det var lidt sjovt at lave det lidt ligesom en børnetegning :-) Huset er quickkutz.
Fortsat god dag
Ragna Iversen



torsdag den 6. maj 2010

Kan man tage eyelets ud?

Som nogen måske ved, så elsker jeg minialbums - eller det vil måske snarere sige at købe dem :-) Jeg har efterhånden en pæn stak. Men jeg får dem aldrig lavet færdige. Der er altid et eller andet, der driller. På det her album er der f.eks. eyelets på både forsiden og bagsiden, og hvordan skal jeg lige dække dem med papir? Jeg synes denne borg er ret sej, og jeg kunne godt tænke mig at lave den færdig med nogle af mine nyfremkaldte billeder, så jeg håber nogen kan hjælpe. Jeg har en crop-a-dille big bite, hvis den muligvis kunne hjælpe....
Hvordan fjerner jeg disse eyelets, så jeg kan få papir på albummets for og bagside?
Håber nogen kan hjælpe
Ragna Iversen

mandag den 3. maj 2010

Jeg kunne altså ikke lade være og hvordan man bliver forpustet

Jeg er ved at pakke mine scrapting ud af flyttekasserne, og jeg kan bare mærke, at jeg bliver rigtigt glad for mit nye scraprum/fælles kontor. Jeg har ikke scrappet siden Marianne var her ugen før påske, og det er altså til tider svært at holde fokus på oprydningen og organiseringen. Jeg har det som et lille barn, der rigtigt gerne vil rydde op på værelset for at gøre mor glad. Men altså så kommer man lige til at lege lidt med den punch, man var på vej hen på hylden med, og det der bling kunne da også lige være sjovt at bruge til......... Og det er der så kommet et lille kort ud af. Hvor var det skønt at komme til at scrappe igen. Glæder mig så meget til næste weekend, hvor der skal scrappes hos Tobias/Kristian.

Projekt lavere BMI går indtil videre okay. Men jeg havde altså lige en sukkerkrise i går. Efter at have kæmpet med trangen i 2 timer, valgte jeg at lave en kop varm te med honning, efter mottoet: "Det er i hvert fald bedre end en marsbar".

Motion er faktisk det værste for mig. Min motorik er utroligt dårlig, og jeg vælger derfor alt for tit den lette løsning - at springe over. Jeg cykler frem og tilbage fra arbejde og når jeg henter drengene. Men det der med for alvor at få pulsen op......tja det kommer jeg ligesom aldrig rigtigt til. Det har resulteret i en enorm dårlig kondi. Måske man skulle prøve at måle sit kondital.....

Weekendens motion har været gåture sammen med en stolt 3 årig, der fik ny cykel i lørdags. Nogen vil måske ikke betegne dette som motion. Men jeg blev godt forpustet. Hvilket så igen siger mere om min manglende kondition end selve motionsformen :-)

Fortsat god dag
Ragna Iversen (lige hjemvendt fra 4 og sidste modul på et fantastisk kursus).

søndag den 2. maj 2010

Scrapmål og BMI

Bloggen her har stået stille primært pga. travlhed omkring vores ombygningsprojekt herhjemme, men desværre også pga. sygdom. April blev stort set en: "No scrap" måned. Men nu er jeg klar igen, og her kommer mine maj mål:

1: Købe nye mapper
2: Fremkalde billeder for februar, marts og april
3: Scrappe sammen med andre minimum 1. gang
4: Tælle point sammen for 500 bidrag på SS (talt 450 bidrag)
5: Lave 1 blogindlæg om mit nye scraprum
6: Få hængt kurve op i scraprummet (4 hængt op indtil videre)
7: Lave 3 LO's
8: Lave 1 minialbum (1/2 lavet)
9: Scrappe minimum 10 bryllupsbilleder
10: Farvelægge 5 stempeltryk (1 farvelagt)
11: Lave minimum 1 chokoladeæske
12: Bruge 15 knapper (3 brugt)
13: Udskrive nye skitser (Marinnes link)
14: Shoppe for mine fødselsdagspenge
15: Bruge 3 stickers
16: Lave 8 blogindlæg (6 lavet)
17: Bruge filefolders
18: Tage hul på et nyt alfabet
19: Lave 3 kort
20: Tage fotos af ting i min hverdag uden personer på

21: Give en scrappakke til børnehaven (kassen er pakket)
22: Bruge MM maling
23: Bruge 5 chipboardfigurer
24: Bruge 10 blomster

25: Pakke de to sidste flyttekasser med scrapting ud (Mangler at få en lille bunke på plads))
26: Bruge min nye punch
27: Prøv at rede journalingstamp med vinduesrens
28: Bruge 10 quickkutz dies (1 brugt)
29: Brug quickutz die med huset på
30: Forsøge at holde orden på mit skrivebord (3 dokumentations fotos til blog).

Det her billede har Benjamin taget af mig og min skønne niece. Men det var da godt nok noget af en øjenåbner. I går tjekkede jeg så for første gang i lang tid min vægt og målte min BMI. Den endte på 29, så det er da på tide at få gjort noget ved vægten. Det projekt gik jeg så i gang med i går. Undskyldningen med at have fået 2 børn er simpelthen for dårlig, og nu skal det være slut med overvægten. I slipper nok ikke helt for at høre lidt om mine op og nedture, selv om dette er en scrapblog.

Ragna Iversen BMI 29