onsdag den 12. oktober 2011

Vores nye prinsesse

Pga. sygdom, har jeg slet ikke fået vist vores nye prinsesse frem. Hun blev født fredag den 7. oktober lidt i 4 om morgenen. Nu er der to piger og 2 drenge i familien og min svigerinde og jeg er blevet enige om, at mere perfekt kan det ikke blive. Storesøster hedder Tilde, og Phillip gætter på, at babyen skal hedde Thea......men lad os nu se :-)

Onsdag er mit hyggedag, da jeg kun har 2 lektioner. Lige nu kører Thomas Helmig i CD afspilleren, huset er gjort rent og scrapsagerne findes frem.......

Håber også du har en fantastisk dag
Venlig hilsen
Ragna Iversen

tirsdag den 11. oktober 2011

Leg med momentomarkers

Til scrap i Aalborg var der et par brugere fra www.forum.thescrapcat.dk der gerne ville se, hvordan man bruger momentomarkers. Egenligt har jeg længe tænkt på at lave en artikel om emnet til TSC - men synes det er svært at fotografere mig selv imens jeg maler og stempler :-)

Derfor havde jeg i stedet lovet at vise det IRL i Aalborg. Det kom der disse legende kort ud af.
Jeg elsker de tuscher, fordi de har fået mig til at genopdage mine clearstamps - især de små, som jeg sjældent har fået brugt - men købt, fordi de var så nuttede....

Jeg håber du har en god dag
Ragna Iversen

lørdag den 8. oktober 2011

Første gang

Jeg har efterhånden scrappet i lidt over 4 år, og synes hele tiden jeg lærer en masse nyt. Jeg føler mig dog stadigvæk som nybegynder på langt de flest områder, og kommer aldrig til at betragte mig selv som garvet scrapper. Sad i går og tænkte på, hvor skønt første gang er, og minedes nogle af mine "første gang" indenfor scrapbooking. Her kan I f.eks. se, hvordan det så ud, da et af mine LO's for første gang blev vist på en udenlandsk side:

http://sweetpeavine.typepad.com/the_sweet_pea_vine/2007/12/another-challen.html

Faktisk er jeg stadigvæk glad for det LO og mindes første gang med et smil på læben.

Hvilke første gange mindes du indenfor scrapbooking?

Venlig hilsen
Ragna Iversen