fredag den 18. september 2015

Konkurrence bidrag

Hej piger

Som I ved, så elsker jeg at udfordre jer på www.kreavit.dk, men engang imellem deltager jeg også i udfordringer andre steder på nettet. Og dette LO er lavet til en udfordring på hos scrapsak. Jeg vandt ikke, men det var sjovt at udfordre sig selv med at bruge project life Cards på et LO


Jeg kan godt lide følgende ting på mit LO

- Jeg fik brugt nogle gamle chipboardsfigurer af møbler
- Jeg fik prøvet min nye mobildie
- Jeg fik leget med pilestemplerne fra mit project life stempelsæt
- Jeg fik brugt nogle af de pyntede chipboard hjerter, som jeg lavede til en udfordringsvideo på www.kreavit.dk
- Jeg har lavet en sjov lille guld sol

Håber at se jer på www.kreavit.dk, hvor der netop er kommet nye ting i pointbazaren.
God scrappelyst
Ragna Iversen

søndag den 13. september 2015

Project life udfordringer

Der er sket meget siden TSC lukkede, og en af de "nye" bølger er Project life. Til scrapevents ser jeg flere og flere scrappe hertil. Project life udfordringer var da også det første, der blev efterspurgt efter KreaVits åbning, og der er således nu tilføjet en månedlig Project Life udfordring på sitet.

 Udfordringen består hver måned at 3 dele. To kort, hvorfra der på forhånd er udvalgt teknikker eller materialer, som du skal bruge på dit kort og en udfordring, hvor du skal lade dig inspirere af en hel side, når du laver din egen side.
 Jeg er rigtigt glad for, at denne udfordringstype er blevet efterspurgt, da jeg endnu ikke er kommet særligt langt med mit project life album. Materialer har jeg nok af, og ønsket om udfordringen har sat mig i gang med at lave det :-)
Kig forbi www.kreaVit.dk for mere viden. Vi hygger os max, og jeg er rigtig glad for de mange bidrag som allerede er kommet op på sitet.

God scrappelyst
Ragna

fredag den 4. september 2015

Et legende LO

Hej piger

Jeg har blandt andet scrappet dette LO som inspiration til en udfordring på www.kreavit.dk


Jeg lavede LO'et til en scrapaften inde i Holstebro. Jeg legede bare lidt, med de ting, som jeg nu havde fået puttet i tasken, og dette blev resultatet. Jeg har stemplet med bannershapes fra Hero Arts og farvelagt med H2O farver. Synes, at det giver en dejlig legende effekt. Desuden har jeg stemplet med sværte med nogle maling klat stempler, som jeg næsten lige har købt. Det store P er lav i forbindelse med en lag på lag udfordring på www.kreavit.dk

Du kan se her, hvordan jeg har lavet det:


Rigtig god weekend til jer alle
Ragna Iversen