lørdag den 3. april 2010

Ingen scrap til mig..... men jeg har lidt gammelt at vise

Vi har gang i at flytte rundt på en masse rum i vores hus, og der er en del arbejde som skal laves i den forbindelse. Det har været en skøn påske i "Gør det selv" tegn. Jeg nyder at bruge min krop på en måde, som jeg ikke normalt gør. Jeg har faktisk slet ikke haft tid til at savne de scrapsager som er pakket ned i nogle af disse flyttekasser.

Men I slipper ikke for scrap selvom tingene er pakket ned. Jeg har lidt fotos af ting fra marts måned. Her er f.eks. et lille hurtigt kort. Jeg har brugt noget af det papir, som jeg fik af Jane/Lollemor til convention.


Dette stempel købte jeg i Ejsing, og jeg kan allerede mærke, at jeg bliver rigitgt glad for det.

De har blomster fandt jeg i en uåbnet pakke.....pinligt..... bruges skulle den jo, så et hurtigt kort mere.

Konfirmationstiden er over os, så der er blevet produceret en del konfirmationskort. Stemplet med konfirmation købte jeg til convention i Middelfart. Jeg har også brugt en stjerne die som jeg købte i Middelfart.

Mere konfirmation denne gang til pigerne. Papiret fra disse kort er noget gammelt noget, som jeg havde i min restekasse. Synes det er ret sødt til kort. Men det er for tyndt til scrap.

Mere konfirmation :-) Her har jeg brugt min tuborgdie, som også er ny - købt i Ejsing. Mine H2O farver og mine stempler er iøvrigt ikke pakket ned i flyttekasserne. Der skulle være plads til lidt kreativitet, hvis jeg får tid :-) Lysten er der men tiden er knap.

Marianne har været her at scrappe dagen før mine ting blev pakket ned. Jeg var lidt træt den dag. Men det var alligevel rigitgt hyggeligt. Jeg fik også lavet et par LO´s, så jeg har lidt mere at vise i løbet af ugen. Skal også have gjort status over mine martsmål og lavet nye for april....de kommer nok mest til at handle om indretningen af min nye scrapplads.

Det her kort blev jeg så tilfreds med, at jeg næsten ikke ville give slip, da en af mine kollegaer købte det :-) Rigtig god påske til alle.
Ragna Iversen

3 kommentarer:

Helle sagde ...

Det lyder spændende med at flytte rundt i huset. tror i bliver glade for det når det er færdigt. Det er nogle søde kort du har fået lavet, især konfirmations kortene.

Benita sagde ...

Hold da op du får lavet mange kort, når du endelig går igang! FLotte kort :D

Marianne sagde ...

Super flotte kort :o) Og hvor er det bare et godt billede af Phillip - totalt nysgerrig :o) Jeg glæder mig til at se hus-ændringer, når jeg kigger ned igen på et tidspunkt :o)