torsdag den 7. november 2013

Lidt om 2013 og ønsker for 2014

Hej piger - hvis I da er der endnu?

Jeg forlod jer uden varsel i sommeren 2012 og det hele gik i sort for jer, da forum fra dag til dag lukkede uden at Marianne og jeg kunne gøre noget. De af jer, der kender mig godt ved, hvad livet har budt mig, Benjamin og Phillip i det forgangne år. Jeg vil ikke trætte jer med detaljer men kan bare sige, at ting som indlæggelser, krisecenter for voldsramte kvinder, statsforvaltning, advokater, flugt, flyttekasser, boligskift, chikane, fogedret, ankestyrelser osv. er blevet en del af det daglige ordforråd, der beskriver min og drengenes dagligdag.

Men 2013 blev også året, hvor jeg mødte kærligheden. Min nye kæreste hedder Henrik og efter over et halvt års bekendtskab er vi så småt begyndt at introducere Henrik for drengene. Det blev året, hvor jeg lærte at skille fårene fra bukkene. Året hvor jeg lærte, at blod ikke altid er tykkere end vand. Jeg er dybt taknemmelig over den varme og kærlighed min onkel Bo og tante Marianne har vist mig sammen med deres tre børn og deres kærester. Ud over dem er Benjamin og Phillip og de mange venner, der i sandhed har vist deres værdi i 2013 min nye familie, og uden mine skønne kollegaer på Kirkeskolen i Skjern, var jeg aldrig kommet igennem det her år.

Hver dag er et underligt mix af glæde og kamp, men jeg begynder af fornemme, at tingene går i den rigtige retning. Skridtene er langsomme, men det går mere fremad end tilbage. Det er jeg dybt taknemmelig for. Jeg er så småt begyndt at scrappe igen, og Henrik er ved at lave et skønt scrapværelse til mig i den nye lejlighed.

Jeg regner derfor med at vende tilbage :-)

Ragna
P.s. info om mig og mit liv må rettes til i profilen senere.

5 kommentarer:

Thanni sagde ...

Jow vi er her endnu ;)
Hvor er det dejligt at høre nyt fra dig igen Ragna - og jeg blev så overrasket og glad da jeg så der var en kommentar fra dig på min blog! :)..men hvor er jeg ked af at høre at du og dine drenge har haft så hårdt et år. Samtidig glæder det mig så meget for jer at der begynder at være lys forude, selvom det stadig er svært.
..og da en extra gevinst at du så efterhånden også for tid og overskud til det kreative - så nu håber jeg at du får et super skønt scrapværelse ;)
En masse varme tanker til dig og dine fra mig :)

Marianne sagde ...

Er her også endnu - men det ved du...
Sender et stort knus :)

Maria sagde ...

Kære Ragna.
Selvfølgelig er vi her da :) Dejligt at høre, at det går stødt fremad.

Det er dejligt at følge med på facebook.

Sender dig og dine dejlige drenge masser af kram!

Maria

jane sagde ...

Når mørket er tættest, skinner lyset klarest ;-) Dejligt at du kommer tilbage.. du er savnet.. håber at se dig I Ejdom Øst en dag.. stort knus!

Sabina Bjerre sagde ...

Dejligt at høre fra dig... og hvor rør det mig at i har været så meget igennem.

KnuS