mandag den 9. juni 2008

1 års dag

I dag er det præcis 1 år siden, at jeg lavede mit først LO. Det så sådan ud: Jeg brugte et fødselsdagskit fra Pandurohobby. Jeg faldt over denne "nye" hobby, da jeg var inde for at købe ind til invitationerne til Phillips barnedåb. Jeg brugte 600 kroner på scrap den dag i Panduro, og jeg synes simpelthen det var en bondegård at bruge på en hobby.... hmm jeg blev vist klogere :-)

Lige for tiden bliver der ikke rigtigt tid til scrap. Jeg har vildt travlt på jobbet, og glæder mig utroligt meget til sommerferien snart banker på. Men hold da op, hvor er der sket meget i løbet af det sidste år, både på hjemmefronten og scrapmæssigt. Da jeg for 1 år siden stod i Panduro og fandt ting og sager, havde jeg aldrig drømt om, at jeg ville møde så mange skønne mennesker via denne hobby. Jeg elsker at croope, både online og IRL. Tusind tak til alle jer søde scrappere, som har beriget min hverdag det sidste år. Tak for grin, alvorsord, grin, kage, grin, latterkramper, hysteriske grineflip, smil, grin og atter grin. I er bare super fantastiske allesammen. Tak for alt den inspiration, som jeg finder på jeres blogs osv. Og ikke mindst tak for den store opbakning jeg mærker på scrapcat hver eneste dag.
Somom det ikke var nok, så har to af de skønne scraptøser ovenikøbet tildelt mig denne award:Faster Heidi skrev:
Redaktørquinderne på the scrapcat (r.nielsen og marianne)
I fortjener også en for jeres dejlige forum, som vi andre kan nyde godt af. Der er dejligt og hyggeligt at være...Tak for det store arbejde i lægger der
Jane skrev:
Jeg er rigtig glad for at have mødt dig. Du er altid glad og en solstråle. Samtidig står du altid klar med en skulder hvis man skulle rende ind i en krise. Tak for din tålmodighed med mig.
Tusind tak piger, den award varmer rigtigt meget.
Jeg skal nu give den videre til 7 piger, og det bliver følgende:
Uden dig var jeg aldrig kommet i gang med at scrappe. Du inviterede uden videre en vildt fremmed ud i din kolonihave sidste juli, og siden har jeg været hooked :-) Du er et fantastik menneske, og jeg nyder dit samvær. Tusind tak fordi jeg har fået lov til at hjælpe dig med dit skønne forum, og fordi du har lukket mig ind i dit liv. Du er en fantastisk pige, og jeg håber vi forbliver veninder mange år frem.
Fordi hun altid har et fantastisk humør, laver de skønneste LO's og gladeligt inviterer en fremmed scrapper til at sove hos sig. Fordi hun fortæller så levende om sine tre "drenge" at jeg næsten føler at jeg kender dem. Og fordi hun har beriget min postkasse med overraskelsesgaver. Jeg glæder mig til at møde dig til september.
Ja jeg er simpelthen nødt til at sende awarden retur igen. ÅH skønne Jane, jeg glæder mig for vildt til at besøge dig og din lille LouiseHelene her til sommer. Jeg vil suge til mig af din viden om scrap, og glæder mig til at få latterkrampe til jeg tisser i bukserne af grin. Du er et meget inspirerende menneske at være i nærheden af, og utrolig omsorgsfuld. Det glæder mig, at du igen har tid til scrap.
Selv om jeg ikke ligefrem er for god til at presse Holstebroscrap ind i min hverdag, så nyder jeg samværet med jer allesammen utroligt meget. Din utrolige evne til at være nærværende fascinerer mig. Din stemme drager mig, når den fortæller historier om alt ligefra din elskede hund til de nyeste scraptrends eller en drengs alt for tidlige død. Din stemme er levende, ligegyldigt om du skriver eller taler. Du er en ildsjæl, og jeg glæder mig til at følge med på 1-2-3 scrap, når tiden melder sig.
Fordi du var så utroligt inspirerende på dit minialbumskursus i Ejsing, og fordi du har startet et fantastisk site 1-2-3 scrap op. Jeg beundrer din evne til at scrappe hurtigt, og samtidigt fantastisk flot. Og du er klart en af de personer, som jeg glæder mig til at lære bedre at kende.
Fordi hun har en tålmodighed uden lige. Hun hjalp mig med de mest umulige ting over pb'er på GQ, da jeg startede som scrapper for 1 år siden. Hun er et bundløst kar af inspiration til alverdens kreative projekter. Hun har en vidunderlig lille scrapbutik, hvor der ydes en virkelig god service. Godt nok giver hendes postkasse ikke tilbage, men ellers er der ikke grænser for, hvad hun vil gøre for sine kunder. Åh Anne jeg håber sådan at jeg engang kan deltage i et af dine kurser på paperfarm, eller at jeg får tid til at blive lidt længere næste gang, end bare tids nok til at afhente en pakke i døråbningen :-)
Fordi hun stadigvæk skriver til mig næsten dagligt til trods for, at jeg var en virkeligt flyvsk sidekammerat til convention i Ejsing. Helle har et shopgen, som jeg beundrer meget. Og så er hun en utroligt gavmild sjæl. Jeg glæder mig til at møde dig til crop igen snart Helle.
Fordi hun sendte mig en syl, som jeg bruger til ca. hverandet LO jeg laver. Tusind tak for den søde Rikke :-) Og så fordi hun lokkede mig ind i kortmagernes vidunderlige univers, da hun sendte mig en stak stempelmotiver. Siden da er der blevet shoppet en del stempler :-)
Dette er bare et lille udpluk af nogle af de fantastiske mennesker jeg har mødt via denne skønne hobby i løbet af det sidste års tid. Jeg glæder mig til mange gode stunder sammen med jer allesammen i løbet af det næste scrapår.
Tusind tak for besøget
Ragna Nielsen
1 årig scrapkilling :-)

5 kommentarer:

Linda sagde ...

Tillykke med din 1 års fødselsdag - og en stor tak til dig også for ind indsats på scrapcat :0) Jeg kan sagtens følge dig i at du må syntes der er løbet meget vand i åen det sidste år.

angely sagde ...

Kømpe stort tillykke. Hvor er du kommet langt og hvor er der sket meget på det år :) Glæder mig til at se meget mere til dine LOs.

KH Heidi

Jette / ma11edina sagde ...

Hej Ragna!
Tillykke med årsdagen, fantastisk at du sådan har dato på din første scrap-dag :-D, og dejligt at se, hvor stor udvikling du har haft, både med LO´s og kort! Du har sikkert fuld fart frem det næste år også ;-), både med familie, job og scrap-cat! Rigtig godt gået ;-)

Rikke sagde ...

ej tillyekke med dagen hehe :)
gid jeg havde en dato på min

tak for de flotte ord :)

ha en go dag knuser

marianne sagde ...

Tillyke med dit jubilæum - og 1000 tak for de søde ord. sidder næsten med en lille klump i halsen...