mandag den 30. juni 2008

Pas på..... et JULE LO.....

Bloggen har været meget stille, for jeg har simpelthen ikke haft tid og overskud til scrap. Men i går aftes satte jeg 3 udfordringer i gang på TSC. Aftenens tema var: "Rap scrap" Men jeg nåede kun selv at lave de to LO's, da Phillip ikke lige mente, at han skulle sove :-)

Jeg fandt inspiration til udfordringerne i en artikel fra et gammelt creating keepsakes blad (Maj 2006), og de to LO's som jeg fik er lift af LO's i bladet. De stammer fra en artikel om at lave 12 LO's på en aften. I bladet var tidsrammen for produktionen af hvert af de to LO's 15 min. Jeg brugte så bare lige 3 timer.....gisp :-)

I går var der en tråd på TSC om nogle billige filtbogstaver fra Bog&Ide. Bogstaverne har jeg købt en pæn stak af. Men jeg har aldrig fået dem brugt.... pinligt. Titlen på dette LO er lavet med sådanne filtbogstaver + nogle gamle chipboard bogstaver fra Panduro. Jeg har desuden brugt et par stykker meget gamelt papir, og nogle epoxy stickers købt hos www.li-om-hjoernet.dk Jeg har klipset bånd fast på papiret, og det er første gang, at jeg klipser noget fast på den måde. Båndene stammer fra julekalenderen på TSC og en gave jeg har fået af Helle (www.tobiaskristian.blogspot.com).

Mit svar på den anden udfordring blev et JULE LO....

Jeg har brugt en masse rester af forskellige julepapirer. Blandt andet det lækre papir fra BooBonny:-) Bogstaverne er lavet med min xyron personal cutter. Fonten er Whimsical. Det var rigtigt sjovt at lege med bogstaver i forskellige størrelser, og mixe skygger med ikke skygger osv. Jeg har desuden brugt nogle gamle labelholdere fra Panduro og nogle stickers fra en vandrepakke, som stadigvæk vandre fra person til person på TSC. Hmm det minder mig om, at I slet ikke har set de LO's jeg lavede hos Sabina den 21/6.
Med løfte om endnu et blogindlæg - i løbet af ugen - med LO's fra Sabinadag, takker jeg af for i aften, og bevæger mig ud og former boller af den dej, som hævede imens jeg fotograferede LO's og skrev blogindlæg.
Fortsag god aften
Ragna

3 kommentarer:

Carina sagde ...

Rigtig god løsning på opgave 1.
Tænkte slet ikke i de baner selv:P

Carina sagde ...

Rigtig god løsning på opgave 1.
Tænkte slet ikke i de baner selv:P

marianne sagde ...

Fantastisk jule-LO ;o) Det er bare alt for sødt..... Og fed opsætning....