mandag den 29. december 2008

Bloggen gøres klar til 2009


Jeg har været ikke mindre end en total dårlig blogger de sidste måneder. Men nu har jeg sat mig selv det mål, at jeg vil forsøge at blogge 50 gange i det nye år - sådan ca. 1 gang om ugen. Så måske er der bedre tider i vente :-)

I går havde vi det meste fantastiske cyber crop nogensinde på TSC. Endnu engang tusind tak piger, fordi I var med til at gøre dagen så fantastisk for os. Ikke mindre end 157 bidrag blev det til, og over 19000 visninger. Næsten hele dagen igennem var der logget omkring 25 brugere på. Det var så fantastisk. Så hvis jeg er lidt fraværende, så er det fordi jeg svæver rundt på en lyserød sky ovre på www.forum.thescrapcat.dk

Æsken ovenfor har jeg lavet som inspiration til opgave 3, som gik ud på at lave en at AnneT's lækre toffefeeæsker. Mon ikke I allesammen kender dem efterhånden? Ellers tjek her http://2.bp.blogspot.com/_kESV8VkoeUU/SVDE5tbF8GI/AAAAAAAADUo/GLMI487XYM8/s1600-h/tof-1.jpg

Nu er jeg jo ikke ligefrem den, der bruger tid på alt muligt gejl på min blog. Men jeg vil nu alligevel lifte Betina/Hotcat lidt........... hvis man ikke må det i blogverdenen, så undskylder jeg mig med "scrapskadet" :-) Betina har nemlig i siden af sin blog haft optælling af sine mål for 2008. Jeg har så meget jeg gerne vil nå i 2009, at jeg har besluttet at opdele mine mål månedsvis, og så gøre op hver måned, hvordan det gik (så er der også noget at blogge om :-)).
Mit første mål er at bruge mine mange magnolia stempler så meget som muligt (ja, ja ved godt I er nogen der har flere.....:-))
Og ligesom børn og dyr fungerer jeg bedst, hvis der er en lille godbid i enden, så hvis det lykkedes for mig, så må jeg købe Tilda læser hos www.unikhobby.dk. Ihhh det stempel har jeg savlet over længe: http://www.unikhobby.dk/product_info.php?cPath=16_404&products_id=4753
Og ovenforstående æsker er altså en god måde at få brugt masser af stempler på :-)

Tusind tak for besøget
Ragna Nielsen
Posted by Picasa

7 kommentarer:

Thanni sagde ...

Ja jeg kunne se at det var et super crop I havde igår - fulgte lidt med på sidelinjen :)..næste gang bli'r jeg nødt til at være med selv :)
Go' idé med den månedsliste og så glæder jeg mig til at følge med i hvordan det går med div. projekter her hos dig ;)

wildau sagde ...

´Sikke en fin ide med at sætte et mål pr. måned.....det kunne godt ske at den ide er stjålet af mig også.
Og så glæder jeg mig til dine 50 blog opdateringer i 2009....Så super kreativ som du er kan det jo kun blive godt

De bedste hilsner!

Karina sagde ...

Velkommen tilbage til blogverdenen ; ) Jeg glæder mig til at følge med her ; )

Anne Bente sagde ...

dejligt at se dig igen, jeg glæder mig til at følge med igen.

Maribi sagde ...

Dejligt med et indlæg fra dig igen
:0)
Tusind tak for et skønt Cypercrop i søndags, nåede kun 2 udfordringer, men havde en dejlig dag med LaChrissen.
Godt nytår til dig og din familie

LaChris sagde ...

Ih hvor skønt at læse nyt på din blog !! GODT at du har lavet et blogge-mål for næste år :O) Også tak for din søde kommentar på min blog ! Jeg vil ønske dig og din familie et bragende godt nytår !!

Netti sagde ...

Jamen hallo - du lever :) dejligt at høre fra dig igen.
det er en flot æske du har lavet. Jeg har selv lavet 3 lillejuleaften til værtindegaver i julen og det var et stort hit.
Jeg er spændt på om du når dine mål - det er da en rigtig fin idé med den der ude i siden - så kan vi andre følge med :)