tirsdag den 30. december 2008

Rigtigt godt nytår til alle mine bloglæsere og deres familier

Ja, ja lige et indlæg mere inden 2008 rinder ud - jeg må jo øve mig, så jeg kan nå næste års blogmål :-)

Mentalt er jeg ved at gøre mig klar til det, der for mig er årets værste dag - nytårsaften. Jeg er sindsygt bange for fyrværkeri. Faktisk er bange ikke et stærkt nok ord, der er tale om fuldstændig irrationel frygt. Jeg tør simpelthen ikke gå udenfor en dør, og jeg ryster værre end hunden. Faktisk er det forfærdeligt, især nu efter vi har fået børn, for jeg vil jo helst ikke overføre denne fryt til dem. Det betyder at jeg af princip ikke løfter på Phillip i morgen, kropssprog kan ganske enkelt ikke skjules, og han skal ikke sidde hos mig, imens nogen fyrer noget af udenfor.

Nå, videre til noget lidt mere muntert - jeg har jo stadigvæk et par timer til at gøre mig klar i (og i aften har der heldigvis været stille udenfor vores hus)
Ved de sidste 3 cyber crops på TSC, har jeg lavet et LO, som skulle blindscrapliftes. Det er en rigtig sjov konkurrenceform synes jeg. LO'et ovenfor skulle scrapliftes i opgave 2. jeg er faktisk blevet ret glad for dette LO, ikke mindst fordi Phillip er på billederne. Der går ofte længe imellem jeg scrapper fotos af ham. Du kan se alle de flotte efterligninger af mit lo, hvis du kigger forbi www.galleri.thescrapcat.dk. du skal helt ned i bunden og finde kategorien cybercrop, og så albummet udfordring2 - blind scraplift.

Endnu engang
Rigtigt godt nytår
Og så ikke noget med at mangle fingre eller være blinde første januar......

Ragna Nielsen

10 kommentarer:

Anne Bente sagde ...

Rigtigt godt nytår til dig og dine Ragna, jeg er lige så bange som dig, jeg burde også ha en pille ligesom dyrene,super flot lo,

Netti sagde ...

Det er et superflot layout du har lavet, i lækre farver.
Jeg er ikke bange nytårsaften, men det er felix så hundene kommer i pension - Tempo som hyggehund for han er totalt ligeglad.
Godt nytår til dig.

Thanni sagde ...

Uha jeg æææelsker fyrværkeri ;)..men kan godt forstå, du har det skidt næsten på forhånd, når du har det sådan med alt det bragen løs :)..håber du får en rimelig rolig aften..
Ønsker dig og din familie et rigtig godt nytår - og ser frem til at følge med på din blog i 2009 når du nu bliver "fast skribent" ;D

Betina Olesen sagde ...

Hejsa...

Jeg ville lige kigge indenfor, og ønske dig og dine et rigtig glædeligt og lykkebringende nytår...

Du lifter da bare alt du vil, både med arme og ben... eller lad os kalde det "at lade sig inspirer"

Hygge fra Betina

Kom så igang sagde ...

Tak fordi du kikkede ind på min blog og gav mig et lille skub,det skal du have tak for,jeg glæder mig også til, at komme i gang.Jeg håbr ikke det bliver alt for slemt for dig nytårsaften.Nu vil jeg lige ønske dig og din familie et godt nytår

sonja sagde ...

Hej Ragna du og din familie ønskes et Godt Nytår,håber du kommer godt igennem aftenen.knus sonja

Anne Thormose sagde ...

Her i sidste øjeblik inden nytårsaften for alvor går i gang, vil jeg ønske dig og din familie et rigtig godt nytår.

Det har været et begivenhedsrigt år for dig inden for scrapverden, men vi sætter alle stor pris på det store arbejde, som du og Marianne har lagt i ScrapCat - håber det kommer til at fortsætte i laaaaang tid. ;o)

Jette / ma11edina sagde ...

Hej Ragna.
Rigtig godt nytår til dig og familien, håber ikke det gik alt for vildt for sig med skyderiet ;-)
Her er alle intakte, og klar til at indtage 2009.
Og så er det er super flot LO du har lavet, rigtig lækker opsætning og farvevalg.
Måske ses vi snart til et scrap-crop?
Nytårshilsner
Jette

Maria sagde ...

Super godt nytår til dig og din familie -- og mange tak for din søde hilsen på forum! Det varmer når nogle tænker over det, man skriver! Jeg er snart scrap-klar og glæder mig meget til at følge forum og udfordringer m.m. igen!

Maria sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.