onsdag den 20. maj 2009

Jeg er bare så lykkelig

"At blogge er som at råbe ned i en spand. Man hører kun sig selv"

Et citat taget fra en debatopgave ved niende klasses afgangsprøve i skriftlig dansk i år :-)

Om det er sandt eller ej, skal jeg ikke gøre mig til dommer over. Men uanset hvad, så råber jeg lige lidt ned i spanden - for jeg har sådan lyst til at dele min glæde med nogen - om ikke andet så mig selv........

I dag gik vores fagfordeling op. Og jeg skal igen være mellemtrinslærer. Desuden har jeg fået lov til at gå ned i tid, så næste år skal jeg kun undervise 20 timer. Jeg har aldrig prøvet at have så få timer, og jeg glæder mig helt vildt til at kunne overskue at være 100 procent tilstede i alle timer. Glæder mig til at skulle arbejde med den aldersgruppe som jeg ved mest om rent psykologisk og pædagogisk. Til kun at have 4 forskellige klasser imod 7 nu. Glæder mig til at holde weekend med god samvittighed uden stakke af opgaver der skal rettes. Jeg skal fortsat have et tyskhold i overbygningen. Men det er helt okay, når vi kun er 4 lærere på skolen, der kan undervise i tysk, så er det jo helt rimeligt -og jeg glæder mig faktisk også til det (vi har 11 tyskhold på skolen).

Desuden har jeg meldt mig til nogle kurser vedrørende kommunens fælles børneungesyn Der må gerne råbes højt, hvis du er fagforeningskvinde...... Men jeg har altså valgt selv at betale for disse kuser. Forstået på følgende måde: Skolden betaler deltagergebyret og sørger for vikardækning. Men jeg får ikke løn i den tid, hvor jeg deltager i kurserne, som ligger udenfor almindelig undervisningstid. Jeg ved godt at den slagt egenligt er forkert. Men jeg savner at tale pædagogik i min hverdag. Savner at få nye input på undervisning, og hvordan man kan motivere elever osv..... og for mig er det altså vigtigere at være en god optimistisk lærer, der brænder for sine fag end at der altid kommer penge i kassen :-)

Ingen scrap denne gang - kun glæde

Hmm synes ikke der kom noget ekko.....ramte jeg mon spanden......

6 kommentarer:

Jette / ma11edina sagde ...

Jeg ved ikke om du ramte spanden *S*, men du ramte i hvert fald noget hos mig!! Indlægget oser bare af glæde, energi og optimisme, og den følelse er noget af det bedste. Synes der er super dejligt for dig, og hvis du er tilfreds og glæder dig til det der skal ske, så er alt andet jo ligegyldigt. Jeg forstår dig i hvert fald godt. Rigtig god laaaang weekend :-)

LaChris sagde ...

Hvor er det bare DEJLIGT for dig...kan du mærke at jeg glæder mig på dine vegne :O) !? Blev selv helt glad...og så så tidligt på morgenstunden! Det lyder rigtig spændende med det kursus...GODT du valgte at gøre det...nye input er alfa og omega. Ha en dejligt forlænget weekend med masser af mig-..øh..dig-tid og familie hygge.

Thanni sagde ...

Skønt for dig, at tingene går op i en højere enhed! :)..at du kan gå ned i tid, så du kan ha' dig selv helt med er jo auper!!..
..og nej det er ikke rigtigt, at du selv skal betale dit kursus, men somme tider må man jo gå på kompromis når der er noget man brænder for - og DET kan jeg godt forstå du gør i denne sammenhæng :)

Heidi sagde ...

hvor skønt - du har fået det det gerne ville og er da slet ikk i tvivl om du brænder for SÅÅÅ meget og skal hilse og sige du fik ramt noget i mig -. og nej tror ikk det var spnaden der ramte ;o)

Netti sagde ...

Hul i hvad fagforeningerne mener, det vigtigste er da at du er glad og bliver udfordret fagligt. Jeg kangodt forstå at du glæder dig til kurset.

A.D. sagde ...

ekko ekko ekko... hihi
super for dig med dit kursus og hvor er jeg glad for at høre lærere gå op i pædagogikken i undervisningen - godt for dig og dine elever.