søndag den 3. maj 2009

TSC kit 2

I går var det national scrapbooking dag, og jeg tilbragte dagen i Skive. Hun arrangerede endnu en hyggelig scrapdag. Jeg havde taget TSC kit 2 med, og havde besluttet mig for at se, hvad jeg kunne få ud af kittet. Det øverste LO her havde jeg allerede lavet med kittet. Men jeg tror ikke, at jeg har vist det her. Hjerterne og bogstaverne var nogen jeg selv havde. Hjerterne er af chipboard, og farvet med MM maling. Derudover fik jeg lavet 4 LO's med pakken i går.

Jeg beklager blitzen i de næste billeder. Men jeg har ikke tid til at tage dem om i dag :-) Papir, karton og blomst er fra TSC kit 2. Karton bag matten til biledet er fra en gammel SPS månedspakke. Bogstaverne er thickers. Desuden har jeg brugt grøn floss til at sy med og en journalig tag. Billedet er tilbage fra 2008, og det måtte bare scrappes nu........

Alt papir og karton er fra TSCkit 2. Blomsterne købte jeg i Ejsing. Bogstaverne er nogen jeg har købt brugt. Epoxy sticker og brads er fra mine gemmer. Faktisk er de brads fra mine første scrapkøb hos Panduro hobby. Synes fuglene og uret passede så godt til dette foto. LO'et er til min BOM.

Det her LO er jeg blevet rigtig vild med. Det er liftet efter et hunde LO i maj/juni måneds scrapbooking mm. På det oprindelige LO var der naturligvis brugt kødbens brads osv. Men jeg har brugt værktøjsbrads :-) Papiret, bogstaver og karton er fra TSC kit 2. De store blomster er fra et andet TSC kit. Resten af pynten er fra mine gemmer.

Og så et foto som jeg elsker :-) Måske jeg skal have Marianne til at sende mig en kopi, så jeg kan få det fremkaldt igen. Det er taget i hoppeloppeland - nu babooncity. Marianne og jeg joker jo med, at de to skal være kærester engang, og Phillip er faktisk efterhånden med på ideen. Men Nynne synes han tilnærmelser er lidt voldsomme :-) Papiret er fra TSCkit og det samme er journalingpapiert. Chipboardknapperne er fra et andet TSC kit. Vedhænget med "the key to your heart" er et jeg har fået af Jane. Synes både det sorte papir og kagepapiret var svært at bruge.

En Sabinadag var en skøn måde at fejre nationalscrapbooking dag på. Og jeg elsker det her med at sætte sig med et kit, og så bare bruge det. Mon der bliver tid til at bruge kit 3 i bededagsferien?
Fortsat god dag
Ragna Nielsen

6 kommentarer:

jane sagde ...

hvor er det bare nogle søde LO´s du der har lavet.. den der cupcake er da bare for sød og som du selv siger så er billedet fantastisk.. kan godt forstå at du er vild med det! Jeg kan godt lide ideen med cirklen på handyman-LO´et.. den skal liftes.. Og hjerte-borden på karbad-Lo´et er også en kanon ide.. tak for inspirationen.. knus og kram fra horsens..

Raziel sagde ...

Flotte LO's. Kan rigtig godt li hjerterne på det øverste. Og det nederste LO med det pink og sorte er virkelig lækkert!

Tanja sagde ...

Sikke en masse flotte LOér du har fået lavet...
Jeg er også helt vild med det layout med muffins kagen på og KANON billede... :o)
Scrapknuzz Tanja

Anne Bente sagde ...

total flotte loer du der har fået lavet.

Sabina Bjerre sagde ...

Lækre LO's du fik lavet. Dejligt at se dig igen til scrap - håber du kom godt hjem :)

Betina Olesen sagde ...

Hvor er det bare søde LO's allesammen.... men især er jeg vild med dit Handyman, kan rigtig godt lide måde at du har lavet cirklen på, og med de små save i... super smart....

Hygge fra Betina