søndag den 11. oktober 2009

Kortkasse kort

Rene har som tidligere nævnt haft mine kort med på job. Han har ikke solgt store mængder. Men han har solgt flere, end jeg havde troet muligt. Det har givet mig blod på tanden i forhold til at producere flere.Anne (min tang :-)) får en del mad i disse dage. Det er rigtigt dejligt at få brugt de dies, som jeg på en eller anden måde bare måtte eje. Men bare aldrig har fået brugt. Et af dem er den halve blomst, som jeg har brugt ovenfor.
Her har jeg brugt et stempeltryk, som blev farvelagt hos Jane i vinterferien sidste år. Hjørnerne har Anne produceret.

Endnu et stempeltryk, som blev farvelagt i vinterferien. Tekststemplet er også et, jeg har lånt af Jane. Egenligt fortsætter teksten med: "from God". Men det punchede jeg væk. Baggrundspapiret er noget jeg købte af Marianne, da jeg besøgte hende første gang i 2007. Det samme gælder det grønne papir, som jeg har punchet halve blomster af, og punchet cirklerne nedenfor i. Det er da skønt at få brugt gammelt papir :-)

Et enkelt kort helt uden stempeltryk. Dem skal jeg øve mig i. Har faktisk aldrig rigtigt lavet dem. Men øvelse gør vel en bedre. De er i hvert fald hurtigere at producere, og tro det eller lad være. Men ikke alle er så vilde med Magnolia som jeg :-)

Endnu et kort med gammelt 2007 papir :-). Jeg får også brugt en masse af mine bogstaver fra Creativ company til kortene. De passer lige i størrelsen, og de giver en andne dybde i kortet end udstandsede bogstaver.
Jeg laver også nogle små blomsterkort til 10kr. stykket. De er 9,5x9,5cm eller 8,5 eller 8,5cm. Fotografiet her er ikke så godt, da kortet hele tiden "sprang op" :-) Men de er hyggelige at lave. Igen fik jeg brugt en ubrugt die (tuborgklammen).
Der er nogle og 30 kort i kortkassen lige nu, så ovenforstående var bare et lille udpluk. Jeg skal til at i gang med julekortene, for de bliver solgt hurtigere end jeg kan nå at producere dem.
Men på torsdag skal jeg besøge Marianne, og så skal der scrappes LO's - det er godt nok også ved at være et stykke tid siden sidst.

Fortsat god dag
Ragna Iversen

2 kommentarer:

Marianne sagde ...

Hvor er de bare skønne :) Du bliver bedre og bedre til det der med kort... Glæder mig også vildt til torsdag :) KNUS

Anne Thormose sagde ...

Sikke en masse skønne kort, du har fået produceret.
Dejligt at høre, at du holder tangen beskæftiget (- kan altså ikke glemme, at du har opkaldt den efter den tidligere ejer....) ;o)