tirsdag den 12. april 2011

Jeg har sat mig et mål

Som før skrevet var jeg på kursus med Pia fra www.Kreativefornemmelser.dk i Holstebro. Det var et super godt kursus, og jeg købte også et par lækkerier med hjem :-) I fredags havde jeg fødselsdag, og der kom også et par Hero Arts produkter hjem til mig på den konto. Det er jo alt sammen super fantastisk og skønt. Men der er jo så lige det lille proplem, at flere af mine lækre Hero Arts produkter ikke engang er blevet pakket ud!!!!!! Derfor har jeg lavet en plan! Jeg vil lave 100 kort med Hero Arts produkter i løbet af påskeferien. For TSC folket betyder det, at maj måneds temaaften bliver en Hero Arts aften :-) Med nye produkter, løfte om en skøn temaaften og ferie forude, så burde jeg jo være top motiveret i forhold til at få lavet nogle lækre kort/slidt mine lækre produkter. Kortbaser og konvolutter bestiller jeg hos Pia om lidt. Jeg vil forsøge at holde jer opdaterede med hensyn til antallet af kort i løbet af ugen. Ragna Iversen

5 kommentarer:

Anne Thormose sagde ...

Er du da vimmer! 100 kort i løbet af påsken. Det er ikke en helt tosset udfordring, måske skulle man selv hoppe på den. Var lige i kælderen i går og så på den STORE stak af farvelagte og udklippede Magnolia-stempler, som egentlig burde blive brugt, så det kunne være, at jeg skulle gøre forsøget med Magnolia, mens du tager Hero Arts. ;o)
God fornøjelse.

wildau sagde ...

Jamen sikke da et mål, men det er jo altid super lækkert bare at kunne fordybe sig i sine nye ting. Ønsker dig en rigtig god påske :-)

Marianne sagde ...

Håber I har haft en dejlig tur - og jeg glæder mig meget til at følge med i, om du kan holde denne her :)

Helle sagde ...

helt vildt. med fed udfordring du giver dig selv. jeg skal arbejde mandag-onsdag og så holdes tobias fødselsdag/påskefrokost fredag. men jeg er med på at lave noget til cc torsdag.

FruMaansen sagde ...

Hold da op - du kan kun kaldes Fru/frk. effektiv hvis den mission lykkedes!

Virkelig lækre sager du har fået dig - misundelsesværdige, hvis man ellers hørte til den misundelige type...og det gør jeg jo ikke...eller!?

Glæder mig til at se hvad du får lavet! :-)