fredag den 22. april 2011

Jeg er holdt helt op med at scrappe LO's

Til gengæld er jeg i fuld gang med kortene. I går nåede jeg kort nummer 25, hvilket betyder at jeg er 1/4 undervejs i min egen udfordring. Jeg vil stadigvæk gerne nå 100 Hero Art kort, men det kan nok ikke nåes i løbet af påsken. Jeg laver for detaljerede kort og vejret er for godt :-)

Her er et LO jeg har liftet efter Sofie. Jeg kan se at 3 tallet er faldet af, men jeg kan ikke lige finde det, så nu ser LO'et således ud.

Du ønskes en rigtig god dag
Ragna Iversen

6 kommentarer:

Netti sagde ...

Hvor er det ellers et sødt layout du har lavet. Jeg er helt vild med de små får. Jeg har før kigget på den die og nu ved jeg at jeg bare MÅ eje den :)

Hanne Højmark sagde ...

Fantastisk lo med tal, får og sovende barn....det må jeg vist have liftet ;o)

Det er bare så skønt

Scrap i Holstebro sagde ...

Super skønt layout!! Det kan da godt være at 3-tallet er faldet af...men det virker mere som en sød og sjov detalje ;))
Godt gået med dine HA-kort!
Og jeg er da glad for at se, at din blog "overlevede" og at der kommer søde og fine indlæg på ;))
Fortsat god påske :D

Vranda sagde ...

Hvor sødt... det med lammen er en god ide til billeder af sovende børn/voksne. Kunne godt være at man skulle overveje at få sådan et lam i sin dies samling.Håber at i nyder påsken og hinanden.

Marianne sagde ...

Hvor er det bare super sødt! Før jeg læste din tekst sad jeg lidt og kiggede på Loet - og tænkte så, at det da var ret så fedt med det manglende 3'tal - selv om det var ret atypisk dig :) :) :)
Tihi - håber ikke du finder det - det er vildt flot uden :)

FruMaansen sagde ...

Hvor er det skønt og fyldt med humor! er i øvrigt enig med Marianne - det giver lidt ekstra til historien at han "springer over" 3tallet! :D