søndag den 1. februar 2009

Hvor blev Januar af?

Ja, det spørgsmål må jeg vist stille mig selv, for en ting er i hvert fald sikkert, måneden er ikke blevet brugt på scrap. Først i går aftes fik jeg lavet mit første LO i 2009, og det var nærmest kun fordi, jeg tvang mig selv :-) Lysten og inspirationen har været der hele måneden. Men tiden har bare manglet.

Til gengæld er jeg blevet ret glad for alt det, jeg har fået nået på bare dette ene LO: Jeg har fået scrappet billeder fra før jeg kendte til scrap. Jeg har fået taget hul på en skøn scrapmånedspakke fra www.scraphouse.dk købt i september måned. Jeg har fået brugt en side fra en af de journaling blokke fra Prima, som jeg absolut måtte eje alle af. Hmmm er der mon nogen, der kender det, at man bare må eje et produkt. Men så alligevel ikke rigtigt får det brugt? Desuden har jeg brugt en filtbort, jeg for nylig fik af Jane i en dejlig scrappakke.

Det er da meget godt gået på bare et LO.....ikke sandt?

LO'et er liftet herfra: www.maribi-sjov.blogspot.com

Jeg har fået en pb om, at der ikke kan smides kommentarer her på bloggen. Men jeg testede i går, og jeg kan altså godt selv kommentere her. Vil I være søde at skrive en pb, hvis I fortsat har problemer?

Fortsat god dag
Ragna Nielsen
Posted by Picasa

5 kommentarer:

Raziel sagde ...

Flot LO. Det ser godt ud med bilerne, og jeg kan også rigtig godt lide opsætningen. Sjov du ikke rigtig får brugt de Prima journalingblokke. Du var, så vidt jeg husker, skyld i at jeg fik dem købt, og jeg har brugt dem en del :)

marianne sagde ...

Hvor er det bare kært :) Og fedt med så forskellige ting, der er sat sammen...

Helle sagde ...

Når bare man venter på noget godt Ragna.... Lækker papir og søde biler, er det mon qk? Glæder mig til at se mere fra dig...
Og hvis du ikke kan finde ud af at bruge den blok så giver du da bare mig den...hihi

Knus Helle

Jette / ma11edina sagde ...

Det går fint med at kommentere ;-)
Dejligt LO, og flot at du har opnået så mange "ting" på ét LO :-D.
Hvor sjovt at han har navngivet ALLE sine dyr - og navnet Lau er da ikke det, der først falder børne ind *S*.

Maribi sagde ...

Super flot LO, er fjollet med de søde biler:0) Dejligt du fik taget hul på 2009, kender godt det med at mangle tid:0)