mandag den 2. februar 2009

Uforudset tid til scrap :-)

I dag er Phillip syg, og jeg var derfor nødt til at blive hjemme fra job. Han har feber, og har derfor skiftevis sovet og været vågen det meste af dagen.

Jeg brugte noget af hans sovetid til at stemple stempelaftryk til magnoliatilbehørsswappen på www.forum.thescrapcat.dk Her er de så, alle min stempeltryk. Jeg har også fået bestilt billeder, så jeg er klar til scrap på lørdag i Skive, og jeg har lavet en række prototyper til bordkortene til vores 30 års fødselsdag.
Disse to kort er lavet i Januar måned. Og jeg kan simpelthen ikke fotografere det nederste kort bedre. beklager den yderst ringe kvalitet.
Hvordan gik det så egenligt med mit mål for januar måned? Tja, jeg fik vist købt nogenlunde ligeså mange stempler, som jeg fik brugt. Jeg købte 3 af Godtesen (hund, træstamme og skov), og jeg købte to hos hobbyboden (Edwin med striktrøje, og Edwin som Elvis...eller konfirmand), og så et enkelt hos unikhobby (Edwin med rose). Jeg vil lige gå i tænkebox med hensyn til, hvad mit februarmål skal være. Men mon ikke det bliver noget med den der 30 års fødselsdag???
Fortsat god dag
Ragna Nielsen


Ingen kommentarer: