torsdag den 5. marts 2009

Hvor blev februar af?

Februar har været en utrolig delig måned. Men hold da op, hvor er den gået hurtigt. Jeg har faktisk slet ikke nået at sætte et februarmål her på bloggen :-) til gengæld gav jeg mig selv tid til scrap i uge 7, hvor jeg besøgte Lullemor. Det var så hyggeligt, og jeg forelskede mig totalt i H2O farverne, som jo så desværre udgår........suk :-)

Jeg har ikke fået taget foto af de mange stempeltryk, som jeg farvelagde hos Lullemor. Men til gengæld har jeg taget foto af nogle af mine indkøb hos Tiger i uge 7. Der er nemlig også påbegyndt en stor oprydning i mit scrapskab :-)

Her er, hvad jeg købte til formålet. Faktisk er nogle af glassene købt i Tiger i Skive, for der blem nemlig også tid til en scrapdag der i uge 7. Og et besøg i scrapklubben i Holstebro. Det må vi endeligt ikke glemme :-) Har I noteret, at jeg har været forbi 1 gang i år Netti, Kirsten og Jette???? :-) :-) :-)
De her bøtter er bare rigtigt smarte synes jeg. Højden passer perfekt til hylerne i mit scrapskat, og der kan være rigtigt meget dims i sådan en bøtte. Hver bøtte har 3 rum, og der er låg imellem hvert rum. Det er godt lukket til, så man behøver ikke at frygte for, at tingene bliver blandet sammen. Jeg har sorteret blomster i en bøtte, bling og reinsten i en anden, diverse ting i en tredje osv. Det er skide smart - og så til en 20'er pr. stk :-)

De små glas har jeg fået sorteret alle mine knapper i :-) Eller det vil sige, Benjamin har gjort det, han elsker den slags systematisk pillearbejde. Så nu står mine knapper sorteret i farver over mit skrivebord. Rigtigt dejligt.


Det næste store projekt er at få sorteret alle mine stempeltryk og stempler.........Tja altså nu havde jeg jo det der januarmål med at få brugt alle mine stempler - DET NÅEDE JEG SÅ IKKE (hvisker herefter) Til gengæld fik jeg købt en hel del nye stempler......eller sådan ca. fordoblet min samling af Magnoliastempler :-) UPs........
Nu har jeg købt en lille kuffert til CD'er i Fakta, som jeg vil have sorteret både stempeltryk og stempler i. Dette billede er taget i uge 7, og viser den kæmpe stak af trykte stempeltryk jeg havde dengang........ siden da er der kommet en hel del til, for Magnolia tilbehørsswappen på TSC gik godt, og jeg fik rigtigt mange flotte nye stempeltryk til min samling.
På scrap siden er februar gået med at lave indbydelser til vores 20 år fødselsdag.......(hmm synes der er et eller andet galt med den sætning..... meeeeen kan ikke lige sætte fingeren på det :-)). Det tager godt nok lang tid. Men jeg håber, at jeg bliver glad for resultatet.

Tak for besøget - og vi ses vel på lørdag - IH hvor jeg glæder mig :-)
Ragna Nielsen

4 kommentarer:

Jette / ma11edina sagde ...

Skønne indkøb ;-). Det er jo altid rart at få ryddet op og sat sine ting i system. De der metal dåser har jeg også, de er super gode.
Jo, jeg hørte skam at du var i Holstebro - mens jeg glimrede ved mit fravær, men jeg måtte bøje mig for influenzaen! Jep vi ses på lørdag - det bliver så fedt med en hel scrappedag i med masser af scrap, snak og ikke mindst shopping :-D

Anonym sagde ...

Lige lidt varme herfra HEHE. Der er altid godt med en gang forårsrengøring/oprydning. Dåserne fra Tiger har jeg også de er superanvendelige. God tur på lørdag, skal desværre ikke med, så gem lige lidt i butikkerne til os der "kun" skal til Convention i Middelfart. God weekend KH 10na

Karina sagde ...

Det er da nogle lækre ting, du har fået købt. Er lidt lun på de metalbøtter. Jeg må vidst lige en tur forbi tiger... Tak ; )
God weekend til dig.

Thanni sagde ...

Du er da godt nok kommet igang med den helt store sortering ser det ud til :)..så de metalbøtter i Netto, men fik jo selvfølgelig ikke købt nogen !! ;)
.....vi ses selvfølgelig imorgen :)