tirsdag den 29. december 2009

De der 600+ stempeltryk.....

Ja, jeg skulle jo altså farvelægge nogle af dem, så de kunne blive til kort. Jeg har da også forsøgt. Men det er svært at komme i nærheden af borde, der ikke ryster her i disse juledage :-) Jeg kan stadigvæk ikke komme mig over, at jeg faktisk har over 600 tryk liggende, som jeg enten har modtaget i swap eller små "Tak for et skønt forum" gaver o. lign.

Et enkelt kort blev det dog til, og for en gangs skyld er jeg ret godt tilfreds med resultatet. Det sker meget sjældent, når det gælder kort.
Når man nu har så mange stempeltryk, så behøver man jo egenligt slet ikke eje stempler - MEN.........

Ja, altså AnneT holdt stempeludsalg, og de her stempler kaldte på mig :-) Tror de savnede tangen de måske engang har delt hylde med :-) Det lyder helt bestemt som et HC Andersen eventyr, der sagtens kunne foregå i et lille hus i Odense, imens Jan, Anne og pigerne sødt sover i deres senge med fyldte julemaver :-)
Fortsat god dag
Ragna Iversen


3 kommentarer:

Helle sagde ...

for pokker da Ragna en masse tryk... men glæder mig da til at se en masse kort komme ud af det. Men nu må du jo så huske at lade være med at melde dig til swaps inden du er kommet under de 200...

Rigtig sødt kort

Anne Bente sagde ...

super flot kort ragna.

Anne Thormose sagde ...

Hvis jeg har 200 + stempler liggende (som Moster Olivia så sødt talte i foråret), så tør jeg slet ikke tænkte på, hvad der ligger i de kasser, der rummer stempelaftryk! Men som du sikkert selv ved, så er det dejligt at kunne vælge mellem massevis af motiver. ;o)
Jeg tror bestemt, at mange af scrapsagerne hygger sig, når lyset slukkes i stueetagen - for det er bestemt ikke mig, der laver al rodet! ;o)