onsdag den 17. marts 2010

Convention LO's

Så er det tid til at se lidt convention LO's. Det nederste begyndte jeg på i Ejsing, og så lavede jeg det færdigt til førsscrap. Jeg havde det nyeste TSC kit med ved begge lejligheder, så i dag skal I se pigefarver :-)

Kokoskugler er noget af det mest børnevenlige "bagværk" jeg kender, og sidste år til jul, fik mine drenge lov til at prøve at lave dem. Benjamin havde været inde i en rigtig god periode med sin eksem, og vi troede, at han var vokset fra den. Det var desværre ikke helt sandt. Men han slår ikke så let ud som tidligere, så vi krydser stadigvæk fingre for, at han vokser fra det.

Jo, jo jeg bruger stadigvæk en masse af de teknikker, som jeg lærte på journaling kurset hos Scrapsisters :-) Faktisk synes jeg det er let at skrive en hel stil på et LO. Det er mere det der med, at få plads til det, når man også gerne vil bruge papir og dims. Her er der skruet ned for brugen af dims til fordel for billeder og tekst.

Endnu et bryllups LO. Teksten er rigtig svær at læse. Men jeg ville så gerne bruge min lilla zigwriter...... Teksten handler om mit krav til den brudebuket, som Rene skulle vælge til mig. Kravet var, at blomsterne skulle passe til mine meget pink/Lilla briller. Den opgave løste min kære mand til UG kryds og slange.


I dag fylder min mor 50, så jeg vil skynde mig videre ud i samfundet for at fejre hende. Rigtig god dag til jer alle

Ragna Iversen

5 kommentarer:

Helle sagde ...

skønt med 'nogle tøsede LO. skønt at få kravet til buketten. jeg havde kun et krav til min.. nemlig liljekonvaller.

wow du er godt til at skrive på dine LO'er. måske jeg ku få etlyn kursus når du kommer på besøg

Anne sagde ...

Desværre kan jeg ikke læse teksten på nogle af layoutsne, men de er skønne begge to. Dejlige farver, lækker opsætning og gode historier du har fået med! Og wauw! for en lækker brudebuket!

Marianne sagde ...

Tak for snakken i går, søde. Super skønne LOs - og hele 2 med dig selv på - sejt! :o) De er virkelig, virkelig flotte... Og jeg tror lige jeg skal have læst nærmere på dem ved lejlighed... Knus M.

Netti sagde ...

Superflotte layouts du har lavet. Og dejligt at se noget i pigefarver ;) Det kan jo nok være lidt svært med 2 drenge hihi.

Netti sagde ...

Superflotte layouts du har lavet. Og dejligt at se noget i pigefarver ;) Det kan jo nok være lidt svært med 2 drenge hihi.