mandag den 15. marts 2010

Nu skal I se papir

Jeg har jo kæmpet en hård kamp for at komme under 100 stykker ubrugt mønsterpapir. Inden convention var jeg nede på 80 stykker. Jeg har brugt rester, rester og rester. Givet noget papir væk til en ny scrapper ca. 100 ark og solgt ud af ældre papir også. Nu var det altså på tide, at få noget nyt ind i huset. Jeg købte en del papir hos Multiscrap. Det er første gang jeg besøger Multiscrap, så det var lækkert at gå rundt imellem de fysiske varer på standen. Denne her serie er så lækker - har du den Marianne????Og så har jeg ellers købt drengepapir. I år er der faktisk en delt papir til drenge på markedet. Både Benjamin og Phillip mente denne serie var cool.


Denne her var drengene til gengæld ikke så vild med. Men jeg elsker bare farverne. og det bliver jo sommer og ferietid snart.

Denne serie er sjov, synes jeg.


Faldt for titlen, og begyndte at glæde mig til forårets campingture.


Muma lige mine farver.....hmmm jeg er jo ellers ikke en BG pige....men altså i Ejsing tog jeg mig selv i at sige: "Ih og åh, og hvor er det skønt" til Mias papirer, og de var sjovt nok allesammen fra BG. Man har vel et standpunkt til man tager et nyt hi hi


Denne serie var topscore hos mine drenge. Phillip spurgte, om han måtte sove med mine rubons. Jeg måtte så til gengæld låne det lille Briotog, som han normalt sover med. Skøn knægt, han skal nok blive scrapper engang.

Det sidste her faldt bare ned i min kurv, fordi der var plads :-)


Rigtig god dag til jer alle. Jeg vil ind og planlægge skole-hjemsamtaler. De næste mange uger er jeg stort set ikke hjemme om aftenen pga. disse samtaler. Kan faktisk rigtigt godt lide at møde forældre og elever hver især. Men er nu alligevel glad for, at der er en ferie i midten, da det også er fast arbejde.


Ragna Iversen

4 kommentarer:

Anne Bente sagde ...

hold da helt op, det var godt nok lækre drengepapirer.
ha en god dag.

Thanni sagde ...

Det er jo skønt med så med drenge papir - så nu glæder jeg mig til at se en masse nye LO'er i den nærmeste fremtid ;D

Marianne sagde ...

Ih altså Ragna.... Du skal ikke friste mig - men gud, hvor er det dog lækkert..... :o)

Tanja sagde ...

WOW hvor har du købt mange lækre drengepapirer... :o)
Scrapknuzz Tanja