søndag den 14. marts 2010

Min første convention

Jeg har været til min første convention, og det var en skøn tur. Tak til Odderne for godt selskab hele weekenden. Her er et billede af 2000kroner.... eller det de blev til i løbet af dagen :-)

Jeg fik købt lidt af hvert, og glæder mig rigtigt meget til at bruge tingene. Jeg købte også min egen fødelsdagsgave fra min mor. Men den er ikke med på billeder, da hun jo betalte, og jeg strengt taget ikke må bruge den før til apirl :-)

Jeg har givet alle mine rester af alfabeter væk for nylig, så det var tid til at købe nye. Så passede det jo perfekt, at Scraphouse havde tilbud på dem. Jeg købte 8 stk. der og 2 andre i en anden butik.

Lidt blandet guf. Den der lim, der laver stempeltryg til post-it notes har jeg længe villet have. Og nu har jeg jo høballen fra Magnolia, og så måtte jeg da lige have farmerTilda også, så jeg kan prøve at maske for første gang. Jeg er helt sikker på, at de siddende Tildaer jeg har i forvejen ikke kan bruges til dette.... heller ikke sammen med den bænk jeg har.......


Jeg savnede Hobbybodens tilbud på karton både i Ejsing og i Middelfart. Købte 20 ark hos Unik.... men tror snart der ryger en bestilling afsted til Gitte også... jeg kan bare så godt lide hendes karton inklusiv prisen :-)

Jeg er faktisk blevet ret glad for stickers alfabeter, så jeg købte lige et par store ark.

Blomster og blade samt lidt brads. De røde og sølv brads købte jeg til et LO, som jeg lavede i Middelfart. Jeg fik faktisk lavet 3 LO's i alt. Men dem må I vente med at se.

De her blogge købte jeg af AnneT for et stykke tid siden, og hun havde dem med på convention til mig. Mums de er lækre. Har købt en mere i mellemtiden, så jeg har prøvet princippet.

Og nå ja, lidt dies skal man vel også have :-) Så AnneT's samling - me like :-) Synes der var så mange lækre dies. Men jeg må jo nok efterhånden tilstå, at min egen samling også rummer et par dies efterhånden....
Et blad, nogle nøgne chipboards, og et minialbum..... ja, ja ved det godt, jeg køber og køber minialbums. Men bliver de scrappet..... næhhhh :-) Den opmærksomme læser har nok også set, at jeg købte en pæn stak papir. Men det må I se senere på ugen. Jeg har også fået en skøn gave af Jane/Lullemor og så er der jo de der 3 LO's...... vi ses nok senere på ugen - selv om den bliver travl.
Tak for en fantastisk weekend piger
Ragna Iversen

6 kommentarer:

Kirsten sagde ...

Lækre, lækre ting du har købt.
Hvad hedder den lim du har købt og hvor købte du den?

Vibeke Randa sagde ...

Sikke nogle lækre ting du har købt...

Jette / ma11edina sagde ...

Wow du har shoppet!! Skønne ting du har givet dig selv ;) (...husk at rette scrapkøbet i blog-siden hihihi) :D
Glæder mig til at se dine kreationer fra dagene i Middelfart :)

Helle sagde ...

mums, glæder mig til at se det i gang. fede dies, noget specielt de skal bruges til?

Knus Helle

Anne Thormose sagde ...

Lækre sager du har fået købt - glæder mig til at se, hvad du får lavet med dem - især mini-albummet. ;o)

Thanni sagde ...

Hold da op for nogen skønne sager du har slæbt med hjem! ;)...og de d'er minialbums - jamen hvis du ikke får dem lavet så sender du dem bare til Aalborg ;p