mandag den 13. september 2010

At kunne shoppe til convention

Nu er der ikke lang tid til convention. Jeg skulle faktisk slet ikke have været med........ men så fik jeg lige mulighed for en overnatning, og så købte jeg da lige en billet :-) Jeg glæder mig helt vildt. Det er så lang tid siden jeg har scrappet sammen med andre!

Men en convention koster penge, og jeg har jo været ude at shoppe en del på det sidste, da jeg har brugt rigtigt mange materialer og var ved at løbe tør for mange basisvarer. Det betyder også, at det på nuværende tidspunkt ser ud til at blive en lavshop convention. Mon ikke man kan nå at lave lidt om på det? Jeg har i hvert fald forsøgt ved at producere kort.

Kortet her var en bestillingsopgave. Jeg har stadigvæk svært ved at forstå, at folk bestiller kort her hos mig. Jeg ser jo alle jeres smukke kort, og synes jeg er totalt amatør. Men jeg elsker at lave kortene, når folk bestiller dem.

Kortet her er bare til kassen. Er det bare mig, eller mangler der et lille to på det her stempel?
Fortsat god dag
Ragna Iversen

4 kommentarer:

Sabrina Krighaar sagde ...

Jeg kender godt følelsen, men du laver altså nogle smukke ting!
Jo, jeg synes også der mangler et lille ord deri.

Bertram sagde ...

Jo, du har ret med stemplet, der mangler faktisk noget. Ærgeligt.
Kender godt det med at have brugt pengene lidt på forhånd. Jeg glæder mig også til Convention.

Vranda sagde ...

Du har ret, der kunne godt være et to i det stempel. Men ellers nogen rigtig søde kort. JO mon ikke du kan nå at ændre lidt på pengene til convention :o) glæder mig til vi skal afsted.

Marianne sagde ...

Super søde kort begge to - med eller unde "2" :o) :o) Knus M.