søndag den 4. november 2007

Cyper udfordring med mig selv:-)

I går aftes holdt jeg cypercrop med mig selv på http://www.thescrapcat.forumup.dk/
Mange var vist til scrapdag hos Sabina, og andre havde bare et liv (i modsætning til mig):-) Nå men jeg gav så mig selv den udfordring at lave et LO, hvor jeg kun måtte bruge rester, og her er, hvad der kom ud af det:

Jeg sad sådan og ønskede, at jeg havde en hvid pen, men det havde jeg altså ikke....(græsset er altid grønnere på den anden side:-)). I stedet måtte jeg ty til mine rubonsyninger, da jeg kun har brun floss. Når jeg får en, skal der lidt tekst under billedet om, hvordan Benjamin nærmest var bange for den pakke, fordi "den farlige julemand" var kommet med den ind igennem vores havedør:-)


Det er rester fra augustkittet fra SPS, jeg har brugt. Det tog faktisk sin tid, at lave alle de små firkanter (en ide jeg har hentet på www.swescrapbook.blogg.se/ ). Men det var dejligt afslappende, bare at slå hjernet helt fra:-) Udover papiret har jeg brugt forskellige rubonsyninger. Phillip afbrød mig, da jeg var ved at lave den højre side af rammen, så den blev ret skæv, så jeg forsøgte også at gøre den anden side skæv. Men det var faktisk ikke helt let sådan at gøre med vilje. Knapperne er en pakke knapper, som Sara har købt for mig i Panduro. Jeg har brugt min "P touch brother" labelmaskine til at lave overskriften, og jeg må tilstå, at jeg ikke ved, hvorvidt det er syrefrit eller ej. Men jeg har set andre gøre det.


I skal da foresten lige se den enorme mængde knapper, som Sara fik fat på til mig:


Jeg elsker bare figurknapper, og dem var der også rigtigt mange af. Benjamin sad og sorterede dem fra en mandag formiddag imens Phillip sov, og mor scrappede. Han synes det var sjovt, og mor, at det var nyttigt. Så nu er de i en boks for sig selv.

Tak fordi du kiggede forbi:-)

Ragna

9 kommentarer:

angely sagde ...

Hvor er det fedt det LO - lige mine farver :) Hvor hyggeligt, at du "croppede" alene. Håber jeg kan være med næste gang.

KH Heidi

marianne sagde ...

Det er blevet vildt flot - og jeg kan ikke se, at den der venstre side er skæv ;o) Super måde at bruge rester på...

Betina Olesen sagde ...

Hvor er det bare godt Ragna, men kan godt se hva du mener med den hvide pen, men synes nu ikke det gør noget. Er vild med din bort af mønsterpapir, og de brads der er sat sporadisk. Flot.

Hygge fra Betina

Jette/Thanni sagde ...

Supergod måde at bruge rester på - flot ramme :)...og en sød hisorie om pakken når du får den med :)

Christina / LaChris sagde ...

Hvor er det bare blevet er FLOT LO ! Super idé med den ramme af rester...den må prøves !
Figurknapper siger du....send mig din adresse på en pb, så vil jeg sende dig en lille pakke :O)

Jette / ma11edina sagde ...

Super flot LO! Skønt at kunne udfordre sig selv LOL...jeg havde familieliv i går LOL...og manner for en mængde knapper...rart at vide hvor kan kan henvende sig hvis man liiige mangler DEN knap..:-D

Kirsten sagde ...

WAUW for en masse knapper.... Der har du da til et par dage.... :-)

Sødt enkelt LO. Super måde at bruge rester på.

Christina sagde ...

Rigtig flot Lo, super flot/god idé med små firkanter som ramme... Sikke da en masse skønne knapper, der er da vist lige til et par dage..
:0)

Majer sagde ...

wouw.. sikke en masse knapper!! Jeg er selv ret vild med knapper. Da min mormor døde or mange år side, arvede jeg hendes æske med knapper. Den er så fin selve æsken. Og nu gør den dobbelt glæde, ved at jeg også kan bruge knapperne til scrap og kort.