tirsdag den 6. november 2007

Thankful meme

Jeg har modtaget endnu en award . thankful meme - af Anne (www.svendborgvej.blogspot.dk). Jeg er taknemmelig over utroligt mange ting. Men da denne blog handler om scrap, så vil jeg skrive 7 scraprelaterede ting, som jeg er taknemlig for :-)

  1. At jeg har mødt Marianne alis thescrapcat. Hun er en super veninde, og hun har ført mig ind i scrapverdenen ved at være en kæmpe inspirationskilde og altid at komme med positive kommentarer og konstruktiv kritik på mine ting. Jeg tror hun er en fantastisk lærer:-)
  2. Fordi Rene har accepteret, at en del af vores penge og meget af vores sparsomme fritid nu går med min nye hobby. Han er altid villig til at køre med mig eller passe ungerne imens "mor scrapper løs" Han har givet mig den bedste julegave nogensinde (min xyron personal cutter)
  3. At så mange besøger min blog flere gange om ugen og tilmed kommenterer mine værker. Jeg elsker simpelthen alle jeres kommentarer.
  4. At hele 24 personer er hoppet med på "min scrapjulekalender" på www.thescrapcat.dk. Glæder mig sådan til at modtage alle mine pakker.
  5. Mine månedspakker fra www.sweetpeascraps.com De gør det meget lettere at få scrappet mere, da papiret altid passer sammen. Og de gør det lettere at shoppe, da jeg stort set altid går udenom papiret nu.
  6. At internettet er opfundet. Det er her jeg handler stort set alt til min nye hobby, og det er her jeg har mødt en masse herlige mennesker, som elsker scrap mindst lige så meget som mig.
  7. At Sabina Bjerre (www.li-om-hjoernet.dk) gør et kæmpe stykke arbejde for at alle vi jyder også kan scrappe. Hendes butik er den eneste jeg har besøgt IRL.
Awarden går videre til Sara og Marianne :-)

Tak fordi I er så søde allesammen
Knus Ragna

1 kommentar:

Betina Olesen sagde ...

Hejsa

Fine ting du har valgt at være taknemmlig for :-)

Ville egentlig bare sige tak for at du stemte på mig, men det var jo som sagt ikke nok til at vinde ;-)

Hygge fgra Betina