tirsdag den 27. november 2007

Tiden går alt for hurtig:-)

Rene rejser meget for tiden, og december står jo lige for døren, så jeg føler, at jeg har alt for travlt hele tiden. Diverse vintersygdomme som halsbetændelse, snotnæse og høj feber, har også ramt husstanden både hos store og små. Så der er skam nok at se til. Derfor har bloggen været temlig forsømt i den sidste tid. Men her kommer så lige lidt nyt:-)

Forrige søndag var der cypercrop på www.thescrapcat.forumup.dk. Jeg havde ikke meget tid til at deltage, men nåede alligevel at lave hele 2 LO's. Det ene skal jeg dog lige have ændret et par småting på, så det må I vente med at se. LO'et her er mit svar på en skitseudfordring. Materialerne er IGEN fra min augustpakke fra www.sweetpeascraps.com. men nu tror jeg altså også, at den er ved at være brugt op. Det er første gang, jeg doodler på et LO. Godt nok har jeg brugt en template, men jeg har leget lidt med at sætte forskellige små steder fra den sammen til nye enheder. Synes selv, det er blevet ok. Troede ellers aldrig, at jeg ville komme til at doodle, men det var faktsik ret sjovt. Jeg ved ikke, om I kan læse teksten. Hvis ikke så må I sige til, for så kan jeg da lige kopiere den ind - historien er nemlig lidt sjov.

Dette LO er mit svar på novemberudfordringen på www.thescrapcat.forumup.dk Jeg er faktisk selv blevet rigtig glad for dette LO. Ville dog godt have haft noget syrefri maling til chipboardbogstaverne. Materialerne er fra septemberpakken fra www.sweetpeascraps.com Jeg har udfordret mig selv til at bruge mindst 10 af de medfølgende Frills, som jeg som udgangspunkt syntes var gyselige. Men nu er det lykkes mig at bruge dem på 2 LO's indtil videre. Iøvrigt tusind tak til Marianne (thescrapcat) for lån af brun catseye til åbenthusscrap i Holstebro.
Posten har beriget mig med en masse gaver både til julekalenderen, som jeg arrangerer på www.thescrapcat.dk Men også lidt andre overraskelser. Lachris (www.scrappelachris.blogspot.com) har f.eks. sendt mig en ordentlig pose figurknapper. Tusind tak for dem Christina. Jeg EEEEEEEELSKER bare figurknapper, og Benjamin elsker at sortere dem:-)
Flere har også spurgt til, hvordan det går med mit scrapskab. Jo det går skam fremad. Men jeg har holdt lidt igen med at vise mere af projektet her, da jeg leger lidt med en ide om, at sende det ind til myscrapcornor - hvis jeg altså tør. De har jo sådan et tema om scraprum, og jeg synes selv min løsning er lidt anderledes. Nu må vi se, om jeg bliver modig nok i løbet af juleferien.
Tusind tak for besøget. Min feberhjerne vil smide sig på sofaen lidt, inden Phillip vågner igen.
Ragna

6 kommentarer:

Anne Bente sagde ...

åhhhh, så lækre loer, jeg er vild med dem begge 2 :)

Mia sagde ...

Smukke sider du har fået lavet - og det er bare så skønt når der er en historie at fortælle!!! Dejligt at du får lidt ekstra gaver for alt det slid du har gjort!!! Glæder mig til at se dit scrapskab når du engang får det færdigt!

Jette/Thanni sagde ...

Nogen dejlige LO'er begge to , du er da sluppet supergodt fra den doodling - det ser rigtig godt ud - hurra for templates ;)

charlotte sagde ...

Jeg kan rigtigt godt li' "vask fingre" LOet. Fedt design og jeg synes doodlingen blev super COOL! Når jeg ser billedet på det LO, ryger jeg lige tilbage til ungernes børnehavetid. For ude på legepladsen havde de et stort tog magen til stående i sandkassen. (faktisk faldt min yngste ned fra taget og brækkede armen! *snøft*!).
Dejligt LO i hvert fald! Og også LO nr. 2 er godt. Farverne er lækre - og flot at du har valgt at bruge en stor blå blomst - det bryder ligesom efterårsfarverne lidt og giver en god effekt. :-)

Hyggeligt at se nyt fra dig på bloggen.
God dag!

Kirsten sagde ...

Håber I er ved at være ovenpå igen.

Sikke meget du får ud af din månedspakke, jeg synes du bliver ved med at ryste flotte LO'er ud af ærmet :-)

Jeg synes faktisk de dér frills passer rigtig godt til det nederste LO, orange er en besværlig farve, men den passer godt til de andre materialer du har valgt :-)

marianne sagde ...

De er bare SÅ flotte begge to.... ;o) Og jeg er også lidt imponeret af, at du kan arbejde så meget med een månedspakke....