torsdag den 3. april 2008

Kamera hjemme igen og billeder reddet

Så fandt Rene ledningen til kameraet til mig....han havde flyttet den:-) Og til jer der har kommenteret, at jeg ret tit har kamerabøvl. JA PU HA det har jeg godt nok haft. Men nu håber jeg, det er ovre. Ikke mindre end 4 kameraer er det lykkes os at ødelægge i løbet af de sidste 8 måneder. Heldigvis blev det femte ikke ødelagt, men kunne repareres, og nu er det hjemme igen :-)

Så her får I lige lidt lovede ting: Dette konfirmationskort er lavet af ting fra forskellige swaps, og det har ikke kostet mig andet en det stykke forskårne og prægede karton, som det er sat fast på. Det lyserøde papir er fra en restepapirswap på GQ, blomsterne er fra en privatswap med Rikke (Scraps) og det samme er sommerfuglene. De reinsten som udgør midten af blomsterne er fra en privatswap med Lotte (Rumlebumle). Tusind tak for alle de lækre ting :-)

Kortet skal bruges til en konfirmation, som vi skal til sidst i april måned.

Projekt minialbum del 1

Som de fleste af jer ved, så scrapper jeg ikke kronologisk, og det gør jeg så heller ikke med dette album. Men jeg har lovet mig selv at scrappe to sider til det hver dag i denne uge, og indtil videre går det faktisk meget godt. Jeg håber så at kunne gøre det færdigt på lørdag til scrap i Skive. Dette er den første dobbeltside, som jeg har valgt at vise jer. Albummet har allerede 6 sider. Men det er ikke dem allesammen, jeg kan vise frem pga. foto af gæster osv.

Projektet går i sin enkelthed ud på at bruge restepapir modtaget fra Helle (TobiasKristian), egne rester af babypapir og babydims. Desuden har jeg igen brugt ting modtaget fra swap med Lotte (Rumlebumle).

Materialer: Ragnas restepapir, hagesmække købt hos GQ (mit første scrapindkøb), bamse fra swap med Lotte og stempler købt hos DP.

Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg bruger sådan et stykke mønsterpapir, hvor der i forvejen er en bort....det gik jo super stærkt på den måde :-)

Jeg troede dette foto var gået tabt...

Vi har efterhånden mistet nogle fotos pga. kameraudskiftninger. Blandt andet kunne vi ikke redde de billeder, som var på kortet i det kamera, som Rene ødelagde på Kreta....det blev fyldt med sand på stranden..... Hver gang der går noget galt med vores kamera, er jeg derfor ved at gå til at angst for mine billeder...... (Hallo Ragna det er jo bare ting...) Denne gang troede jeg, billederne var gået tabt igen. Men det viste sig, at Rene have reddet billedkortet. ÅH hvor blev jeg glad, for jeg troede blandt andet, at dette billede af min store superman, var gået tabt. Phillip var kylling, og i morgen tror jeg, at jeg er nødt til at belæmre jer med endnu et foto, for jeg er da også bare noget så lykkelig for, at min lille kylling også er intakte :-)

Med mindre det lykkes os at ødelægge endnu et kamera i løbet af i dag, så er der nyt her på siden i morgen :-)

Ha en rigtig god dag
Ragna Nielsen

10 kommentarer:

Mia sagde ...

Åhhh det var da heldigt Ragna at jeres billeder ikke er gået tabt! Det er IKKE bare ting, men minder fra en tid man ikke kan skabe igen og derfor meget vigtige!!! Jeg ville græde snot i flere måneder hvis mine billeder fra Bali gik tabt!

Jette/Thanni sagde ...

Hvor var det godt at billederne blev reddet - og nej, det ER ikke kun ting, de er jo nærmest uerstattelige!!
Go' idé med restepapiret til minialbummet - jeg gør det samme med det album jeg laver om alle vores mere eller mindre underlige dyr :D

Anonym sagde ...

he he, godt billederne blev reddet :)

Rumlebumle sagde ...

Det lyder som om det er en af de bedre dage idag.. :) Dejligt at se du har fået brugt nogle af tingene.. Det er jo som altid en fornøjelse at kommer her forbi.

Sofie sagde ...

Sikke en fin "supermand":0) Og et rigtig flot kort du har lavet! Det går jo fantastisk med farvelægning;0)

netti sagde ...

Ragnas Restepapir..det lyder som en butik *GG*
Rigtig flot kort du har lavet. Og sikke en god idé med det minialbum.
Godt at i fandt ledningen.

Betina Olesen sagde ...

Hmm...gik endnu et kamera så i stykker, siden der ikke kom et indlæg...

Ælllsker også at bruge mine swapting, syntes desværre bare ikke der er ret mange der er gode til det... synd at det ligger rundt omkring... ;-)

Hygge fra Betina

Anne Thormose sagde ...

Hold da op, og jeg troede, jeg var storforbruger af kameraer?! ;o)
Godt det er kommet til at virke igen, og sikke nogle lækre ting, du har fået lavet.
Super sejt billede af Supermand - det skal da scrappes.

Tanja sagde ...

Hej Ragna...

Det er et rigtig godt lo du har fået lavet...
WOW et kanon foto af den lille seje supermand.... :o)
Scrapknuzzz Tanja

marianne sagde ...

Ja, du er altså lidt uheldig med de kameraer.... SKØNT billede af Benjamin!! Den glæder jeg mig til at se scrappet....