mandag den 21. april 2008

Tak til alle jer, som har stemt på, hvilket af mine kort, der skulle i min slide. Det bliver kortet med flaget, da det har fået flest stemmer. Faktisk er det ret sjovt, for jeg synes selv bedst om kortet med stemplet, hvor Ejwin står med hjertet bag sig, og netop det kort, er der faktisk overhovedet ikke nogen, som har stemt på :-)

Jeg har faktisk stort set ikke scrappet i hele april måned. Til gengæld har jeg fået shoppet en hel del. Ikke mindst for nogen af de penge, som jeg fik til min fødselsdag :-)

Disse ting har jeg købt for mine fødselsdagspenge hos www.scrapisfun.dk Jeg købte desuden også en tote2 i sort. Jubii nu kan jeg også kalde mig toteejer hi hi. Om jeg nogensinde får startet på de der ATC kort ved jeg ikke. Men nu har jeg i hvert fald købt nogle kort, som passer i målene. Og projektet er jo så småt, at der nok burde kunne blive tid til det jobbet til trods :-)

Igen lidt fødselsdagspengekøb. Alle disse ting fandt jeg i en rodekasse i den lokale brugs. Jeg fik jo to af de der 6x6 albums af Helle, og jeg er bare blevet super glad for det format, så da jeg så det her album, så tænkte jeg straks køb - køb - køb :-) Jeg ved ikke om den der billige maling er syrefri. Men jeg håber det, jeg har jo hørt, at Marianne og Mia bruger meget akrylmaling.

Og her er den så mit vidunder. Jeg kalder den hun i stedet for en cykel hi hi. Det er bare så fed den cykel. Jeg elsker at køre på den, og ungerne er også helt vilde med det. Fantastisk, at jeg endelig fik den :-) :-) :-) Her er det min søster Mille, som er ude at køre en tur med drengene. Vi hentede cyklen dagen før Phillip blev 1år, og gæsterne ville naturligvis allesammen prøve en tur på den. Så dette er samtidig et billede af min lille baby, som netop den dag blev 1 år (snøft, snøft, snøft....hvor forsvandt tiden dog hen LOL).

Jeg fik aldrig stemplerne fra den første stempelswap på thescrapcat. Lidt æv, for jeg var med i hele 4 grupper, og havde sendt temmeligt mange stempler afsted. Men den 5 april i Skive tog jeg hævn, og lånte alle de stempler, som jeg kunne komme i nærheden af. Nogle af dem er allerede blevet brugt på kort :-) Jeg lånte naturligvis også selv alle mine stempler ud, til de som gerne ville have lidt tryk. I går aftes sad jeg og stemplede løs til den næste stempelswap på scrapcat, og denne gang håber jeg virkeligt at få nogle stempler retur.


Jeg købte da også lige lidt den 5 april i Skive. Jeg har længe kigget efter store brads, og jeg fandt nogen hos Sabina. Og så købte jeg også lidt udstandsede bogstaver. Jeg synes det er en super ide at sælge udstandsede alfabeter i butikken. Alfabeter kan man ligesom aldrig få for mange af....eller kan man hi hi
I morgen starter hverdagen hårdt og brutalt herhjemme. Jeg skal begynde på job, og Rene er på kursus i KBH hele ugen. Mandag skal jeg til generalforsamling på radioen, onsdag stopper min konsulent og jeg skal til afskedsfest og fredag har børnehaven og dagplejen lukket, så mine unger skal til at lære begrebet barnepige at kende. Det bliver en hård opstart for os alle. Men jeg glæder mig vildt meget til at starte op igen. Også selv om mit vækkeur er sat til klokken 5 i morgen tidlig.
Der bliver jo nok lidt stille her på bloggen. Men jeg lover at kigge ind med nyt i weekenden :-)
Kan I have en rigtig skøn uge allesammen - gid det gode vejr må vare ved
Ragna Nielsen14 kommentarer:

Netti sagde ...

Sikke da en masse du har købt - det er da helt vildt. Glæder mig til at se det i brug.
Kommer du til Holstebro på torsdag?

Jette / ma11edina sagde ...

Skønne ting du har købt :-) Godt man kan shoppe når man ikke kan scrappe LOOL!! Den cykel eller "hun" er bare super - den får i med garanti så meget glæde af! Rigtig god fornøjelse med jobstarten!
Glæder mig til vi ses igen i Holstebro.

Jette/Thanni sagde ...

Hold da op en masse dejlige ting du har fået købt :)
Rigtig god dag til dig imorgen - jeg skal lige sende dig en tanke når jeg står op ca. ved samme tid *GG*

Dieta sagde ...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Dieta, I hope you enjoy. The address is http://dieta-brasil.blogspot.com. A hug.

Betina Olesen sagde ...

Uhhhh...en masse lækre ting du har shoppet.... ja, kvinder og deres shoppegen fejler sjældent noget ;-)


Hygge fra Betina

Charlotte Ravn sagde ...

Lækre ting du har købt og sikke en sej cykel! Puh ja de bliver hurtigt store de kære små, så det er med at nyde dem i fulde drag! Held og lykke med jobbet, det lyder som en barsk start, men du er jo en gæv pige, så det går nok!

Anonym sagde ...

hvor er det nogen fine ting du har købt!
og sikke en hård opstart, ja scrap bliver det nok ik så meget til, men det kommer nok når man er kommet ind i hverdagen igen.

Rumlebumle sagde ...

Hold op for en masse skønne ting du har fået købt dig.. Man bliver jo helt misundelig. Din "Karen" ( cyklen ) ser super dejlig ud og det må da være vildt herligt for ungerne. Det lyder til I har nok at se til de næste par dage og man må da sige du får en hård start, meeeen mon ikke det bliver godt at komme igang igen.

Christina / LaChris sagde ...

Ihhh du er da en værre supershopper :O) Skønne skønne ting du har indkøbt ! Det lyder som en rigtig travl uge...håber at alt flasker sig..og at I må få en dejlig afslappende weekend, når I når der til !

Sarah sagde ...

Det kan vist godt betale sig at have fødselsdag!
God fornøjelse...

angely sagde ...

Kære Ragna,

Du trænger garanteret til weekend nu. Jeg håber du har klaret din første uge :)
Sikke meget du har fået købt, ej hvor ville det krible for at komme igang. Glæder mig til at se hvad der kommer ud af det.

Rigtig god weekend.

:) Heidi

charlotte sagde ...

Øjjj manner, sikke mange lækre sager du har købt, Ragna!! Dejligt med fødselsdagspenge til nye scrapting. :-)
Og den cykel ser da for alt for lækker ud! Dejligt at det fungerer så godt for dig (og ungerne) med at komme frem og tilbage.
Syndt at du aldrig modtog dine stempeltryk! :-( men så er det jo fint du kunne tage "revance" og låne stempler.
Håber du nyder weekenden!

randi sagde ...

hejsa kik forbi min blog jeg har en gave til dig:-)

marianne sagde ...

Øj... man bliver jo helt forpustet af alle de nye lækre ting.... Og tillykke med cyklen endnu en gang. Den er alt for fed!!