søndag den 13. april 2008

Kort i stedet for LO's

Jeg får næsten ikke scrappet for tiden, og føler slet ikke jeg har tid til at scrappe LO's. Så er det altså hurtigere lige at sætte sig med nogle kort :-) Så passer det jo bare super godt, at jeg har købt en kæmpe stak rester af Marolle (www.nr59.blogspot.com)

Materialer: Rester købt af Marolle, mit eget stempel, tape jeg har fået af Marianne (www.thescrapcat.blogspot.com), blomster jeg har fået af Lotte (rumlebumle.blogspot.com) og så et tillykkestempel.

Kortet skal ikke bruges til noget bestemt. Men håber da på at en af de gravide snart føder en pige :-)

Dette kort skal bruges til en af de konfirmationer vi skal til her i foråret. Jeg ville så gerne have brugt TuffeEjwin. Men mine stempler fra stempelswappen på thescrapcat er aldrig nået frem æv æv. Så nu har jeg meldt mig til en ny stempelswap på thescrapcat. Papiret med de hvide prikker er en rest fra Marolle, og måske er jeg skør. Men jeg synes det er så sjovt, at hun har revet den kant, som papiret har. Hvad hun har brugt det andet stykke til aner jeg ikke. Men det er da sjovt sådan at modtage noget brugt.

Materialer: To stykker restpapir som jeg har fået i julekalenderen på thescrapcat, en rest fra Marolle. Hegnstempelaftryk, som jeg har fået af en til scrap i Skive og så mit eget Ejwin stempel.

Dette kort skal heller ikke umiddelbart bruges til noget. Derfor har jeg heller ikke skrevet noget på det endnu. Det er der plads til, når jeg ved, hvad det skal bruges til.
Opsætningen på kortet har jeg stjålet herfra: www.rumlebumle.blogspot.com
Materialer: Rester fra Marolle, et stempel modtaget fra Rikke (http://rikke-scraps.blogspot.com/) To knapper modtaget i julekalenderen på scrapcat og et stykke floss.

Igen et kort med opsætning stjålet fra Rumlebumle. Dette kort er heller ikke til nogen bestemt. Men mon ikke det havner til en fødselsdag :-)
Materialer: Rester fra Marolle, stempeltryk modtaget af scraps, sværte og bånd fra pakken fra Helle, og to gamle knapper.

Endnu et kort uden nogen bestemt modtager. Igen er der god plads til at skrive noget personligt på kortet senere.
Materialer: Stempeltryk fra Marianne, rester fra Marolle, sort zigwriter, blå sværte, sømbrads og blomster fra mine egne ting.

Som I kan se, så fylder kortene meget i mit scrapliv for tiden, så jeg har besluttet, at min 10 månedersdag (den 9 april), skal fejres med et kort til slideshowet. Men hvilket et af ovenforstående kort skal det være? Giv din stemme til kende i en kommentar til dette indlæg senest den 17 april, så tilføjer jeg det kort, som har fået flest stemmer :-)
Fortsat god søndag
Ragna Nielsen

14 kommentarer:

Rikke sagde ...

de er vel nok flotte alle sammen men SKAL jeg vælge et bliver det det kort med pigen (flaget), er vild med den måde blomsterne løber hen over båndet (ved godt de ikke gøre det men det ser sådan ud hehe

knus

Rumlebumle sagde ...

Hold da op.. Tænk at du har kunne bruge nogle ideer på noget af det jeg har lavet. Jeg er da vildt beæret.. :) Ang stemme så sætter jeg den på kortet med pigen med flaget. Det er dejlig friskt og er super flot. Det er dine andre kort forøvrigt også, men jeg formoder man ikke kan stemme på flere af kortene. Forresten spurgte du mig tidligere hvad størrelse kort jeg lavede. Svaret til det er: 15 x 15 cm

marianne sagde ...

Hvor er de kort bare flotte og anderledes - og vildt forskellige!! Wow.... Min absolutte favorit er det øverste af dem. Den er for cute ;o)

Raziel sagde ...

Flotte kort allesammen, men jeg kan allerbedst li den med bilen. Den er super sød :)

Helle sagde ...

den første er rigtig sød...men det er alle de andre jo også...men du er blevet mega god. 5* fra mig

Knus Helle
(tobiaskristian)

Jette/Thanni sagde ...

De er så søde hver for sig, men hvis det SKAL være, så bli'r det pigen med flaget der lige får en stemme ;)

netti sagde ...

Og hvor blev du af i torsdags med kagen????? *GG* der sad vi og ventede og ventede *GG* ej det er fint nok - der kan jo komme noget i vejen.
Supersøde kort du har lavet. Lækkert med de mange forskellige farver. hvis du vil have et link til een haj til kort så gå ind på min blog og klik på hende der hedder Lia. Hun er hollænder og saftsuseme hammersej til kort.

Anonym sagde ...

hvor er det godt og se mine rester bliver brugt til noget :)

Sarah sagde ...

Rigtig fine kort.
Efter længe overvejelser går min stemme til nr. 4 (pigen med flaget)
Hav en god dag.

Betina Olesen sagde ...

Jeg stemmer på konfimationskortet.... selvom jeg vist er ret ene om det ;-)

Rigtig søde kort, og fedt at få brugt rester...må jeg også hellere snart....men hvad med kuverter? Hvad gør du?

Hygge fra Betina

Helle sagde ...

Sikke nogle søde kort du laver, jeg scrapper ikke, men er også vild med at lave forskellige kort.

Tak for inspirationen.

Venlige hilsner fra Helle

lam sagde ...

flotte kort med søde detaljer

Anne Bente sagde ...

åhhhh så super søde kort du har fået lavet :)

Jette / ma11edina sagde ...

Hm, dette indlæg har jeg vist overset...Men sikke nogle lækre og flotte kort du får lavet - det er nu også så hyggeligt som alternativ til LO´s. Håber snart at se dig igen i Holstebro :-)