søndag den 25. maj 2008

Endeligt fremkaldt

Så fik jeg endeligt kigget billeder igennem, i det mindste på det ene kamera :-) Posten kom således med ca. 400 billeder til mig i onsdags. Det er billeder helt tilbage fra november måned og indtil nu. Det er dejligt motiverende at få sådan en stak. Nu vil jeg prøve at presse tid ind i min travle hverdag til 1 LO i ugen (hvilket er ingenting i forhold til Mariannes 1 om dagen projekt :-))

Her er ugens bidrag:
Fotos taget under cypercrop på thescrapcatforum 28/11 2007. Nynne og Phillip legede pænt, imens deres mødre styrede slagets gang :-) LO'et er forholdsvis simplet, og jeg har liftet ideen med opsætning fra simple scrapbooks sep/okt 2007, hvor det er bragt i en artikel om mag-lifting (at lifte opsætninger fra kataloger). Teksten er svær at se på dette foto.... men Marianne, den lyder: "Nynne og Phillip leger side om side den 28/11 07.. Hvem sagde kærester" og "Imens holder Ragna og Marianne cyber crop på scrapcatforum"

Materialer: karton, sort floss, blomster fra Prima, brads fra www.li-om-hjoernet.dk, journalingstempel og titelstempel. Desuden en brun zigwriter.

Det var dejligt at få brugt lidt af mine nyere ting (blomster + brads)

For selv om jeg ikke får scrappet så meget, så kan jeg ikke helt holde igen med at købe ind......
Disse stempler har jeg købt af Annebente. Jeg købte dem som brugt. Men piratstemplet har endnu ikke forladt den pose, som det blev købt i :-) Jeg glæder mig til at afprøve dem... når billedstakken er blevet lidt mindre, og jeg igen får tid til kort. Jeg har ellers også fået en del varer fra cchobby. Blandt andet kortpakker med både konvolutter og kort i 12,5x12,5. Det bliver sjovt at lege med det lidt mindre format. Desuden købte jeg også filtbogstaver. Nogle af tingene fra cchobby er brugt til præmier ved sidste cyper crop.

Tusind tak for besøget, dejligt at I fortsat kigger forbi, selv om jeg er mindre aktiv.
Fortsat god dag
Ragna

8 kommentarer:

marianne sagde ...

Nåh, hvor søde de er..... ;o) Fedt dejlig eneklt LO ;o)

Netti sagde ...

Sødt layout du fik lavet. jeg kan godt lide dit farvevalg :o)

Jette / ma11edina sagde ...

Flot og sødt LO. Enkel men smart lift, synes jeg. Og de to er jo ikke til at stå for ;-)

charlotte sagde ...

Det er et rigtigt sødt LO! Med en fin og enkel opsætning. Blomsterne er LÆKRE!! og herlig tekst om de to små poder. :-)
... og tusind tak for den dejlige præmie du sendte mig! Jeg har lagt et billede af den på min blog! :-) Jeg kan bruge det altsammen!!
God dag til dig.

Tine sagde ...

Sikke søde de ser ud de to små;) lækre stempler du har købt, glæder mig til at se nogle kort med dine nye sager.

Maribi sagde ...

Dejligt LO med enkel opsætning, skønt.-))
Herlige billeder af de to søde små.

Sarah sagde ...

Fint LO.
Uha jeg har også massevis af billeder jeg ikke har fået fremkaldt. Lækkert at du nu har en masse at gå i gang med. Et LO om ugen er bedre end 0! så bare klø på:O)
Fine stempler...

Anne Thormose sagde ...

Ah...det er altid dejligt at få en stor, frisk stak billeder. Man har lyst til at tage fri fra arbejde en 14-dages tid og bare scrappe løs.