søndag den 4. maj 2008

Sarahs udfordring

Sarah har på sin blog (www.Sarahsverden.blogspot.com) lavet en lille blogcandy konkurrence, og dertil har jeg lavet dette kort. Jeg synes Sarahs kort udstrålede det skønne ved forår, og jeg blev meget inspireret af dette farvevalg. Efterhånden som kortet tog form, så viste det sig, at skitsen også havde brændt sig fast. Men her er mit bud Sarah, og tak for en dejlig udfordring.

Jeg tror jeg vil bruge kortet til mors dag. Jeg kan nemlig slet ikke stå for den lille Ellias, som bærer den tunge plante afsted. Han må da vist bestemt være på vej til sin mor med en blomst dyrket i kærlighed :-)
Ellers har jeg ikke nået særligt meget scrap. Jobbet tager rigtigt meget tid, og selv om jeg elsker det, så savner jeg mine drenge, og kan godt mærke, at jeg det sidste år har tilbragt meget tid sammen med dem. Men lidt er det da blevet til. Jeg har fået sat papir på halvdelen af et filefolder album, som jeg købte i november måned. Jeg regner med at bruge albummet til fotos fra Benamins piratfødselsdag i oktober.

Det har faktisk taget mig en hel aften at sætte papir på albummet. Men jeg har nok også gjort det hele lidt mere bøvlet, for jeg valgte at sætte en farve på "håndtagene" og en anden på selve siden. Jeg havde ikke lige gennemskuet, at det ville de jo have fået efterhånden, pga. albummets opbygning, hvor man ser den næste side hi hi. Men nu gør jeg sådan resten af albummet igennem. Jeg mangler kun at sætte papir på 5 sider nu, alle siderne er sværtede :-) Med mit tempo, så ved man jo aldrig, hvornår der kommer billeder og pynt i :-)Jeg har også nået at lave 4 sider i minialbummet om Phillips barnedåb, så nu mangler jeg kun forsiden og en dobbeltside om indbydelsen. Forsiden laver jeg den 12 maj i Skive, for jeg skal lige have fat i nogle små bogstaver. Indbydelsen skal jeg lige have lavet en ekstra af, hvis ikke svigermor har gemt sin.


Et enkelt LO er det også blevet til. Men det får I først at se den 9 på min månedsdag.

Jeg har også fået et par skønne awards. Dem er jeg meget glad for. Men vi skal til konfirmation om 20 minutter, så dem må I lige vente med at få at se:-)

Fortsat god solskinssøndag
Ragna Nielsen

13 kommentarer:

Jette/Thanni sagde ...

Hold da lige op som du er flittig!! :)
Det filefolder-album bliver rigtig fint - og ja, somme tider laver man tingene mere bøvlede end det er nødvendigt - men pyt så går tiden jo med noget fornuftigt ;D

Raziel sagde ...

Sødt kort og super sejt album. Det ville enhver pirat misunde ;)

Tine sagde ...

God ide med albummet. Jeg har ikke set sådan et album før, så jeg glæder mig til at se det færdige resultat:)

marianne sagde ...

Sikke et fint lille album - jeg glæder mig også til at se det færdigt... Kan næsten regne emnet ud med det papir ;o)

charlotte sagde ...

Det er rigtigt hyggeligt at høre nyt fra dig, Ragna!! Og klart du savner dine drenge efter i har været så intenst sammen. Puha - jeg kan godt huske følelsen! Med dejligt at du er glad for jobbet, så går det hele jo også lidt lettere!
Sødt kort du har lavet med rigtigt fine forårsfarver!
Filefolder albummet er jeg helt vild med. De piratpapirer er da for seje!! Og god ide, at bruge til pirat-fødselsdags-billeder. :-)

piabau sagde ...

Super flot kort og et sejt album, lækkert

Netti sagde ...

Wow hvor er det album lækkert "pakket ind". det ser da supergodt ud!! Det album bliver han helt sikkert glad for at kigge i.

Jette/Thanni sagde ...

Hej Ragna..tak for kommentaren - og jeg synes faktisk de stempler fra Panduro er rigtig søde, jeg HAR jo osse købt dem *GG* - men har det med dem lidt som jeg har det med Magnolia - det bli'r altså lidt for tutte-nuttet til min smag selvom jeg synes at der bliver lavet mange smukke kort med dem..hmm..vist lidt et ambivalent forhold ;D

lam sagde ...

Det er da et lækkert filefolder-album, du har gang i.
Sødt kort i dejlige glade farver

Sarah sagde ...

Tak fordi du ville deltage i min lille konkurrence. Rigtig fint kort du har lavet.
Lækkert album.

Betina Olesen sagde ...

Hvor er det et skønt album...... lækkert med de gennemgående papirer.....
Men e nysgerrig efter at høre hvor du har fået fingerne i det lækre album....

God pinse
Betina

Helle sagde ...

Det er for fed det album Ragna. Det der nybegynder kan du vist godt slette og komme med en anden titel...

Knus Helle

Maribi sagde ...

IIIIh hvor har du v�ret flittig:-))
Super sk�nt og sejt album, stort arbejde.
fortsatgod pinse til dig fra mig.