tirsdag den 13. maj 2008

Fra sneglefart til hastværk

Jeg har som bekendt altid været en MEGET LANGSOM scrapper. Men her i april er jeg nærmest gået i stå :-) Det er så fantastisk at være startet på job igen. Men jeg mangler altså tid til at være kreativ. En aften besluttede jeg mig dog for, at jeg ikke ville gå i seng, før jeg havde nået at lave et LO....... (det skulle så have været på til månedsdagen den 9...). LO'et blev også færdigt. Men jeg gik fra sneglefart til hastværk og lastværk :-)

Både LO'ets ide og opsætning er liftet fra et simple scrapbookblad, som jeg havde lånt af Marianne. Jeg er/var sådanset godt tilfreds med LO'et. Meeeeeeen der er bare det lille minus, at jeg netop som det var færdigt så, at det papir jeg greb i mit hastværk, er et stykke julepapir. Jo jo, teksten "let it snow" står i stærk kontrast til Renes T-shirt fnis. Men sådan kan det jo gå, når man sådan skynder sig hi hi

Noget jeg ikke ligefrem skynder mig med, er at få fremkaldt fotos. Godt nok fremkaldte jeg godt 400 stk sidst. Men det var så også i november måned. I denne her weekend skal jeg altså bare have sat mig på min flade og sorteret billeder. Måske var det pga. manglende nye fotos, at jeg ikke rigtigt fik noget fra hånden til en ellers super hyggelig scrapdag i Skive i går. Billedet ovenfor har far Rene taget, imens mor scrappede i går. Jeg elsker det samarbejde imellem mine drenge som dette foto viser. Hvor kunne jeg godt tænke mig en lidt større børneflok. Men det kræver vist et skift i partner, og det har jeg så til gengæld ikke lyst til :-) Glæder mig til at få scrappet dette og mange mange andre fotos til næste scrapdag i Skive.
Lidt fik jeg dog lavet i løbet af dagen, og jeg skal nok se, om jeg ikke kan få taget lidt fotos af det i løbet af ugen.
Tusind tak for besøget
Ragna Nielsen

7 kommentarer:

Rumlebumle sagde ...

Skidt med julepapiret.. Det ser man slet ikke.. Fløjte fløjte.. Altså, faktisk bemærkede jeg det ikke FØR jeg læste din tekst.. hehe.. Men derefter blev det så også meget iøjenfaldende.. LOL :D

charlotte sagde ...

Sikke nogle søde drenge du har! ... og sød mand, kan jeg læse mig til ud af LOet! Altså - tror ikke jeg havde lagt mærke til julepapiret, hvis ikke du har "røbet det". ;-)
Forstår såååå godt du gerne vil have en stor børneflok!! Jeg er i samme båd .... men manden her i huset er ikke, så øhhh, vi stopper ved de to vi har! Vil bare lige sige, at jeg godt kan forstå dig, i dit ønske om en stor børneflok. :-)

marianne sagde ...

Åh, det billede af drengene er da bare det allermest nuser ;o)
Og det papir er da fiiint til det LO ;o) *griner* Lov mig, at du ikke laver det om - det er da for fedt!!

Raziel sagde ...

Flot LO og sikke et sødt billede af dine drenge :) Jeg kan godt sætte mig ind i det med ikke rigtig at få scrappet så meget efter endt barsel... Men så må vi jo tage revance når børnene bliver større ;)

Netti sagde ...

Hihi ja sådan kan det gå når man VIL scrappe. jeg havde dog ikke lagt mærke til det hvis du ikke havde nævnt det.

lam sagde ...

ja sådan går det ,når man ahr for travlt ;O) men layoutet er da blevet rigtig fint, så skidt pynt med den mindre detaljer

Betina Olesen sagde ...

Hvor sjovt.... havde nu hellere ikke opdaget det, hvis ikke du havde sagt det....
men omvendt de andre, ved jeg at jeg ikke kunne leve med det, hvis jeg vidste det selv.... så var det blevet lirket af, og erstattet ;-) men jeg er jo også mester i at fortryde og lave om ...lol...

Hygge fra Betina