søndag den 18. maj 2008

Inspiration til cypercrop på scrapcat.

I denne weekend er der cyper crop på scrapcat, og Marianne og jeg har denne gang valgt at dele vagterne imellem os. Men så tilgengæld køre crop over 2 dage. Vi er spændt på, hvordan tilslutningen bliver, nu sommeren banker på. Men prøves skal det :-)

Her er nogle af de ting, som jeg har lavet som inspiration til mine opgaver:
Denne opgave gik ud på at scrappe en sang. Titlen på LO'et skulle være en sangtitel, og dele af teksten skulle indgå på LO'et, desuden skulle der bruges mindst 3 forskellige alfabeter til titlen.

Jeg har længe haft lyst til at lave et LO, hvor titlen var fremtrædende, og gerne med brug af mange og forskellige bogstaver. Så jeg synes opgaven var sjov. Papiret er fra november månespakken fra SPS. og alfabeterne er fra henholdsvis Netto og www.li-om-hjoernet.dk Jeg har desuden brugt noget tape fra en af mine SPS månedspakker. Den tape ledte jeg længe efter, og jeg blev faktisk i tvivl om, hvorvidt jeg havde givet den væk til en månedensscrapper på scrapcat... eller om jeg selv havde den. Det er først gang jeg har brugt den tape. Men jeg tror godt jeg kunne blive ret så vild med det. Desuden har jeg brugt paperfrills, og en enkelt QueenofCo stjerne.

Sangen jeg har valgt er "I hope you dance" og stemmen jeg hører i mit hoved er Ronan Keatings. Men jeg ved godt, at andre har indsunget den før ham.

Da Marianne ikke laver kort, så stod jeg igen for kortudfordringen. Men det var også helt ok, for jeg er faktisk blevet ret bidt af at lave kort, og min store stak af stempeltryk skal da også bruges :-)

Udfordringen gik ud på at lave 3 forskellige kort med samme stempel. Kortene skulle have forskellig opsætning og forskellig pynt. Her er mine bud:

Stempeltrykkene er nogen jeg har fået af Rikke/scraps. Og hun har vist købt stemplerne i Panduro. Papiret til dette kort er Karen Marie klip + en rest jeg har købt af Marolle. Båndet for neden er noget fra vandrepakken som lige nu er på vej rundt på scrapcat. Jeg har ikke farvelagt kjolen på dette stempel, men i stedet brugt en teknik som Sofie nævnte på kurset i Ejsing. Hun kaldte det påklædningsdukketeknik. Jeg har ganske enkelt stemplet på mønsterpapiret, og derefter klippet kjolen ud, og klistret den på stempeltrykket på akvaralpapir. Det er en lidt sjov teknik, synes jeg. Roserne er ikke så tætte på Karen Marie Klip papiret, så jeg har skåret 2 ekstra ud af papiret og sat på hjørnet, som går ind over akvaralpapiret.


Til dette kort har jeg udelukkende brugt papirrester købt af Marolle. Desuden har jeg brugt en knap, som jeg har fået af Sara.

også dette kort er lavet af restepapir købt af Marolle. Og af disse tre kort, er det min favorit, Jeg tror helt bestemt, at jeg vil lave flere kort med denne opsætning. Synes desuden af farverne passer rigtigt godt sammen på dette kort. Af pynt har jeg brugt blå sværte.
Jeg håber vi når 50 bidrag til weekendens crop (halvdelen af, hvad vi har fået ind til de andre crops). Og du kan nå det endnu, der er 3,5 timer at scrappe i.
Rigtig god uge til jer allesammen
Og tak for besøget
Ragna Nielsen10 kommentarer:

Netti sagde ...

Sikke nogle søde kort du har lavet. Dit layout er også meget flot. desværre kan jeg ikke læse teksten - men det er måske med vilje?

Netti sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Netti sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Netti sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Netti sagde ...

pc´er gik lige amok..sorry. derfor de slettede indlæg.

Maribi sagde ...

WAUW et flot LO. totalt skønne billeder, fede farver og opsætning og rigtig godt med titlen.
Du er blevet rigtig god til at lave kort, må være skønt. Selv kan jeg ikke lave kort, bliver altid underlige, hi hi

Jette / ma11edina sagde ...

Det er et rigtig flot LO du har lavet, dejlige farver, og sjov ide med overskriften. Super søde kort også!! Det er lidt sjovt at lave ind imellem, ik´? og så tager det knap så lang tid :-)

Mia sagde ...

Det er bare et rigtig rigtig rigtig flot inspirations LO du har lavet!!!

marianne sagde ...

Nå, her var kortene... Hvor er de bare gode alle tre ;o) Og sikke et fantastisk LO!!

Helle sagde ...

Ja Ragna det er et mega flot LO. du rykker for vildt. Kan huske jeg snakkede med dig om det og du synes det var lidt forkert. mon ikke det er fordi vi er vores egne værste kritikere.

Knus Helle
(tobiaskristian)