fredag den 22. august 2008

Kalenderræs

At scrap ikke ligefrem har første pladsen i min kalender nu, viser følgende historie tydeligt :-)
Til sidste Sabinadag lavede jeg dette LO til stafetten på Unikhobby. Meeeeeen først i går, fik jeg det fotograferet og sendt ind.... en dag for sent LOL. Benedikte ville gerne vise LO'et frem alligevel. Men jeg skrev til hende, at det var helt okay, jeg var jo kommet for sent. For mig er det vigtigste at få scrappet, så pyt med eventuelle chancer for at vinde noget. Det er jo bare en ekstra bonus... hvis man ellers kan huske dagenes dato LOL. Tusind tak til Else Slipsager for den skønne skitse.
Materialerne er Cratepapir. Mums jeg elsker den serie. Bogstaverne er fra en gammel månedspakke, og så lige lidt brun sværte + et journalig stempel og en zigwriter.


Jeg skal vist have læst diverse blogs igennem i løbet af weekenden. Jeg mener nemlig at mindes, at jeg har fået et par awards. En af dem er denne, som jeg har fået af FruMaansen. Tusind tak for den, jeg eeeeeeeeeeeeeeelsker awards.
Jeg tror de fleste har fået den, så jeg giver den ikke lige videre nu. Måske finder jeg en modtager senere :-) Må vist snart have lært det der med at lave link til folk, for jeg går glip af en del blogcandy på den konto :-)
Åh jeg glæder mig til søndag, hvor der er kursus med AnneT i Holstebro. Host, host... varer er bestilt :-)
Fortsat god fredag
Ragna Nielsen

4 kommentarer:

Netti sagde ...

Jeg kan snilt lære dig at linke til andre..jeg har nemlig lige lært det selv *G*

Et rigtig sødt layout du har lavet.
Vi ses på søndag :o)

Anne Bente sagde ...

åhhhh så flot lo du har lavet, skønne farver og detaljer, når du har fået lært at linke, kan du så ikke lære mig det, kan heller ikke hehe

Maribi sagde ...

IIIh, sikke et skønt LO.
God fornøjelse i Holstebro søndag:-)

Karina sagde ...

Sødt LO og tillykke med Awarden.