tirsdag den 26. august 2008

Vil man shoppe, må man også scrappe :-)

Jeg har endnu ikke fået vist jer alle de lækre varer, som jeg har fået købt. Men hvis man vil shoppe, så må man også scrappe, så denne gang synes jeg, at I skulle se nogle LO's

Det første lavede jeg i går aftes. Egenligt skulle jeg rydde op i galleriet på TSC, så det var klar til cyber crop. Men så faldt jeg altså lige over et skønt og meget enkelt LO, som jeg bare lige måtte lifte. LO'et er lavet af Ria4. Mit lift, kom til at se sådan ud:
Jeg har slørret drengens ansigt, da jeg ikke har spurgt min veninde, om jeg må vise ham frem på nettet. Papiret er noget fra den første vandrepakke på TSC. Paperfrills i 3 forskellige farver. Sort Pen, diverse blomster o en enkelt grøn brad. Desuden er der brugt chipboardbogstaver og tuborgklammer, begge dele købt af Gammonbaby.

Dette er lavet som en mulig løsning på en af augustmåneds ugeudfordringer på TSC. Udfordringen gik ud på, kun at bruge, floss/tråd, pen og knapper + evt. bogstaver til titlen. Der kom aldrig knapper på mit :-)

Det var vildt hyggeligt at lave dette LO. Jeg sad på banegården og syede og syede. Folk gloede. Men jeg hyggede mig total :-) Og så er det jo super let at pakke til. Måske jeg skulle lave sådan nogle LO's til næste crop....

Dette LO er lavet til en udfordring på SIF. Det er ikke noget stort kunstværk. Men jeg har prøvet kræfter med teknik "skær ud", og det er virkeligt ikke noget, som jeg har evner til :-) Det er den swille, som blomsterne sidder på, som jeg har skåret ud. Men det flosser altså altid i kanterne, når jeg skærer ud på den måde :-) Desuden har jeg skrevet tekst på fotoet. Da jeg lavede dette LO, var det første gang jeg prøvede denne teknik.

Han er forøvrigt julemanden :-)
Faktisk er der kommet flere varer ind af min dør i dag. Marianne og jeg har nemlig bestilt præmier til cyber crop. De er bestilt hos unikhobby, og jeg fik da også lige købt lidt til mig selv :-)
Fortsat god dag
Ragna Nielsen


6 kommentarer:

Anne Bente sagde ...

åhhhh så flotte de er alle sammen:)

charlotte sagde ...

Hvor har du fået lavet mevet!
De er rigtigt flotte. Synes altså du klarede det med udskæringen af swirlen godt. Jeg selv er en NØD til at bruge en skalpel ... det har jeg opgivet for længst! haha.
Og det er cool når der er plads til at skrive på billederne - den teknik elsker jeg også.
Kan desværre ikke deltage i cybercroppet, da jeg skal på arbejde, men det lyder til at i er ved at have styr på det! :-)

Netti sagde ...

Sikke nogle søde layouts du har lavet.
Hvor ville jeg gerne se dig sidde der på banegården og sy..sikke et syn :o)
Kommer du til Holstebro imorgen?

maria sagde ...

Super flotte Lo alle sammen:0)

FrkScrap sagde ...

De er bare rigtig flotte.
Jeg bliver mere og mere vild med de LO hvor der er så meget "white space" (hedder det ik sådan?) men af en eller anden grund fungerer det ik rigtig for mig. Men dejligt med inspiration. :)

Maribi sagde ...

Hvor er det nogle skønne LO's:-) Dejlig detalje med skriften hele vejen rundt om det første LO. Herligt tandbilled!!