mandag den 25. august 2008

Lige lidt indkøb.....

Det vrimler jo med fødselsdagstilbud i de danske webshops, og så er det altså svært at holde sig i skindet :-)

Her er det lidt papir fra Drampapers, der jo havde 20 procent på alle deres varer. Jeg har længe haft lyst til at prøve at scrappe på papir, som ikke havde lige kanter, og scrapisfun havde gode tilbud på sådanne papier, da de holdt fødselsdag.
Hos dreampapers fik jeg også købt lidt MM maling. Umm jeg elsker den maling, og der kommer snart mere ind af døren, for Marianne og jeg har bestilt præmier til næste cyber crop hos unikhobby, og ingen af os kunne dy os for....liiiiiiiiiiige at smide lidt ekstra maling ned i kurven :-)
Jeg har nu også langt om længe fået anskaffet mig en brun stazon sværte.


Jeg købte også et par dies og en minitote samt lidt floss hos scrapisfun, og den opmærksomme læser vil nu se, at jeg igen er ejer af en sort sværte :-)

Jeg går allerede og overvejer at sælge toten igen...... jeg havde tænkt mig at bruge den som en slagst penalhus. Men jeg synes ikke mine penne sidder langt nok nede i hullerne... jeg er bange for, at de falder ud........ nu får vi se :-)
Egenligt burde jeg jo have stoppet mine indkøb her. Men der er stadigvæk en del varer, som jeg endnu ikke har vist frem, så kig endeligt forbi senere på ugen også. Til den tid har jeg også et par LO's at vise, og måske nogle af de lækre ting, som vi lavede til kurset med AnneT i Holstebro i går :-)
Fortsat god dag
Ragna Nielsen

5 kommentarer:

Anne Bente sagde ...

åhhhh jeg må sige du har fået købt dig en masse flotte ting der,hyg dig med det:)

Jette / ma11edina sagde ...

Uha som du da har fået shoppet *S*...Lækre ting, sys ligesom det ligner mine indkøb til forveksling :-D.
Jeg har den lille tote til mine skriveredskaber og er MEGET glad for den...
Tak for en hyggelig dag i går, det var et super godt kursus og en rigtig god dag.

Rikke Eskildsen sagde ...

Og her sidder jeg med lukkede øjne for ikke at blive fristet til at stryge "ind" i den første den bedste webbutik og forkøbe mig. ;0)Det er virkelig nogle lækre ting du har "fået":0)

Netti sagde ...

Jeg har også den lille tote til akvarelblyanter og kalligrafipenne og de falder altså ikke ud. Så jeg synes du skal beholde den for man bliver virkelig glad for den.
Rigtig læke ting du har købt :o)

Tusind tak for en hygglig søndag.

FruMaansen sagde ...

Uhhh altså man bliver jo helt misundelig! ;-)