fredag den 8. august 2008

Målsætninger.....og hvad så?

I januar satte jeg mig forskellige scrapmål for det kommende år, og da jeg ikke har mit kamera hjemme for tiden, så tænkte jeg, at det måske var tid til at se lidt på, hvordan det går med disse målsætninger :-)

Mine mål
Benjamins album 25 LO's (Nået 18 LO's)
Phillips album 25 LO's (Nået 14 Lo's)
Bom 20 LO's (Nået 7 LO's)
Minialbums 5 (Nået 1)
Kort 20 (Nået 16)
Crop 15 (Nået 12)

Sådan set går det jo okay. Men jeg må være ærlig at sige, at resultatet havde set noget mere sørgeligt ud, hvis jeg havde lavet denne evaluering før sommerferien :-)

Jeg synes egenligt det er okay, at jeg har scrappet mere til Benjamins bog end Phillips. Jeg er jo sådan set 3 år bagud med Benjamins album. Da han var 3,5 da jeg begyndte.

Det går rigtigt skidt med mine BOM LO's. Og jeg var godt klar over, at det ville blive en udfordring. Jeg er dog blevet bedre til at tage fotos af mig selv. Og jeg håber også snart at lære, hvordan jeg scanner fotos ind, så jeg kan få scannet de få barndomsbilleder, jeg har ind. LO nummer 8 til bom er iøvrigt halvfærdigt :-)

Minialbums er bare ikke mig. Det er jeg simpelthen nødt til at erkende. Hvis I kigger tilbage her på bloggen, så er jeg begyndt på rigtigt mange. Men bortset fra 1, er de bare ikke blevet færdige. Jeg har lige nu ikke mindre end 8 halvfærdige minialbums i mit scrapskab.

Kort skal jeg nok nå op på før efterårsferien, tror jeg :-)

Crops går det også rigtigt godt med. Jeg skal snart på kursus hos Anne Thormose, og jeg har også meldt mig til 2 Sabinadage allerede. Desuden er der jo SAM om ikke så forfærdeligt mange dage.

Tak for besøget. Håber snart at få mit kamera hjem, så jeg kan vise jer alt det, som jeg har lavet. Men endnu ikke vist frem :-)

Fortsat god dag
Ragna Nielsen

13 kommentarer:

Jette / ma11edina sagde ...

Sjovt at se din statistik ;-) Sådan én har jeg ikke lavet - og det er måske meget godt *G* Men jeg synes du kan være meget stolt over det du har nået!!! Sjovt nok har jeg det vist med BOM og minialbums som dig...bortset at jeg har lavet....0 minialbums ;-)

Gusle sagde ...

Sikke en produktivitet ... bare det var mig :o)
Jeg begyndte på en liste over, hvor mange jeg har nået at lave, men glemte at opdatere den, og så manglede jeg lige et album til min BOM osv osv osv ... måske jeg skulle lade mig inspirere af dig og få talt efter her i weekenden :D

Netti sagde ...

Jeg er heller ikke så god til minialbums og det er jo egentligt dumt for det er jo en god måde at få brugt sine rester på..måske skulle jeg tage mig i nakken - engang :o)
Men jeg skal da lige love for at du har nået en masse andet - hold da op hvor imponerende.
jeg kan se at vi skalde samme steder hen *G*

Karina sagde ...

Det ser da lovende ud. Ser da ud som om at det skal du nok nå ; )

Anne Bente sagde ...

åhhh, det ser lovende ud det der, forsat god arbjdslyst med det du skal nå :)

marianne sagde ...

Det er da slet ikke så skidt endda..... ;o)

Rikke Eskildsen sagde ...

Jeg synes godt nok du har lavet meget. :0)

Karina sagde ...

Hej.
Jeg er så imponeret over dit store insats/arbejde på forummet og din fine blog.
Derfor har jeg en Award til dig på min blog.
Hilsen Karina

abc sagde ...

Jeg er imporneret over dit store arbejde på The Scrap Cat og over det fine arbejde der ligger på din blog. Derfor ligger der en award til dig på min blog...

Kirsten sagde ...

Hold da op hvor har du nået meget i år, jeg halter også lidt i BOM har faktisk kun lavet en enkelt side og minialbum har jeg tilgode endnu ;-))
Øv at du ikke kommer i morgen

Fru N. sagde ...

Hej Ragna, har lagt en lille "ting" til dig på min blog. Det kan godt være at du allerede har fået den...men det er oprigtigt ment, så kig forbi når du har tid.

Anne

Christina / LaChris sagde ...

Tænk Ragna, jeg synes altså at du har været utrolig produktiv !!!!
(ih det er væmmeligt at mangle sit kamera ik,føler med dig :O) )

FruMaansen sagde ...

Hej Ragna

Har en award der venter på dig på min blog :-)