lørdag den 11. juli 2009

Masser af kort og min lille rod :-)

Jeg har haft godt gang i korproduktionen i forbindelse med scrapfest de sidste dage. Og til den slags bruger man ja stazon, og hvis man ikke lige får lagt sådan noget sværte på plads................ Ja så kan der ske det her :-) Vi måtte faktisk ty til lidt sprit, for at få ham helt ren. Men han syntes bare det var evigt sjovt......
Den opmærksomme bloglæser vil også bemærke, at vi har fået klippet hans lange krøller af her op til ferien. Men jeg tror faktisk de kommer igen, for der er også små krusninger i det korte hår - dejligt.

Og så ellers til kortproduktionen. Making Memories er producent til scrapfesten denne gang, og jeg havde et par ark Falala julepapir, som jo så måtte bruges. Derfor lige et par julekort. Tusind tak til Jane, som har farvelagt begge stempeltrykkene på disse kort.

Og tak til Anne fordi hun skulle have tømt butikken. Ellers havde jeg nok ikke fået købt de her MME knapper, som gav 5 ekstra points til scrapfesten. Kortet er forøvrigt liftet fra Sarah. Hendes blog driller nogle gange, og så kommer der 200 indlæg, og hver gang starter de på "Jeg er blevet kandidat". Efter som det efterhånden er sket et par gange, så tænkte jeg, at det blogindlæg og indlæggene omkring det måske havde en hemmelig besked til mig :-) Så jeg liftede et kort derfra.
Og så er det hundekort tid. Som flere sikkert ved, så sender TSC engang imellem kort til Berit, og hun ønsker sig især hundekort, så dem har jeg lavet en del af de sidste dage. Berit får penge til foreningen for cancerramte børn, og jeg får points til scrapfeste. Det er da en god handel :-)

Samtidig fik jeg brugt den scallopped punch, som jeg er så gald for. Jeg vil utroligt gerne have den i andre størrelser også.


Jeg elsker bare det her hundepapir fra Bobonny, og hele arket blev brugt under min kortproduktion. Bling og glimmer giver også ekstra point i scrapfesten, så derfor så meget :-)

Åh jeg elsker bare det papir.....


Normalt scrapper jeg kun kvadratiske kort. Men fik lige lyst til at prøve kræfter med en anden størrelse. Så kunne jeg ogå lige få points for rubonnumbers :-)


Og så lige et lille babykort, der er scrappet til en farvesammensægningsudfordring (hvid, sort og blå). Pu ha jeg synes den sorte var svær at få med :-) Når nu det er et babykort, så må jeg også hellere lige skrive her, at jeg har tabt fosteret. Så, nu håber jeg, at budskabet er spredt hele vejen rundt, for det er hårdt hele tiden at blive spurgt til, hvordan det går med maven.

Vi er afklarede med situationen, og tror fuldt og fast på, at når man taber tidligt, så er det fordi, der er noget galt med barnet. Mine tanker går til dem der ingen børn har - de har brug for medfølelsen - vi klarer den.
Fortsat god dag
Ragna Nielsen

6 kommentarer:

Helle sagde ...

Hvor er han skøn... lige til at scrappe. andre havde bare skyndt sig at få ham ren, men en inkarneret scrapper tager jo lige billeder først. lol.

Hvor har du bare været kreativ. masser af skønne kort. mums.

mange knus fra mig

Sarah sagde ...

Så kan det være man husker at pakke stazon'en væk næste gang. Han er da for herlig, og selvfølgelig skulle det prøves.
Hold da op hvor har du været kreativ. Flotte ting du har fået lavet.

Thanni sagde ...

*G*..nåå man det er jo godt at vide at Stazon virkelig er sværte der holder ;p...
Du har da godt nok fået produceret nogen kort og der er rigtig mange skønne imellem :)
.....

Kirsten sagde ...

HA-HA hvor er han skøn ;-D
Det billede MÅ du da have scrappet, ik'?

Sikke en masse søde kort du har lavet.

Fru N. sagde ...

Kære Ragna

Hvor er jeg ked af at høre, at det ikke blev i denne omgang at drengene fik en lillesøster/bror - men jeg er helt enig med dig i betragtningen om hvorfor noget sådant sker på så tidligt et tidspunkt. Jeg er imponeret over din måde at takle situationen på, du udviser en enorm styrke og ro og så tænker du altid på andre. Tak for det....
Knus og kærlige tanker.

Sabina Bjerre sagde ...

Herlig knægt - og flote kort!