torsdag den 23. juli 2009

Lidt mere lifetimemoments :-)

Jeg nyder virkeligt at have ferie og tid til at scrappe. Scrapfesten på www.lifetimemoments.com tricker virkelig min kreativitet, og jeg får scrappet rigtigt meget. Jeg har faktisk scrappet så meget her i julimåned, at jeg bliver nødt til at dele mine LO's op i mere end 1 indlæg - er det ikke skønt :-)
De første 5 LO's er scrappet den dag Marianne var her. I må vende jer til juletemaet, for en af udfordringerne var at lave noget jul (popculture: nine days before christmas). Jeg fik sådan lyst til at bruge de der journaling cards lidt anderledes, så her er de blevet fotomatter.

Det her LO ville jeg aldrig have lavet på denne her måde, hvis ikke det var for scrapfest udfordringerne. Men jeg er faktisk blevet ret glad for det. Her kan I se, hvad jeg bl.a. har fået points for:
- baggrundspapir der ikke er firkantet.
- Lad noget hænge udover baggrundens kant
- Brug resterne af et alfabet
- Brug beskårede billeder
- Brug glimmermist
- Brug en bookplate
Det her LO er til min BOM. Jeg plejer at have svært ved at scrappe BOM. Men de sidste uger, er der kommet gang i projektet igen takket være LM scrapfest. Jeg er helt vild med det her papir, som jeg købte til scrap i det jyske. Men bare ikke har fundet anvendelse til før nu :-) Jeg har også brugt de skønne chipboard blomster, som jeg købte, da AnneT holdt ophørsudsalg.

Jeg fandt et rigtigt gammelt foto af Phillip. Det er taget i starten af min scrapkariere, og er et af den salgs foto jeg havde lagt til side, fordi det absolut ikke egnede sig til et fotoalbum. Der var så meget rod i baggrunden og motivet var helt ude i den ene side.
Men det kan en scrapper jo lave om på med en punch :-) Her har jeg brugt det vigtige udsnit af fotoet. Og jeg synes det er et skønt minde. Jeg er helt sikker på, at det er Benjamin der har taget dette foto, og jeg elsker ham for det. Jeg er en af de kvinder der har elsket at amme sine børn og jeg tror faktisk dette er det eneste bevis :-)


Mere jul og også et bidrag til www.scraptheboys.com Beklager det dårlige foto. Men jeg scrapper tit så sent om imod deadline til de forskellige udfordringer, at det er nat her i DK, når jeg skal fotografere.
De to næste LO's lavede jeg i starten af julimåned, sådan bare en helt almindelig hverdagsaften - åhh hvor er det bare skønt at kunne scrappe til hverdag.

Dette LO er utroligt enkelt. Men jeg kan rigtigt godt lide det sådan. Synes fotoet kommer så fint i fokus.

Det her LO er et af mine favoritter. I starten lå det på et lyst stykke karton. Men det fungerede ikke rigtigt. Så tænk jer, jeg fik brugt et stykke gult karton....wauw.... og det fungerer bare. Jeg er så vild med det her foto, og er så lykkelig for, at jeg har fået scrappet min glæde over dette foto. Jeg elsker teksten på LO'et, fordi det er præcis sådan jeg føler, når jeg ser på det.
Tak fordi du læser med endnu. Om et par dage vil jeg vise jer endnu flere juli LO's
Rigtig god dag
Ragna Nielsen

3 kommentarer:

Anne Bente sagde ...

hold da helt op, såååå meget du har fået lavet, og hvor er debare flotte alle sammen.

Maribi sagde ...

Hold da op hvor er du produktiv:-) Skønne Lo's, meget forskellige, er især vild med det første med nissebarnet..
Dejligt du får scrappet i hverdagen. Glæder mig også til ferien, hvor jeg får lidt mere tid til scrap:-)
Fortsat god søndag til dig fra mig.

Lise sagde ...

Sikke mange layouts du har fået lavet... De er rigtig flotte:)