lørdag den 4. juli 2009

Papirsbunken :-)

I stedet for at opdatere bloggen, har jeg sorteret papir :-) Prøv lige at se en stak, manden kørte på lossepladsen i dag. Jeg brugte dagen i går til at sortere grundigt ud i alle mine skolepapirer. Ovenpå detstykke arbejde, føler jeg mig helt klar til at holde sommerferie :-)

Det er ikke fordi jeg ikke har scrappet, at bloggen ikke er blevet opdateret. Jeg har jo meldt mig til LM scrapfest, og her er de ting fra junimåned, som I endnu ikke har set.
Denne har papirserie var en del af shoppinglisten - og jeg synes rent ud sagt, at den er pisse grim (undskyld mit sprog). Men med det store stempeltryk, kom der et nogenlunde resultat ud af det. Trykket er iøvrigt fra en swap på TSC.
Og så en ordentlig stak LO's

Her er det Phillip på legepladsen i Benjamins børnehave. Og I kan ligeså godt vende jeg til Kaisercraft, Cosmo kricket og Filt, for det bliver gennemgående på samtlige LO's :-) Det er nemlig en del af scrapfesten.

Det her LO er måske ikke mit bedste. Men det var sjovt at lave. Jeg legede med at stemple med en legoklods hi hi

Monkey Tonkey var en af de store hits, da vi var i Lalandia. Så her er et LO til Phillips album til ære for ham.

Det her LO kan jeg faktisk rigtigt godt lide farvesammensætningen på, og jeg elsker de her billeder af Phillip, der baaaaaaaaaaaaaaare liiiiiiiiiiige vil hjælpe mor :-) eller far.....

Farveudfording: hvid, orange og brun.....pu ha den var svær. Men jeg fandt til sidst et meget gammelt foto af Benjamin, og så gik det lidt lettere. Er faktisk selv blevet ret godt tilfreds udfordringen taget i betragtning.

Igen det grimme Cosmo Cricket papir, som også blev brugt på LO'et ovenfor. Når nu man blev bedt om at bruge det mærke, så var det da bare med at benytte chancen til at få udryddet de grimme papirer :-)

Og så lige et skyggefoto..... opdagede det først selv, da det havde været på LM's galleri en uge...... hmmm pinligt :-)

På tirsdag kommer Marianne, og så skal der scrappes til juli måneds scrapfest. Jeg har faktisk allerede lavet 2 LO's i denne måned. Men dem får I altså først at se en anden dag.
Fortsat god dag
Ragna Nielsen


1 kommentar:

Thanni sagde ...

Hold da op - du har da været flittig..både på scrapområdet - men da osse med papir-sortering ;)..men det er nu osse skønt at få ryddet op i bunkerne ;)
Flotte LO's du har lavet - og du må da blive temmelig udfordret med at bruge alt det "grimme" papir *G*