onsdag den 8. juli 2009

Vemodig afsked og mere rod :-)

Paperfarm er lukket, og det er helt bestemt en butik, som jeg vil komme til at savne. Anne har altid ydet en utrolig god service, og hun har flere gange bestilt ting hjem efter jeg har anbefalet dem. Det nyder jeg f.eks. godt af i disse dage, hvor MM-journalingbøgerne står i høj kurs (producent i juli scrapfesten hos LM) :-)

Her er så et billede af min sidste handel i butikken.
Det er noget af en blandet landhandel af pynt. Flere af tingene er allerede blevet brugt, for Marainna var her på scrapbesøg i går :-) De der chipboardblomster er bare så skønne. Hmmm nå ja, det hjælper jo ligesom ikke at gøre reklame, for tiden med Paperfarm er jo forbi :-( Kan nu alligevel godt forstå, at Anne har nok at se til, så et vedmodigt farvel, og så ellers god vind i sejlene til Anne i forhold til de nye projekter hun måtte kaste sig ud i. Tak for den tid du servicerede os i butikken.

Når Marianne kommer på besøg, så er jeg altid utrolig produktiv, og det resulterer altså i en stor stak LO's. I går blev det til hele 5 styks, og prøv lige at se, hvordan stakken af LO's - der ikke sidder i mapper - bare vokser og vokser.......hmmmm

Det må vist være dagens projekt at få dem sorteret og sat i mapper. Men først vil jeg rette min opmærksomhed mod ribs, for vi har plukket sindsygt mange i år, så der skal laves rysteribs, gele og saft :-)
Fortsat god dag til jeg allesammen
Ragna Nielsen


2 kommentarer:

Anne Thormose sagde ...

Tak for de søde ord, Ragna. Altid dejligt med tilfredse kunder. ;o)

Jeg nyder, at gå både sommer og ikke mindst ferie i møde uden stress og jag, bare ren afslapning og måske lidt scrap - til mig selv! ;o)

Sarah sagde ...

Hold da op hvor produktivt. 5 lo's!
Scrapfest har godt nok også sat lidt gang i scrapperiet her hjemme!