lørdag den 15. maj 2010

Det går ret godt med mine scrapmål

Mit scraprum er ved at tage form, og efter at have rørt og rørt ved alle de mange ting, og fundet gamle spændende ting i gemmerne - tja, så blev der dømt scrap :-)
Jeg har fået scrappet to LO's i dag, og jeg har brugt en blanding af gamle og nye ting på dem begge.
Det første er jeg faktisk blevet ret glad for, selv om det er noget anderledes end det, som jeg normalt scrapper. Og Rene er faktisk også blevet ret glad for resultatet.

Nå ja..... mine scrapkøb kan nok ikke blive ved med at skilte med samme lave beløb :-) Godt nok holdt jeg scrapkøbsfri i april. Men det har jeg så indhentet her i maj. Jeg har købt mapper for mine fødselsdagspenge, hvilket jeg ikke tæller med, da det er en gave. Til gengæld har jeg shoppet for 400 kroner fra kortkassen, fremkaldt billeder for 256 kroner og bestilt blade for 158 kroner......:-) Tjek mit samlede årsforbrug i siden, hvis du tør .......
Det her LO er også en blanding af nyt og gammelt. Desuden har jeg fået brugt min nye punch og et par knapper i forhold til månedsmålene.

Marianne har udfordret mig til at fotografere vores tandpasta. Vores drenge bruger normalt voksentandpasta. Men Benjamin har for nylig fået den lille tandpasta i gave af tandlægen da hun besøgte min 4.klasse
Kig forbi i morgen og se min hverdagsudfordring.
Nu vil jeg over og tælle points hos scrapsisters.
Ragna Iversen


5 kommentarer:

Anne sagde ...

Lækre LO's du har fået lavet - især kan jeg godt lide det nederste! Synes nu ikke dit scrapbudget er vildt, men ærgrer mig lidt over, at jeg ikke har holdt styr på mit i år - har nemlig intet købt nærmest ... :) Har jo så til gengæld heller intet scrappet nærmest.. ;)
God weekend til dig!

Marianne sagde ...

Jeg tror desværre, at mit scrapforbrug overstiger dit søde... Men jeg tør ikke helt at holde øje med det :o) Det øverste LO er super flot - selv om det er anderledes fra det, som du normalt laver... Jeg kan slet ikke finde ud af de der swirls :o) Det nederste er også rigtig sødt - kan enormt godt lide mønsterpapiret :o) Det passer godt sammen...
Glæder mig til foto-udfordring i morgen.
Knus M.

Helle sagde ...

rigtig lækre LOér begge 2. fed med svirls på det øverste og skønt papir og opsætning på det nederste.
Vi bruger også samme tanpasta som jer, både drengene og os voksne.

Susanne sagde ...

Det er nogle rigtig fine LO's begge 2, men især det nederste er jeg vild med. Det skriger næsten *lift mig!* - så det må jeg hellere og faktisk har jeg også robot papiret:)

Jeg har jo også en tælling af mine scrap køb, men du har længe overhalet mig - men jeg har heller ikke handlet noget scrap overhovedet siden februar måned *pudser-min-glorie*:) Glæder mig også til at gå scrap-shop-amok til sommerudsalget...YAY!

Glæder mig til at se din hverdagsudfording:)

Vranda sagde ...

Det er så skønt når man er kommet på plads i sit scraprum. Der er da ikke andre muligheder end at scrappe :) og sikke nogen flotte lo'er du har fået ud af det. Puha.. jeg tør ikke holde øje med mit scrapforbrug, det har været voldsom i år.