fredag den 14. maj 2010

Tak for en fantastisk lørdag piger

I lørdags besøgte jeg Helle i Bjerringbro, hvor vi scrappede sammen med to andre piger. Det var så hyggeligt, at jeg har lovet at vi kan scrappe her næste gang. Jeg knoklede løs på mit minialbum. Men det blev også til et enkelt LO. Jeg har ikke skrevet journaling endnu. Men den skal handle om den vandskade, der satte en stopper for vores ombygning i påsken. En opbygning der endnu ikke er blevet færdig pga. samme skade. Papiret er rester fra det minialbum jeg lavede.

Albummets tema blev Phillips fødselsdag for dagplejen, og derfor kan jeg ikke vise ret mange sider. Der er dagplejebørn på stort set alle billederne. Papiret er fra BG. Jeg kan egenligt ikke lide det mærke.....men altså de nye papirer er ret lækre :-)

Jeg har heller ikke tilføjet tekst her endnu. Men alle sider er belagt med papir og alle billeder er også klistret i. Håber at få tid til at pynte det i løbet af weekenden.

Min mor fik dette kort til morsdag. Jeg synes det var lidt sjovt at lave det lidt ligesom en børnetegning :-) Huset er quickkutz.
Fortsat god dag
Ragna Iversen6 kommentarer:

Anne sagde ...

Hvor dejligt med sådan et album, som bare skal have lidt tekst og så er det færdigt :) LYder så hyggeligt at I mødes og scrapper :)
Er helt forelsket i kortet til din mor ;)

De kreative høns sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
De kreative høns sagde ...

Det er rigtig sødt dit kort og mon ikke din mor blev glad for det. Jeg glæder mig i hvert falde til vi skal mødes og scrappe igen. Hav en god weekend og gerne med tid til scrap.

Helle sagde ...

tak for sidste det var rigtig hyggeligt. nu du har fundet kablet til kameraet... kan vi så ikke også se dit nye scrap rum? be om

Marianne sagde ...

Selv tak søde :o) Minialbummet blev bare sååå sødt (har jo set det IRL) - og kortet til din mor er også bare skønt. Håber hun blev glad for det... :o)
Vi snakkes ved søde :o) Knus M.

Susanne sagde ...

Lækkert album:) Dejligt at der nu skal nusses rigtig om det med billeder og pynt.

Øv hvor ærgeligt med vandskade - men det er da bare typisk at der er noget som skal drille når man er godt i gang med sådan et projekt. Håber at det ikke er en alt for stor skade, så den er til a komme nemt af med igen.

Super sødt kort til din mor: Home is where the heart is:)

Tak for kigget:)