fredag den 22. oktober 2010

Farvel til LO og kort tælleren

Jeg har i dag valgt at fjerne den optælling, som jeg har haft over LO's og kort lavet i 2010. Det har fungeret rigtigt fint med den optælling de sidste tre år, men i i år har den været til mere besvær end gavn. Lige for tiden vrimler det med LO's i diverse stakker på mit kontor, og jeg kan slet ikke hitte hoved og hale i det mere. Bunker med LO's der endnu ikke var talt op på bloggen, bunker med LO's der endnu ikke er fotograferet, LO's uden journaling, LO's sorteret efter mappe osv. osv. Det er for at sige det mildt blevet et stort rod, og nu skal det være slut. Så væk med tælleren, så der kun er et mål for øje - at få sat alle LO's i de mapper, som jeg købte til convention. Og skulle der så være et LO eller 10 imellem, som ikke bliver vist her på bloggen - tja så er det altså bare sådan det er :-)

Endnu et kort med de skønne Hero Art fugle. Jeg er simpelthen så glad for det stempel. Kortene er lavet af nogle meget gamle rester, og det er jo noget jeg elsker. I dag har jeg haft fingre i endnu flere rester og de er blevet tryllet om til 3 små søde æsker af den slags, som Anne Thormose viste på sin blog den anden dag. I morgen skal jeg til scrap i Lind, så jeg er ved at gøre lidt orden i mine scrapsager, så jeg kan få pakket. Jeg har lovet mig selv, at ALT hvad jeg skal have med, skal kunne være i min kuffert. Ellers står dagen på oprydning, og i aften vil jeg begynde at planlægge næste uges undervisning. Vi har haft sådan en fantastisk ferie og jeg føler mig frisk og klar til at starte på job igen.

Jeg så på Cancerkorts blog, at hun have købt noget skønt Vivi Gade julepapir til 2 kroner arket i creativ Hobby. Hun havde købt 60 ark. Gad vide om papiret var så billigt fordi det var sponsoreret til Cancerkot eller det bare var et tilbud ved massekøb? Hvis det er et tilbud, der gælder alle, så kunne jeg altså godt finde på også at købe sådan en stor stak. De der små æsker er geniale og papiret ville også være så fint til julekort. Er der nogen der har set tilbudet hos CC?
Ragna Iversen

2 kommentarer:

Helle sagde ...

rigtig søde kort.god og hyggelig dag til dig i morgen

Marianne sagde ...

Dejlige kort - glæder mig til at se dig igen i dag :o) Og ja, slet endelig den der tæller, hvis den er træls! Scrap er jo ikke til at få dårlig samviuttighed over - det er om historierne :o) Men det ved du godt :o) :o) KNUS