mandag den 25. oktober 2010

Lidt flere conventionkøb og en opfordring til at kigge forbi scrapsisters galleri

Jeg har længe ønsket mig at prøve at embosse på min epic, men jeg har ikke haft nogle dies, som jeg synes egnede sig til det. Men nu har jeg købt et par stykker :-) Vægten har jeg også ønsket mig længe, og hjertet var bare billigt :-) Jeg er gået i gang med at scrappe til scrapfestivallen på scrapsisters. Der er rigtigt mange fede opgaver, men jeg har svært ved at koncentrere mig til at få ret mange points. Da jeg startede satte jeg som mål, at jeg ville opnå 300 point, men nu får vi se. Indtil videre tror jeg, at jeg har fået lavet omkring 100 points. Hvis du vil se mine LO's, så kig forbi scrapsisters galleri. I aften vil jeg forsøge at lave et par af kortopgaverne. Så kan jeg måske få brugt det der hundestempel, som jeg ifølge mine oktober/november mål skal have brugt ......eller måske bedre endnu - få lavet nogle julekort :-)
Disse 3 stempler blev købt brugt på convention. Åh jeg elsker at købe brugte stempler. Tror minimum halvdelen af min (efterhånden store) samling er købt brugt :-)
Jeg håber du har en god dag
Ragna Iversen

3 kommentarer:

jane sagde ...

det er da også bare nogle viiildt fede stempler.. har faktisk ønsket mig den hund.. det er så sød..
Og embossingdiesne er da også rigtig søde..

jane sagde ...

det er da også bare nogle viiildt fede stempler.. har faktisk ønsket mig den hund.. det er så sød..
Og embossingdiesne er da også rigtig søde..

Marianne sagde ...

Tihi - jeg ved ikke, hvad det der embossing-halløj er - men jeg glæder mig til at se det blive brugt :o) Og stemplerne er vanvittig søde. Håber også at måtte se nogle bidrag til festivallen :o) :o) KNUS